Çocuk Hastalıkları kızım diş çıkarıyor çok huysuz ve iştahsız. lütfen yardım!!!

Bebek Hastalıkları, diş çıkarma, bebeklerde kusma, bebeklerde ishal, bebeklerde uyku düzensizliği

engelk82

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
4 Nisan 2009
377
2
116
Sivas
merhabalar. kızımın alttan iki dişi çıktı. üstteki ikisi de patladı ve hatta 5 ve 6. dişleri de patlamak üzere. çok huysuz ve nerdeyse hiçbirşey yemiyor. kızım 8 ayını doldurmak üzere . bu sıcak yaz günlerinde hiçbişey yediremiyorum. kilo almıyor. 1.5 aydır hala 7.500 kilo. lütfen yardım. neler yappılabilir. ne yedirebilirim. hep sıvı mı vermeliyim. çok su içiyor dondurma yediriyorum. bi de yoğurt. başka bişeyi yemiyo kesinlikle. ateşi de yüksek. izmirdeyiz. bu sıcaklarda nasıl davranacağımı ne yapacağımı şaşırdım

zor valla Allah yardım etsin.ama okuduğum ve araştırdığım kadarıyla bu bi süreç geçicek deniliyor.denildiği kadar kolay olmadığını bende biliyorum çünkü benimde kızım 6,5 aylık kaşıntıları salyaları başladı iştahsızlık ve huzursuzluguda oluyor henüz diş yok ortada olsa kimbilir neler olur:)calgel jel aldım bugün sanki biraz iyi geldi ama bilmiyorum sabırlı davranın sizde.şuan sevgiye ve sizin yanınızda oldugunuz bilmesine ihtiyacı var.umarım en kısa zamanda atlatırsınız...Allah bağışlasın cimcimeyi...

maaşallah yavruna inci gibi dizilsin dişleri.evet bu bir süreç ama bu süreci hafifletecek şeylerde var.Örneğin özellikle uyku öncesi damağa sürülecek jel kesinlikle daha rahta bir uyku sağlayacak destinox jel.günde 4 kez sürülmesinde bir sakınca yok.

Sonra içi su dolu diş kaşıyıcıları var buzdolabında bekletip bebeğin eline verirsen bu şekilde dişlerini kaşırsa buda onu çok rahatlatacaktır.Çok zor bir süreç bende kuzumdan biliyorum ama zamanla geçiyor az daha sabır.O dönemde kilo kaybıda normal canım neredeyse her bebek yaşıyor bunu.

bizim de alttan 2 dişimiz çıktı ve çok iştahsızdı 200 gram vermişçok üzülüyorum çooook

allah yardım etsin benim oğlumun diş yüzünden başlayan iştahsızlığına ben hala bir çözüm bulamadım yememesi gerekiyor demekki diyorum artık yine yoğurt yiyormuş ver yoğurdu yesin ben onu bile yediremiyorum

Benim yavrum diş çıkarırken 9. ayda 6. ay kilosuna döndü. Doktoru ferrumun damlasını arttırdı birde bebekler için olan dışı mavi olan zingo mega balık yağı şurubu verdi. Şükür şimdi ay ortalamasına ulaştı. Doktoruda memnun kaldı...

cevaplayanlara teşekkür ederim. biz de doktora götürdük kızımı balık yağı şurubu verdi demir ilaveliymiş. doktorumuz da bu dönemde kilo kaybı normal dedi. bol bol ayran yoğurt su ve meyve suyu vermemi söyledi. inşallah bu zor dönemi biran önce atlatır tüm bebişler ve anneler

Benim oğlumda 7 buçuk aylık ilk dişlerini çıkarıyor 3 gündür çok huysuz ve iştahsız. Üstelik öksuruyor.

Benim oğlumda altı aylık bu hafta çok huysuz düzgün bişe yemiyorda böyle giderse bilmiyorum çok üzülüyorum rabbim herkese yardımcı olan zor bir süreç gerckten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…