Mantığına uyarsa ciddiye alırsın canım herkesin aklı var değil miÇok yanlış bir şey önerdiğiniz için kızdım. Kişisel değil tabi ki.
Sizin durumunuz farklı olabilir, arkadaşın durumu farklı olabilir.
Ek gıda zorlu bir süreç, burayı da çok insan okuyor, önerinizin diğer insanlar tarafından ciddiye alınabileceği ihtimalini lütfen göz önünde bulunduralım.
oncelikle ben atar yapicak, ergen triplerine giricek yasta diilim. bu kalite mevzusuna girmeseniz sasardim zatenSen neye atar yapıyorsun ben de onu merak ettim bence tartışma yaratmayın kalitemi bozmak istemiyorum susun artık bişeyi de abartmayın ister uyar ister uymaz ona kalmış değil mi konu sahibi hariç herkese bi batmış dediğim yorum kabul etmiyorum ve okumuyor da artık size ve mantıksız yorumlarınıza sadece gülüyorum
Bunlari hangi tibbi bilgilere dayanarak söylüyorsunuz?Anne sütünü kesin biberonla da olsa onun tadına alışan kimi çocuklar ek gıda almiyor faydasindan çok zararı oluyor yani.
Bilende yaziyor bilmeyende bende çok sinirlendim şuan.Şaka mısınız ya?
6 aylık bebekten anne sütünü kesmek ne demek?
1 yaşında 2 çay bardağı ölçüsünde yiyor olması gerek en fazla. 9. Ayda 1 çaybardağı. Yani şuanda 1-2 kaşık yemesi yeter zaten.
Amaç sadece tadına alıştırmak gıdaların.
Yaşına kadar ana besin anne sütü ya da mamadır.
Konu sahibi beslenmesine dikkat ediyordur zaten. Vitaminleri ondan alır.
Çok sinirlendim şuan.
Hiç araştirmayip o doktorla yoluna devam ettiysen eyvahlar olsun.Bu da böyle bir öneri canım bana da doktorun soylemisti ısrar değil sadece bir öneri uyulur ya da uyulmaz değil mi tercih meselesi
Konu sahibi rica edicem biraz araştirmaci olun. 6 aylik bebek yemiyor diye karalar bağlamayin anne sütü yetersizse doktor önerisi ile mamaya başlayin ve ek gida tattirmaya devam edin. Doyurmaya değil tattirmaya.Zaten olsa 2 yadina kadar bnde anne sutu vermek isterdim.Ama emmedigi icin gittikce azaliyor.Zorlamiycam ama ins zamanla yer.Ben pureleri yogurdu corbayi peynir ekmek denedim yemiyo yani
oncelikle ben atar yapicak, ergen triplerine giricek yasta diilim. bu kalite mevzusuna girmeseniz sasardim zatenhic kalitenizi bozmadiniz hihi
siz nasil ki 6 aylik bebegi sutten kesmesini tavsiye ederek muhtesem mantikli yorumlar yapiorsaniz ben de sizin yorumunuza "atar" yapiorum iste sorun nedir
Anne sütünü kesin biberonla da olsa onun tadına alışan kimi çocuklar ek gıda almiyor faydasindan çok zararı oluyor yani.
