Doğuma Hazırlık kizim dogmak uzere ama hala bir ismi yok:( yardim edin lutfeen!!!

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
canım hayırlı olsun ben bi kaç tane önereyim sana inşallah beğenirsin
buğçe:cennettte bir sarmaşık
berika:şimşek parıltısı
derin
asya
aklıma bunlar geldi sevdiğim ama yine gelirse söylerim.

daha önce isim arayan üyelere de fikir vermiştim.sana da veriyim
ırmak, nehir, laçin, ada, belen, ılgın, berçin, su (bu isme bayılıyorum:) , inci, duru...... umarm yardımcı olabilirim

Hayırlı olsun şimdiden
berre
ecrin
naz
ceylin
nil
ırmak
bade
hulde
benim beğendiklerim

Asya
Buse
Tanem
Defne
Nehir
Doğa
Kızımın aadı Azra:)
İsim bulmak cidden çok zor. Sağlıkla kucağınıza alın kızınızı

benim de kızım olacak ve isim konusunda bizde çok düşünüyoruz alternatifler;
MİNA
ECE
LARA
ALYA
İLAYDA

sagolasin canim bugce cok guzelmis not ediyorum

ırmak, nehir, laçin, ada, belen, ılgın, berçin, su (bu isme bayılıyorum:) , inci, duru...... umarm yardımcı olabilirim
tesekkur ederim canim bercini de begendim farkli bi isim acaba anlami ne ki

Hayırlı olsun şimdiden
berre
ecrin
naz
ceylin
nil
ırmak
bade
hulde
benim beğendiklerim
sagolasin canim ceylin ecrin ve nazi elemisdim bi dolu oldu etrafimda diye:) huldeyi de ilk kez duydum arastirayim

Asya
Buse
Tanem
Defne
Nehir
Doğa
Kızımın aadı Azra:)
İsim bulmak cidden cok zor. Sağlıkla kucağınıza alın kızınızı
buse ismini cok begeniyorum hatta illa buse koycam diye tuturdum ama dinen sakincali diye okuduk bi yerden vazgectik defnede elediklerim icinde defne joy foster olunce bana hep olumu hatirlatiyo bu isim doga cok sicak geldi not ediyorum begendiklerimi esime gostermek icin gercekten cok zor isim secmek hicbiseyleri yakistaramiyo insan kendi yavrusuna:)COLOR]

benim de kızım olacak ve isim konusunda bizde çok düşünüyoruz alternatifler;
MİNA
ECE
LARA
ALYA
İLAYDA
tesekkur ederim canim not ediyorum anlamlarinida arastirip

SEMİN ( Pahalı, kıymetli. Çok değerli)

tesekkur ederim ilgine canim semini ilk defa duydum ama demin der gibi oluyo sanki:)

canım allah hayırlısıyla kucaına almayı nasıp etsın ısımlerı ıyı arastırmanı tavsıye ederım bende
kızım dogmadan once cok arastırdım ve hosuma gıden cogu ısımın manası guzel deıldı mesela:
ecrın ucret demek ceylın yengec yuvası bunlar en cok tavsıye edılen ve suan moda ısımler ama
anlamları yanlıs bılınıo

evet canim zaten o isimleri hic istemiyorum birde aleyna var anlami uzerimize demek hicbirsey ifade etmeyen bir isim
isim konusu gercekten cok zor son haftamiza geldik hala kararsizlik icindeyiz

ırmak nehir ada inci katılıyorum
ayrıca peri nida da favorilerim arasında.
benim kzıım olsaydı ben peri koyacaktım ama oğlum oluyo

Milda : deniz diplerindeki kırmızı renkli değerli taş demekmiş....

berçin isminin anlamı "toplayıcı, birleştiren" olarak yazıyor internette.anlamını hiç merak edip bakmamıştım daha önce.şaşırdım da.isim kulağa hoş geliyor ama özel bi anlamı yok

23,haftalık hamıleyım bı kızım olacak bızde ecrin zeynep ismine karar verdık ecrin : mükafak hediye anlamında ben emın olamadım bıkac sıtede farklı seyler yazıyodu anlamı ıcın .ben bı tane camı hocasına sordum anlamı cok guzel rahmetten hedıyelesmek. mukafatlandırılmak dedı. şimdiden kızını gule gule buyut.

rabbm hayırlısıyla inşallah sağlıkla kucağına almak nasip etsin...
zeynep,beren(erkek ve kzada veriyorlar bu ismi)
elif,sena,ceren,
ayşe,didar
betül,buket,demet

ben kızım olursa almira koymayı düşünüorum .. anlamı kızıl prenses , dolunay sırasında ayın etrafındaki kızıllık gibi anlamları var.

bide Almina var oda mina dağı eteklerindeki kırmızı çiçek..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…