Kızım...Dengesiz Arkadaşım

Papatyayay

Üye
Kayıtlı Üye
25 Ocak 2018
174
194
18
31
Kizlar çok bunaldım bugün gelip sizlere anlatmak istedim
Kizimin ileriki dönemlerde ameliyat gerektiren bi durumu var ve biz bunu yakin zamanda ögrenip çok üzüldük yıprandik yeni yeni kendimize geliyoruz.bu durumu ögrenen bi arkadasım (cok samimi degil)arayip sirf merakından bence.ögrendim cok uzuldum gecmis olsun simdi ameliyat mi olacak PEKİ YA BU AMELİYAT HAYATİ TEHLİKE TAŞIMIYOR MU?diye sordu
O an nasil hissettigimi anlatamam

Kendime bile soramadigim seyi o bana sormuştu hiçte hazir cevap degilimdir o an bunun düsük bi ihtimal oldugunu,çok iyi bi doktora gittigimizi vs vs bi seyler dedim.telefinu kapatıp ağlayıp durdum
İnsanlarin yaralarini bu denli görmezden gelmek... kanatmak canini yakmak bi merak icin deger mi

Her insan düşünceli olamıyor. O an hassasiyetinizi düşünememiş, densizlik, patavatsızlık etmiş olabilir lakin arayıp sormasının sadece “meraktan” olduğunu sanmıyorum
Çok geçmiş olsun bu arada. İnşallah düzelir evladınız

Bazıları tamda acıyan yerden kanatmayı severler. Boşver Rabbim yardımcın olsun hiç bişeycik olmaz inşallah buraya yazarsın ameliyat sonrası güzel olduğunu ben inanıyorum

Kötü niyetle sorduğunu düşünmüyorum. Ne bileyim ameliyat olanlara genelde sorulacak sorulardan biridir genelde. Bu şekilde bakın olaya ve bide bu şekilde düşünüp kendinizi bunun için üzmeyin.

İnşallah birşey olmayacak evladınıza. Rabbim yar ve yardımcısı olsun grçmiş olsun

Nasil yani ameliyat olacaklara bu mu soruluyor?çocugunz var mi bilmiyorum ama birisi size çocuğunuzun ölme ihtimalini sorsa ne cevap verirsiniz ne hissedersiniz?Bunu bilmek neyi degistirir ne cevap verilir kisaca evet ölebilir veya ölmeyebilir

Canim senin hassasiyetini cok iyi anliyorum
Benim oglumda açık kalp ameliyati oldu ve bunun gibi bir sürü soru soruldu bana da

Hatta ameliyat sonrası yüzüme karşı çok yaşamaz zannetmistim diyenler oldu
Nasıl insan bunlar anlamak zor

Hayati tehlikesi yoktur inşallah denilir yani ne var bunda anlamadım. Konu çocuğunuz olduğundan tabikide yıpranmış ve hassassınız. O yüzden birşey diyemeyeceğim

Bak kardeş,
bir gerizekalının en büyük sorunu gerizekalı olduğunun farkında olmamasıdır. Bir nevi paradox yani. gerizekalı olduğunun farkında olmadığı için bu gerizekalılığın ceremesini kendisi değil etrafındaki insanlar çeker. Bilmem anlatabildim mi...
Bu yüzden böyle konuşan tiplere takılma.
Allah evladına El Şafi ismi ile şifalar versin

Kusura bakma yanlış bişey dediysem üzdüysem. Yani ben burun ameliyatı olanada hayati tehlikesi var mı diye sorarım pimpirikliyim korkarım. O amaçla dedim. Yanlış anlamayın lütfen hassasiyetinizi anlıyorum. Tekrar özür dilerim

Söz konusu çocuğunuz olduğu için fazla hassas davranıyorsunuz.
Karşıdaki insanın kötü niyetli olduğunu düşünmüyorum
Riski anlamak için sormuş belli ki.

Hani kolayca geçecek bir şeydir, siz bunu söylediğinizde o da rahatlar. Sizi de teselli etmek onun adına daha kolay olur.
Yada durum düşündüğünden daha ciddi ise sizin için dua eder.

Art niyet aramayın. Böyle zamanlarda insanın arkadaşlarına ihtiyacı var. Derdinizi paylaşın, siz de hafifleyin..
Eğer kırılıyor ve konuşmak istemiyorsanız da aynen böyle söyleyin...

Daha çok yeni, bu soru benim içimi acıttı, lütfen benden böyle bir soruya cevap bekleme.

Karşınızdakine bunu söylediğinizde zaten dert edecek bir şey kalmaz. Bir sonraki aramasında sizi rahatlatmak için bir şeyler düşünüp arar... insanlara açık olun, duygularınızı ifade edin.

Ben de fazla yakin olmasak dahi ararim boyle bir durumda ama olum meselesi biraz patavatsizca olmus. Siz kalbinizi kirletmeyin. Patavatsiz deyin gecin. Yavrunuz da saglikla hayirla atlatsin bu sureci. Bebekler cocuklar cok guclu diyorlar. Atlatacaktir eminim...

+1

Fazlasıyla hassas davranmışsınız. Klasik olacak ama bende istisnasız sorarım bu soruyu.
Ben art niyet göremedim.
Ayrıca çok geçmiş olsun, inşallah sağlığına kavuşur. Bol bol dua edin.

Hassas bir dönemden geçtiğiniz için bu size ağır gelmiş fakat arkadaşınızın bir kötü niyeti olduğunu ve sırf meraktan aradığını düşünmüyorum
Zaten duymuş aramasa aramazdı onu duyanın ameliyatın sonucu da illa ki kulağına gider
Sadece zor bir ameliyat olup olmadığını ki olsa bile size destek verme amaçlı sorduğunu düşünüyorum
Ben de ciddi bir ameliyatsa bu soruyu sorarım sanırım artniyetsiz bir şekilde ve yardımcı olmaya çalışırım doktor öneririm bildiğim iyi bir dr varsa eğer karşımdaki kişiyi önemsiyorsam
Çok geçmiş olsun bu arada

Anlıyorum seni canım boşver ya, densizlik etmiş. Benimde oğlum 4 ay üst üste antibiyotik kullandı, sürekli ateşlendi, ateşi zor düştü vs. En iyi drlara götürdük, sadece Boğaz enfeksiyonu olduğunu söylediler.
Benim özbeöz ablam kötü bir hastalığı mı var acaba diye ima etti( Allah korusun kanser gibi)
Cahillik deyip geçtim, art niyet aramadım..
Sen de arama, densizliğine ver..
Yavruna da geçmiş olsun, sağlıkla çıkar Allah’ın izniyle.

Hani derlerya bi riski varmı diye o manada söylenmiş bişey cümlede bişey yok ama siz hassas oldugunuz için takılıp üzülmüşsünüz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…