Kızım...Dengesiz Arkadaşım

ben soru soran kadında kötü niyet aramadım insanlalrın ilişkileri de sırf bu yüzden tükenme noktasına geldi her kelimeden bir acı bir yara çıkartmak hiçte doğru bir davranış değil ,öncelikle evladınız için geçmiş gitmiş olsun inşaallah diyeyim bende acısını paylaşmak için aradığım arkadaşıma da bu ameliyatın komplikasyonları var mı diye sorarım bunun altından art niyet aramak karşıdakinin sorunudur.

canım oncelıkle sen annesın ve boyle patavazsız ınsanlara karşı güçlü olman lazım sen guçlu ol ki kızında yaşayacak malesef bunları ona guçlü durmasını oğret... umursama onları ve kısa net cevplar ver geç....Rabbımden şifa diliyorum unutma Allah herşeye gücü yetendir...

Rabbim şifa versin tez vakıtte.evlat deyınce akan sular durur..hele sağlıkla ılgılı birşeyse en ufak şey bıle batar kalbıne.patavatsızlardan cekılıyor işte çekılen herşey.bakma sen o hadsize.bol bol dua et .

Kizlar çok bunaldım bugün gelip sizlere anlatmak istedim
Kizimin ileriki dönemlerde ameliyat gerektiren bi durumu var ve biz bunu yakin zamanda ögrenip çok üzüldük yıprandik yeni yeni kendimize geliyoruz.bu durumu ögrenen bi arkadasım (cok samimi degil)arayip sirf merakından bence.ögrendim cok uzuldum gecmis olsun simdi ameliyat mi olacak PEKİ YA BU AMELİYAT HAYATİ TEHLİKE TAŞIMIYOR MU?diye sordu
O an nasil hissettigimi anlatamam

Kendime bile soramadigim seyi o bana sormuştu hiçte hazir cevap degilimdir o an bunun düsük bi ihtimal oldugunu,çok iyi bi doktora gittigimizi vs vs bi seyler dedim.telefinu kapatıp ağlayıp durdum
İnsanlarin yaralarini bu denli görmezden gelmek... kanatmak canini yakmak bi merak icin deger mi
Art niyetli sorulmamış.Olasılık durumuna dikkat çekmiş.Bence insanların o an için ne dediğine değil,önünüzdeki sürece odaklanın ve motivasyonunuzu yüksek tutun.Allah ın izniyle güzel geçecek herşey.

sorduda ne geçmiş eline, insanlardan o kadar öküzce şeyler duyuyorum ki hiç iyi niyetle sormuştur diye düşünemiyorum. Siz zaten ailesi olarak en iyisini düşünür yaparsınız çocuğunuz için , hasta bir insana yada yakınına arar desteğini gösterir, moral verir geçmiş olsun der kapatırsın telefonunu deşmeye ne gerek var, bişey değiştiricek sanki.

Back
X