- 30 Eylül 2018
- 1.470
- 1.899
- 53
- Konu Sahibi TeRaPi oRDusU 03
-
Ben olsam gönlü olsun diye arada bir kaçamak yapıp alırdım baba da ya dişini sıkacak yada salonda bir gecelik izin verecek diye düşünürdüm.. Büyüyünce içinde kalmasın derim4.5 yaşında dünya güzeli bir kızım var.4 aylık bir kızım daha.kardesi bizim odada beşiğinde,kendisi kendi odasında yatıyor ve buna çok üzülüyor.eski evimiz 1+1 'di kardeşi yoktu ve kızım bizimle yatıyordu.kötü bir evdi ama buna rağmen hep eski evimize geri gidelim niye taşındık vs diyor.en sonunda söyledi,orada beraber yatıyorduk o yüzden diye.bugün de dedi ben ayrı yattığımız için çok inatçıyım...küçük kızım gece sürekli uyandığı için ablasının odasına geçirme şansım yok simdilik.babasiyla aramızda yatsin desem eşim uyuyamıyorum diyor.ne yapmalıyım kızım için ve ilerisi için doğrusu nedir fikirlerinize ihtiyacım var.
Canım ben 8 ay oluyor ayıralı küçük kızım 4.5 aylik biz de hiç işe yaramadı konu sahibini bilmiyorum ne zaman ayırdı ama benim kızım da yatak konusunda ve bana karşı çok agresifOdasını bebek doğmadan mı ayirdınız.
Eğer bebek doğduktan sonra ayirdiyssniz kendini dışlanmış hissedebilir.
Anne olmak çok zor gerçekten. Onlara eşit davranmak aynı anda herkesi mutlu etmek ne bileyim hepsi büyük sorumluluk.
O zaman galiba en iyi çözüm tabi bunun için zaman gerekli ama kardeşin biran önce büyümesi ve ikisinin aynı odada kalması.Canım ben 8 ay oluyor ayıralı küçük kızım 4.5 aylik biz de hiç işe yaramadı konu sahibini bilmiyorum ne zaman ayırdı ama benim kızım da yatak konusunda ve bana karşı çok agresif
Aynen çok dua ediyorum şu zaman hızlı geçsin diye.O zaman galiba en iyi çözüm tabi bunun için zaman gerekli ama kardeşin biran önce büyümesi ve ikisinin aynı odada kalması.
Malesef kötü etkileniyorlar. Ben doğar dogmaz odalarinda yatırdım çocuklarımı. Uykum cok ağırdı. En azindan emmek istediginde iyice ayılıp odasına gideyim diye de yapmıştım. Ama boyle olmasaydı büyük oğlum bana da aynısını yapardı sanırım;(4.5 yaşında dünya güzeli bir kızım var.4 aylık bir kızım daha.kardesi bizim odada beşiğinde,kendisi kendi odasında yatıyor ve buna çok üzülüyor.eski evimiz 1+1 'di kardeşi yoktu ve kızım bizimle yatıyordu.kötü bir evdi ama buna rağmen hep eski evimize geri gidelim niye taşındık vs diyor.en sonunda söyledi,orada beraber yatıyorduk o yüzden diye.bugün de dedi ben ayrı yattığımız için çok inatçıyım...küçük kızım gece sürekli uyandığı için ablasının odasına geçirme şansım yok simdilik.babasiyla aramızda yatsin desem eşim uyuyamıyorum diyor.ne yapmalıyım kızım için ve ilerisi için doğrusu nedir fikirlerinize ihtiyacım var.
Çoğunu yaptım ama nafile.tek istediği beraber yatmakKuzu yaa kıyamam...
Pek bir fikrim yok ama mesela uyumadan önce ona masal okusanız ya da neyse şarkı, dua.. Hani uyurken yanında olsanız.
Odasının dekorasyonunda değişiklikler yapsanız, yatağının oyuncak kutularının yerlerini birlikte değiştirmeyi teklif edin, odayı düzenleyin filan.
Bebek biraz daha büyüyünce onun odasına gidecek ama şimdi sıkça ağladığı için ben onu duyamam yanımda olmalı deseniz.
Belki hepsini de yapmışsınızdır da aklıma bunlar geldi.
Kuzucuk çabuk atlatır inşallah yeni kardeş sendromunu
Bebeği onun odasına alsanız, belki geri gönderir :)Çoğunu yaptım ama nafile.tek istediği beraber yatmak
Dün dedi ki beraber yatmadigimiz için ben inatlasiyorum...haklılar aslında bende olsam derim neden ayrı yatıyorum diyeCanım benim ya kıyamambenim de 3.5 yaşında ve 4.5 aylik iki kızım var. Yaklaşık 7 8 aydır büyük kızım kendi odasında yatıyor. Şu 1 haftadır anne sizin yatağınız yumuşacık ben sizinle yatayım diye ağlıyor.
Dedigin gibi huysuz ve çok inatçı bana sürekli el kaldırıyor bağırıyor ben de bu krizi nasıl yöneteceğimi bilmiyorum Allah yardımcımız olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?