kızım çok dikkat çekiyor :/

burka al kizina sen iyisi, gecen lerde gördüm en fazla 3- 4 yasinda burka tarzi biseyler vardi üzerinde ,allahdan agzi acik ti nefes alabiliyordu minicik bedeni

mini elbiseyle dolassa kizi ciplak ciplak herkes görüyor diye sikayet edermiydiniz acaba

bende sana katılanlardanım canım ,çünkü aynısı benimde başımda henüz bebeğim 4 aylık inan avm ye gitsem abartısız söylüyorum enaz 20 kişi seviyor ,gören şaşırıyor Allahım nazarlardan korusun ben yüzünü gizledikçe özellikle büyük şapkalar alıyorum saçı kaşı gözü gizlensin diye insanlar ya eğilip bakıyor yada şapkasını çıkarıyor inadına yapar gibi ,şimdiden popüler ,dediğin gibi bazılarında çekicilik oluyor ,bende bu durumdan çok rahatsızım nazar değer diye korkuyorum , yakınımdakiler dost akraba komşu sevsin ama yoldaki tanımadıklarım yaklaşmasın ,Allahım tüm evlatları korusun

Bi yanim hakveriyor bir yanim bende yokda gorsen severim gibi geliyor ama herkes ne niyetle seviyor onuda bilemeyiz tabiki ortam cok kotu hoslanmamaniz da normal bence

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

pedofili denen bir olay var arkadaşlar..her anne baba dikkatli olmalı..ben oğlumu münübüsteyiz diyelim kimsenin kucağına vermem..
90..60..90 genç kadın bile olsa bu pedofili hastaları çocukları tercih ediyor..son aylardaki haberleden dolayıda tedirgin olmak normal...

arkadaşın düşüncelerini abartı buldum bende gelip geçici diye düşünüyorum..haberlere çok bakmıyorum sinirleri bozuluyor insanın..

cok sakacisiniz ama ben ciddi sormustum, gercekten burka mini elbiseden niye daha kötü onu merak ediyorum,
hangi mantik var arkasinda

simdi banlanacagiz ikimizde ama :) neyse cevap vercem banlaniyim... bizler cocuklardan bahsetiyoruz hanfendi, basligi okuyan genc kiz sanar. abartilmis ayni gördügüm kiz cocugu gibi ... haa burkaya gelince burka ya karsi degilim ben, hatta türban yasak burka zorun olsun vallahi , acigim birgun kapanirsam kuranda da gecen kafasinin icinde bir kafa daha varmis gibi (lanetlenmis hatta)üstü kilise alti cami neydügü belirsiz tüm hatlar ortada ki meme uclarini bile görmüslügüm vardir tanga da dahil onun icin burka ya laf demem tercih ederim, amaaa bir 3 - 4 yaasinda cocogun burka giymesi gibi ve burda bir anne nin yazisi bazi yorumnlar bunlar baska konular ,
...anne koruyacak dikkat etcek ama böyle olmamali....simdi banlancam kesin kk kib

Son düzenleme:
konunun sonunu okumadım nereye geldiğini bilmiyorum ama soruya cevap vereyim...

benim de 18 aylık pek cimcime bir kızım var...ufak tefektir, öyle tombilik aman aman mıncırılası bir bebek değildir, fakat gittiğimiz her yerde ilgi odağı olur.... rahatsız olmak hiç aklıma gelmedi açıkçası...kendisi yabancılara pek yaklaşmaz, sevdirmez zaten...fakat güzel şeyler duymak, sevilmesi hoşuma gidiyor rahatsız olmak, bundan usanmak hiç aklıma gelmedi gelmez...."amaaan nazar değer, nazarımız değecek" türünde laflar duyuyorum çok "Allah'a emanet ettim, bişey olmaz" diyerek kendimi çooook gereksiz yere kasıp germiyorum...

bir de 4 buçuk yaşında bir çocuk giyimiyle nasıl dikat çekebilir ki?? ya da buna dikkat eden insan nasıl bir ruh halindedir????

banlancagimizi düsünmüyorum cünkü iki saattir burdan herkes birbirine laf yetistiriyor,
biz daha iki cümle kurduk :)

türban niye yasak olsun :) ikiside serbest olsun iste, birde türban da farzdir ama dediginiz gibi topuz kafanin üstüne gecmemeli,
tabiki tür tür giyinenler var ama mesela o kisi cocuguna burka giydiriyorsa bunda bir sorun göremiyorum, cünkü nasil biri mini
elbise giydirirse digeride burka giydirebilir, kim diyorki birisinin birisinden daha kötü oldugunu, ne yazikki önyargilarmiz mini
normal burka olmaz dedirtiyor

ek: burka dediysem hani uzun kollu dizine kadar mesela, altina da pantolon,
diger google de cikanlarini kastetmiyorum :)

Son düzenleme:

sekilci oldugu icin :)))
cocuk bunlar ya allah askina , bunlari kiyaslamyin , hersey zamaninda güzeldir , siz önyargi diyorsunuz bende abarti diyorum---

3-4 yaşında çocuk mu burka giyecek ?
Artık 30 yaşına gelmeden kemik erimesi başlar herhalde.
Bırakın da çocuklar güneş görsün,D vitamini alsın hiç değilse.

sekilci oldugu icin :)))
cocuk bunlar ya allah askina , bunlari kiyaslamyin , hersey zamaninda güzeldir , siz önyargi diyorsunuz bende abarti diyorum---

zaten cocuklari böyle giydirin diye bisey yok benim bildigim, ben de giydirmezdim cocugum yok ama,
iki tarafinda abartmamasi taraftariyim, gecen sene yazin cocuklarini ciplak oynatanlari da gördüm :/
herseyin ortasi iyi.

3-4 yaşında çocuk mu burka giyecek ?
Artık 30 yaşına gelmeden kemik erimesi başlar herhalde.
Bırakın da çocuklar güneş görsün,D vitamini alsın hiç değilse.

ben destekliyorum demiyorum ama onlarada mini elbiseleri cocuklar garip geliyordur,
birde burka kastim benim o bayanlarin giydigi degildi, fazla bacak kol göstermeyen elbiseler

birde çocuğu soyutlamak doğru değil toplumdan,a sosyal olur sonra,içine kapanık olur..
kız erkek kendine güvenen gözü açık çocuklar yetiştirmek gerek...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…