- 8 Şubat 2018
- 172
- 173
- 23
- Konu Sahibi Prensesannesiidlr
Operasyonu şimdi sıkıntıları oldugunu okumustum.genelde evlenecekleri zaman yaptiriyorlar. Genital estetik bolumde yazanlar var bakinnisterseniz.Bunu ona söyleyin sen istersen yaptiririz diyin. Hayatina ciddi biri girsin nisanlaninca diyin. Teselli etmek maksadiyla. Ki istiyorsada yaptirabilirsiniz.Aynen boyle diyorum hic birsey eksilmedin ayni kuzumsun diyorum . Operasyon olmak istiyor yalvaririm diye kan canagi gibi gozleriyle bakiyor bana.. psikolojik destek alalim once diyorum ama istemiyor evden cikmiyor cikinca herkesi kiyasliyor kendiyle![]()
Babasinada söylemeyin bence. Anne kiz aranizda sir kalsin. Babasi simdi abartir kizin psikolojini daha cok bozar uzerine gider falan.
Biri daha yazmis kiziniz tehdit ediliyor olabilir. Sorun belki o yuzden bu kadar bunalima girdi. Resim falan birseyler varsa elinde ve belkide tehdit etti cocugu o sekilde oldu. Bunlari sorun guzelce. Ne ursa olsun yanindayim diyin.
Psikologdan destek alin acilen.
Kiziniza oldu bitti canim farzetki dustun diyin bir yara aldin. Unut o cocukla yasadiklarinizi diyin. Bunu erken yasaman seni kirli ya da kötu yapmaz diyin. Gordun iste erkeklerin yuzunu bundan sonra evlenene kadar asla izin vermemelisin ve asla kimseye bundan bahsetmemelisin diyin.
Ve yani kizcagizin psikolojisini toparla o cocugunda agzina tukur yani yanina birakma. Serefsiz karaktersiz ya nefret ediyorum erkeklerden. Iyi bir dayagi hakediyor zateb ortada tehdit santaj galan varsa sikatyetcide olun.
Bence kizinizin telefonunu bir kurcalayip detaylari ögrenin anlatmazsa. Mesela whatsabini silip geri yukleyim belki sohbetleri falan yedeklenmistir geri gelir bakin bir cocukla aralarinda ne gecmis kiz uyurken. Tabinsifresini biliyorsaniz.