- 25 Ocak 2018
- 174
- 194
- 18
- 31
- Konu Sahibi Papatyayay
-
Nasil yani ameliyat olacaklara bu mu soruluyor?çocugunz var mi bilmiyorum ama birisi size çocuğunuzun ölme ihtimalini sorsa ne cevap verirsiniz ne hissedersiniz?Bunu bilmek neyi degistirir ne cevap verilir kisaca evet ölebilir veya ölmeyebilirKötü niyetle sorduğunu düşünmüyorum. Ne bileyim ameliyat olanlara genelde sorulacak sorulardan biridir genelde. Bu şekilde bakın olaya ve bide bu şekilde düşünüp kendinizi bunun için üzmeyin.
İnşallah birşey olmayacak evladınıza. Rabbim yar ve yardımcısı olsun grçmiş olsun
Canim senin hassasiyetini cok iyi anliyorumNasil yani ameliyat olacaklara bu mu soruluyor?çocugunz var mi bilmiyorum ama birisi size çocuğunuzun ölme ihtimalini sorsa ne cevap verirsiniz ne hissedersiniz?Bunu bilmek neyi degistirir ne cevap verilir kisaca evet ölebilir veya ölmeyebilir
Hayati tehlikesi yoktur inşallah denilir yani ne var bunda anlamadım. Konu çocuğunuz olduğundan tabikide yıpranmış ve hassassınız. O yüzden birşey diyemeyeceğimNasil yani ameliyat olacaklara bu mu soruluyor?çocugunz var mi bilmiyorum ama birisi size çocuğunuzun ölme ihtimalini sorsa ne cevap verirsiniz ne hissedersiniz?Bunu bilmek neyi degistirir ne cevap verilir kisaca evet ölebilir veya ölmeyebilir
Kusura bakma yanlış bişey dediysem üzdüysem. Yani ben burun ameliyatı olanada hayati tehlikesi var mı diye sorarım pimpirikliyim korkarım. O amaçla dedim. Yanlış anlamayın lütfen hassasiyetinizi anlıyorum. Tekrar özür dilerimNasil yani ameliyat olacaklara bu mu soruluyor?çocugunz var mi bilmiyorum ama birisi size çocuğunuzun ölme ihtimalini sorsa ne cevap verirsiniz ne hissedersiniz?Bunu bilmek neyi degistirir ne cevap verilir kisaca evet ölebilir veya ölmeyebilir
Bu ara çok yipranmis durumdayim.önemli değil.üzülmeyinKusura bakma yanlış bişey dediysem üzdüysem. Yani ben burun ameliyatı olanada hayati tehlikesi var mı diye sorarım pimpirikliyim korkarım. O amaçla dedim. Yanlış anlamayın lütfen hassasiyetinizi anlıyorum. Tekrar özür dilerim
+1Söz konusu çocuğunuz olduğu için fazla hassas davranıyorsunuz.
Karşıdaki insanın kötü niyetli olduğunu düşünmüyorum
Riski anlamak için sormuş belli ki.
Hani kolayca geçecek bir şeydir, siz bunu söylediğinizde o da rahatlar. Sizi de teselli etmek onun adına daha kolay olur.
Yada durum düşündüğünden daha ciddi ise sizin için dua eder.
Art niyet aramayın. Böyle zamanlarda insanın arkadaşlarına ihtiyacı var. Derdinizi paylaşın, siz de hafifleyin..
Eğer kırılıyor ve konuşmak istemiyorsanız da aynen böyle söyleyin...
Daha çok yeni, bu soru benim içimi acıttı, lütfen benden böyle bir soruya cevap bekleme.
Karşınızdakine bunu söylediğinizde zaten dert edecek bir şey kalmaz. Bir sonraki aramasında sizi rahatlatmak için bir şeyler düşünüp arar... insanlara açık olun, duygularınızı ifade edin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?