- 25 Nisan 2018
- 4.967
- 9.598
- 158
- Konu Sahibi Prensesannesiidlr
-
Psikologa goturun tabiki,ama bu yaptığının hos olmadiginin farkında olmasi güzel bir şey çünkü daha kotu seylerde olabilir diIyi aksamlar bayan arkadaşlarım derdim büyük rabbim başka dert vermesin. 18 yaşında genç kız annesiyim ve kızımin hareketlerinden şüphelendim. Onunla arkadaş gibi olabileceğimi söyledim ve ağlayarak bana sarıldı nasıl dicegimi bilmiyorum birliktelik yaşamışkızdım da çok şaşırdım napmam gerek bilemiyorum dunyanin sonu degil dedim o kadar üzgün ki hayallerimi aldılar intihar düşünüyorum diyor kendisine bisey yapar diye korkuyorum benimlede konuşmayı kesti banyoda çok uzun duruyor naptın diyorum temizleniyorum ben pisim diyor bana ölümle ilgili sorular sormaya çalışıyor allah aşkına nasıl yol izlemeliyim
Çok istiyorsa, gerçekten iyi gelecekse ve düzelecekse, önce psikiyatriste gitmek şartı ile yaptırın operasyonDestegi alicaz arkadaslar umarim kizim iyi olur bende dayanamiyorum. Operasyon olmak istiyor kendimi iyi hissedeyim yeter diye yalvariyor kanamasin isterse ilerde yeter ki olayim diyor ama yorumlardan cok kotu etkilenmis nolur bayanlar bilmeden kimseyi kotulemeyelim goruyorsunuz kizimin halini
Iyi aksamlar bayan arkadaşlarım derdim büyük rabbim başka dert vermesin. 18 yaşında genç kız annesiyim ve kızımin hareketlerinden şüphelendim. Onunla arkadaş gibi olabileceğimi söyledim ve ağlayarak bana sarıldı nasıl dicegimi bilmiyorum birliktelik yaşamışkızdım da çok şaşırdım napmam gerek bilemiyorum dunyanin sonu degil dedim o kadar üzgün ki hayallerimi aldılar intihar düşünüyorum diyor kendisine bisey yapar diye korkuyorum benimlede konuşmayı kesti banyoda çok uzun duruyor naptın diyorum temizleniyorum ben pisim diyor bana ölümle ilgili sorular sormaya çalışıyor allah aşkına nasıl yol izlemeliyim
Doktora götürmeden düzelmez. Profesyonel destek gerekiyor lütfen bir şekilde ikna edin, yarından tezi yok götürün. Bize de haber verin.Diyorum annecim tek derdin operasyon olsun ama gerekli degil sen ayni kizimsin ayni meleksin diyorum ama takintili biraz herseyi takar fazlasiyla kabullenmiyor kafasina yerlesmis bikere off of ah anne olmak herseye gucumuz var
Belki oyle rahatlayacak götürün operasyona sonrada destek alsin... belki boyle daha iyi hissedecek kendini..Diyorum annecim tek derdin operasyon olsun ama gerekli degil sen ayni kizimsin ayni meleksin diyorum ama takintili biraz herseyi takar fazlasiyla kabullenmiyor kafasina yerlesmis bikere off of ah anne olmak herseye gucumuz var
Acilen gözetim altinda olacağı bir klinige goturun tedavi icinIyi aksamlar bayan arkadaşlarım derdim büyük rabbim başka dert vermesin. 18 yaşında genç kız annesiyim ve kızımin hareketlerinden şüphelendim. Onunla arkadaş gibi olabileceğimi söyledim ve ağlayarak bana sarıldı nasıl dicegimi bilmiyorum birliktelik yaşamışkızdım da çok şaşırdım napmam gerek bilemiyorum dunyanin sonu degil dedim o kadar üzgün ki hayallerimi aldılar intihar düşünüyorum diyor kendisine bisey yapar diye korkuyorum benimlede konuşmayı kesti banyoda çok uzun duruyor naptın diyorum temizleniyorum ben pisim diyor bana ölümle ilgili sorular sormaya çalışıyor allah aşkına nasıl yol izlemeliyim
Destegi alicaz arkadaslar umarim kizim iyi olur bende dayanamiyorum. Operasyon olmak istiyor kendimi iyi hissedeyim yeter diye yalvariyor kanamasin isterse ilerde yeter ki olayim diyor ama yorumlardan cok kotu etkilenmis nolur bayanlar bilmeden kimseyi kotulemeyelim goruyorsunuz kizimin halini
Babasindan saklamayi nasil basardiniz kiz bu kadar kotuyken?
Ya da varsa diger kardeslerden?
Surekli agliyorsa surekli kotuyse illa ki anlarlar.
Bence de acil psikologa gidin.
Surekli siz de konusun
Dunyanin sonu degil
Bi anda ikna oldum diyor kabullenemiyor kimseye anlatamam diyor esimle paylasmadik tabiki benim kadar anlayisli olmaz . Ben hep korudum hep allahim dua ederdim bana bunu yasatma diye ama yasadim deyip hergun boy abdesti aliyor kuzumm ... disari cikiyoruz hava almaya etrafindan kucuk kiz gecince aglamaya basliyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?