- Konu Sahibi bitanelerim
-
canim oyle bi anlarsinki nasil hemde benimkinin dondugunu bildim idrara dk gidiyodum rahmim sanki disina cikacak gibi oluyodu cati diyolarya onun hergun birazdaha acildigini hissediyosun kafasi oraya gelince ben normal istiyorum hayirlisi bakalim son anda bi aksilik olmazsa normal simdilik sezeryanda kolaylasti artik korkma kendini strese sokma bence tatlim Allah gonlune gore versin hayirlisi ne ise o olsun saglikli hayirli gelsinlerde daha ne isteriz uzme kendini doner cadi insallahkızlar meraba ben 32 haftalık hamileyim doğuma az kaldı dk gittim ve bebek ters dedi ama döner dönmesse sezaryan olur dedi 15 tekrar gidcem dönup dönmedine bakcam benim sorum şu bebeğin dönup dönmedini nasıl anlıyoruz yada anlıya biliyomuyuz kendimiz:CüvCüv:
sen nekadarlık hamişsin canım yaz banacanim oyle bi anlarsinki nasil hemde benimkinin dondugunu bildim idrara dk gidiyodum rahmim sanki disina cikacak gibi oluyodu cati diyolarya onun hergun birazdaha acildigini hissediyosun kafasi oraya gelince ben normal istiyorum hayirlisi bakalim son anda bi aksilik olmazsa normal simdilik sezeryanda kolaylasti artik korkma kendini strese sokma bence tatlim Allah gonlune gore versin hayirlisi ne ise o olsun saglikli hayirli gelsinlerde daha ne isteriz uzme kendini doner cadi insallah
amin canım inşallah sağlıkla kucamıza alırız evet bende senin gibi normal doğum istiyorum bakalım benim gittimde ne dicek dönmüşmü ama belli olmaz benim dk dedi son zamanada dönen var yanı hayırlısı canım:CüvCüv:slm kızlar bende 33+3 günlük hamişim
bebişim 22. haftadaki kontrolümüzde doğum pozisyonundaydı ve şaşırmıştık drum değişir demişti fakat taki 32, haftadaki kontrolümüğze kadar doğum pozisyonu alıktı fakat 32+0 da birde baktıki drumuz ters okadar üzüldümkü bilemessiniz normal doğumu çok ama çok istiyorum çünkü drum bana moral verdi daha döner sezeryana gün veriyoruz ogün dönmüş oluyorlar dedi hiç belli olmaz dedi ama benim tedirginliğim 22 den beri ters duran bebk nasıl olurda 30 da dönmüş artık zor gibi geliyor bana ama yinede umudum var anlıyamıyorum belkide dönmüştür acaba döndümü die eşimle düşünüp duruyoruz.
allahım hepimize yardımcı olsun hepimizin gönlüne göre versin inş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?