• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kızım bu kız ile görüşsünmü?

Canım bence dışarda görüşmelerine müsade et ya da kızın size gelmesinde bir sakınca görmüyorum ama sakın kızını o eve yollama hemde sakın. Adama bak anneni babanı vururum diyormuş karısına oldu ki birşey oldu kızın onlarda adam geldi elinde silahla kadını vurdu kızı vurdu senin kızın nolucak mazallah Allah korusun iyisini düşündüğün gibi kötüsünüde düşünceksin o yönden bak..

yorumlarınız için tşk. temizlik yapıyor dememin sebebi aşağlamak manasında değil kadın gerçekten çok iyi bir insan şu an ki kocasına kaçmış ve zaten adam sürekli bir işi yok bende tabi tedirginim sonuçta ben bir anneyim herşeyden önce kızım gelir, umarım bu kadın o iğrenç adamdan kurtulur kadının oturduğu evi annesi almış yoksa adam onu çoktan sokağa atardı eminim şu an kendi evimdeyim ben zaten adanada ikamet etmiyorum başka bir ildeyim okullarda başlıyor anneme ancak yine tatilde gideriz

kızınızın yaşını göremedim. ergenlik dönemi ise ters tepecektir yasaklamanız. daha küçük ise sizin gözetiminizde sizin evinizde görüşmesi ii olur. hem o kızcağıza da yazık. sizin yuvanızda biraz huzur bulur. haklı olarak kızınızı düşünüyorsunuz. ama o kızcağız da zor şeyler yaşıyormuş sizin ona ilginiz sevginiz onun hayatını iyi yönlendirebilir.

eğer kızın, kızınızı kötü etkileyecek özellikleri varsa ikisini de bu konuda iyi yönlendirmeye çalışmalısınız. asi ruhlu ve dinlemeyen bir kız ise ancak o zaman görüştürmeme gibi bir şey düşünebilirsiniz.

Back
X