- 28 Ocak 2017
- 2.460
- 5.962
- 88
- Konu Sahibi Prensesannesiidlr
-
Itoglu it..Hep konusarak destek oluyorum ise gittigimde hep ariyorum ama oyle ikilemli cevaplar yaziyor ki hemen arayip sesini duyuyorum. Sabah ise giderken bakiyorum cenin gibi kivrilip uyuyor hayallerim vardi bu zamana kadar korudum simdi nasil inandim diyor cocuk ona gecmisin de boyle iliskin olsa da onemli degil deyip yanasmis boyle birsey olunca yalan soyledim tabiki onemliydi demis orasi ayri yikim
Kıyamam ya.. Cok üzücü ve kırıcı bir durum onun için. Elimizden geldiğince onu çok sevdiğinizi ve gözünüzde hep aynı olduğunu, hatalarının karşısında dahi onu yargılamayacaginizi hissettirin. Zamanla geçecektir. Daha çok yeni.. Onun için bir tecrübe oldu. Insanlara kolay güvenmemeyi öğretecek bu durum ona..Evet ve kizimdan gelen kana da inanmamis adetins getirmissindir demis Allahim nasil insanlar var benim yavrum daha ufacik seye aglar dayanamaz buna nasil dayanicak
Sehir değişikliği falan yapabilirmisiniz ? Okuyor mu kızınız ?Cocuk bana muhtacsin deyince kizim birakmis ben muhtac degilim dedi biraktigina pisman degil de yasadiklari ...
İntihar etmek yaptığı şeyden daha büyük günah Allah katında.. Ona bunu söyleyin önce. Ayrıca tevbe kapısının da açık olduğunu Allahın rahmetinin geniş olduğunu anlatın. Yaptığı şeyden pişmanlık duyup, günaha girdiğini hissediyor ise Allah bütün günahları affedendir..Istemeyerek arstma gecmisine baktim fetva sitelerine girmis intihar eden cehennemden cikar mi diye aratmis tovbe aratmis birsuru sey
Gelsin, iyi gelecekse yeni konu açsın konuşalım biz. Densizce yorum yapan olursa başta biz taşlarız.Kizim sanirim buraya bakmis dikim arastirmalari yapmis ordaki kotu yorumlari ustune almis daha kotu olmus
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?