çok geçmiş olsun miniğe
bende bugün götürdüm kızımı
birkaç gündür öksürük ve burun akıntısı vardı
ve doktor brnoşit başlangıcı dedi
antibiyotik falan verdi
inşallah bronşit olmadan atlatırız yaa
birde yarın arkadaşa gidicektik komşumla
ama ikisininde çocuğu bronşit olmuş ne yapsam yaa
gitsemmi zaten hasta deyip
yoksa gitmesemmi bilemedim yaa
bence sakın gitme komşunla herzaman görüüşrsun ama çocuğunun akciğer sağlığını bozma derim.. senin kızını bronşiolit yapan bakteri başkadır komşunun ki başkadır belki risk alma şu an çocuğunun baışoıklık sitemi çok düşük dinlenmeye ihtiyacı var başka bir bakteri daaha girmesine izin verme.. geçmiş olsun tez zamanda iyileşsin inşallah
benm de bebeğim ekim doğuymlu ve ilk olarak 3 aylıkkken bronşiyolit teşisi koydu dr bi on güne yakın bulantı kusma öksürük...kabus gibiydi ama atlattık geçti gitti diye sevinirken bi ay sonra izmire annemlere gittik iki hafta sonra gene hastalandı ve iki üç gündür kabusumuz geri döndü izmir de hastaneye yatmıştık bi hafta ama mikrop ölmemiş dmek...( kış boyunca sürekli tekrar edicek benim anladığım kadarıyla...biz peditus öksürük ,bronşiyolit içinde ventolin kullandık dr tavsiyesiyle...şimdi sadece aferin veriyorum ama çok dikkat ediyorum ,öksürdüğünde hemen yan çeviriyorum kusuğu ciğerlerine gitmesin diye..uyandığında hemen havlu koyuyorum sırtına...çok terletmemeye çalışıyorum ama tabi üşümemesine de dikkat etmemiz gerekiyor
allah biran önce şifa verir insallah bebeklerimize...
bu arada forumda bişiler okuyorum ama cesaret edemiyorum ,geçen biri bal ve aleoverayı cam kapta 5 gün bekletip hergün birer kaşık yedirin cocuğuna ama cesaret edemedim belki beklenmeyen birşey olur diye...