Haklısın tatlım çok haklısın
Tesekkur ederim pozitif dusunceleriniz icin.Gercrkten yardimci oldunuz.Etrafimdaki insanlar ya cok cahil yada hic bisey gormemisler.Bnm kizim anormal geliyo emmedigi icin ek gida almadigi icingayet de beceriosundur annelik aman homini girtlak bebegin agzina habire biseyler tikistirmakla olmuobana da yememesi sut icmek istemesi daha normal gelio mesela hadi bakalim hangisi normal saka bi yana simdi herseyi yemesi gerekio fikri zaten bence yanlis bebek yavas yavas tadimlik alisio yeni gidalara ole dusun bence
boşver takma kimseyi umarım sağlıkla huzurla büyütürsün bebeğiniTesekkur ederim pozitif dusunceleriniz icin.Gercrkten yardimci oldunuz.Etrafimdaki insanlar ya cok cahil yada hic bisey gormemisler.Bnm kizim anormal geliyo emmedigi icin ek gida almadigi icin
Zaten arastirici bi anneyim.O yuzden cok kafaya takiyorum.Okudugum tum bilgiler sabah kahvaltisi ara ogunler corbalar muhallebiler bir suru sey sayiyo bi gune.Bende bunlarin zerresini uygulayamadigim icin uzuldum.Sanki herkezin bebegi yiyo tum bunlari ve benim kizimda yemiyo.Endiselendim stresr girdimKonu sahibi rica edicem biraz araştirmaci olun. 6 aylik bebek yemiyor diye karalar bağlamayin anne sütü yetersizse doktor önerisi ile mamaya başlayin ve ek gida tattirmaya devam edin. Doyurmaya değil tattirmaya.
Zaten uzuluyorum emmedigine.Ben her yorumu dikkste almiyorum merak etmeyin.Akil var mantik var.Anne sutunün faydasini bilmesem 6 aydir sagarak vermezdim.Cok zor bi is.Bi damlasi icin saatlerce gogsumu sıkıyorum.Konu sahibi rica edicem biraz araştirmaci olun. 6 aylik bebek yemiyor diye karalar bağlamayin anne sütü yetersizse doktor önerisi ile mamaya başlayin ve ek gida tattirmaya devam edin. Doyurmaya değil tattirmaya.
O kahvaltilar ara öğünler en az 8.ayda başlar. Bu kadar stres yapmayin lütfen.Zaten arastirici bi anneyim.O yuzden cok kafaya takiyorum.Okudugum tum bilgiler sabah kahvaltisi ara ogunler corbalar muhallebiler bir suru sey sayiyo bi gune.Bende bunlarin zerresini uygulayamadigim icin uzuldum.Sanki herkezin bebegi yiyo tum bunlari ve benim kizimda yemiyo.Endiselendim stresr girdim
Ama baktimki bnm gibi olanlar varmis
Kilo alimi nasil? Gelişimi iyi ise hiç takmayin zamani gelince herşeyi yiyecekler.Zaten uzuluyorum emmedigine.Ben her yorumu dikkste almiyorum merak etmeyin.Akil var mantik var.Anne sutunün faydasini bilmesem 6 aydir sagarak vermezdim.Cok zor bi is.Bi damlasi icin saatlerce gogsumu sıkıyorum.
kilo alimi aylarina gore gayet iyi masaALLAHKilo alimi nasil? Gelişimi iyi ise hiç takmayin zamani gelince herşeyi yiyecekler.
O zaman hiiç telaş yapmayin tadim yaptirmaya devam edin. Birde sebzelerden başlarsaniz daha iyi olur meyvenin şekerli tadina alişip sebzeyi sevmeyebiliyorlar.K
kilo alimi aylarina gore gayet iyi masaALLAH
Ins alisirlar.Demekki hemen kabul edenlerde var etmeyenlerdeBenim kizimda 7 aylik hicbirsey yemek istemiyor anne sutu ve armut rendesi aliyor sebze corbasi da agzini kilitliyor resmen devam sutuyle yapiyorum alissin diye yemiyor
Bende cok zorlamak istemiyorum her bebek ayni degil ek gida verirken aglayip ggsume dogru geliyor cok uzuluyorum emziriyorum doymadigi icin gece 10 kere uyaniyor hazir degil diye dusunuyorum yavas yavas insallah
Evet arkadasimin bebegi 6 aylik kavanoz mamalari alip benimki yemeyince bir miktar kavonozdan ayirip ona verdigim oldu yemisIns alisirlar.Demekki hemen kabul edenlerde var etmeyenlerde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?