eşcinsel erkeklerin ters ilişki yaşaması suçtur araştırabilirsiniz, ayrıca neden buna takıldınız anlamadım dinimizede doğayada aykırıdır dedim bunları neden irdelemediniz
eşcinsel erkeklerin ters ilişki yaşaması suçtur araştırabilirsiniz, ayrıca neden buna takıldınız anlamadım dinimizede doğayada aykırıdır dedim bunları neden irdelemediniz
uzun zamandır kızımdan dolayı eşcinsellik lezbiyenlik durumunu araştırıyorum bilimsel ve ruh halini her nekadar yaşamasamda anlamak için cabalıyorum eşcinsellik ne hormonel bir hastalık nede sapıklık insanlığın yaradılışı kadar eski genetiğe bağlı bir cinsel tercihtir sizleri tenzi ederek araştırmalarımda kesin bir sonuc alamadım kimi tedavi mümkün diyor kimi değil ben budurumuda aştım bildiğim kadarıyla eş cinsellik kendi cinsine ilgi duyan kişilerdir genelleme yapmadan kimseyi kırmadan kendimi ifade etmek istiyorum fakat heteroseksüelliğin hakim olduğu bir toplumda yaşıyoruz sayıca az olan eşcinsel topluluğunun hissettiklerine ve tercihlerine saygı duyuyorum sadece secmiş oldukları yaşam stantartlarını onaylamıyorum eşcinsellik demek sana sahip cıkmak isteyen sana saygı duyan aileni hice saymakmı alkol alıp barlarda taşkınlık yapmakmı madde kullanmakmı kendi hayatını önemsemeden zararvermekmi ben genel konuşmuyorum ama gözlemlerim kızımın 1 yıldır bulunduğu cevresi benim bu şekilde düşünmeme neden oluyor duyarlı olan bütünherkese çok teşekkür ediyorum yorumlarınızı takip ediyorum benim durumumda olan bir anne varmı bilmek istiyorum ve tanışıp fikir almak istiyorum
Hastalık listesinden çıkartılmış olabilir.Ben normal karşılamıyorum.Öle hisedebilirler.Kınamam.Bunu onlara verende Allah'dır elbet.Ancak nefislerine uymamalılar.Şizofrenler,paranoyakalrda hastalıklarını kabul etmiyorlar.Sizce dolaşmalılarmı serbestce.Evet Allah vermişdir ama anormal bir durum olarak vermişdir bence.Yoksa hepimiz direk öyle yaratılırdık.
Ha bu kınadığım ve dışlanması gerektiğini düşündüğüm anlamınada gelmiyor yanlız.
hay Allahım hala suçtur diyorsunuz ya
suç olan şeyin mutlaka bi yaptırımı vardır ceza kanununda..siz de ceza kanununa göre suçtur dediğinize göre..
madem bi şey atıyosunuz ortaya ve bu kadar kesin konuşuyosunuz kanıtlayın o zaman
eşcinsel erkeklerin ters ilişki yaşaması suçmuş..hay Allahım
biz bunca sene boşuna okuduk o zaman
bizden uzaklaştı cevresini değiştirdi alkol almaya başladı giyim tarzını değiştirdi destek alalım dediğimde ben hasta değilim diyip agresifleşiyor ne kadar anlayışla yaklaşsamda hep bişeyler gizliyor kendine zarar verecek şeyler yapmasından korkuyorum iletişim kurmakta zorlanıyorum
öyle bir suc yok olsa olsa günahtır suc olmuş olsaydı gecenlerde eşcinseller taksimde toplanmazdılar hem kim ne takar eşcinsel nasıl ilişki yasamış tersten yada düzden tobe tobe
hay Allahım hala suçtur diyorsunuz ya
suç olan şeyin mutlaka bi yaptırımı vardır ceza kanununda..siz de ceza kanununa göre suçtur dediğinize göre..
madem bi şey atıyosunuz ortaya ve bu kadar kesin konuşuyosunuz kanıtlayın o zaman
eşcinsel erkeklerin ters ilişki yaşaması suçmuş..hay Allahım
biz bunca sene boşuna okuduk o zaman
ben cevaplayayım1.si cinsel tercih değil yönelim
2.si geri kazanmak derken?? Çocuğunuz Eşcinselse onu ''normal'' yapamazsınız.. Kimi kaybettinizde kazanmaya çalışıyorsunuz??
3.sü verdiğiniz bilgiler onun eşcinsel olduğunu göstermez..
4.sü çocuğunuz eşcinsel ise onu sevmeyecekmisiniz??
arkadaşlar 21 yaşında bir kızım var cocukluğundan beri farklı bir cocuktu ben bir türlü yakıştıramadım şimdi benden gizliyor ama ben herşeyin farkındayım ne yapmalıyım nasıl davranmalıyım onu nasıl geri kazanmalıyım bilemiyorum ne olur bana yardımcı olun
yorumları okudum da turk ınsanının ne denlı kulturden ve arrastırmadan uzak oldugunu tekrar anladım.insanlarda arastırma hevesi,okuma kültürü olmayınca bu gıbı sacma sapan yorumlar ön yargılı yaklasımlar konu hakkında bılgısı olmasa da sırf yorum yapmak ıcın yorum yapanları tekrar görduk.
Arkadaslar eşcinselliği evet toplum kabullenmıyor yada doga ve yaratılıs kanununa aykırı oldugunu dusunebılırsınız ama buna kesınlıkle hastalık veya tedavı olunması gozuyle bakan arkadasın aslında tedavı olmasını dusunurum.Dunya saglık orgutu ve gelişmiş ulkeler bu durumu farklı bır cınsel tercıh olarak saygı ıle karsılamıs bızım gıbı daha yenı gelısmekte olan veya o yolda olan ulkeler hala hastalık olarak nıtelendırıyor.ne acı bır durum.belkı tahammul edemezssınız ahlaka (!) aykırı bulabılırsınız,tu kaka edebılırsınız ama once saygı duyacaksınız ve durumu kendı ıcınızde yorumlayacaksınız.netıcede onlar da Yuce Allahın bır kulu.yargılamak kımsenın haddıne degıl lutfen yorumlarınızda daha dıkkatlı olunuz.bu arada ben ne eşcinsel ne de lezbiyen bır kadınım sadece yargılama yapmak ısteyenlerın yorumları yeter artık dedırttıgı ıcın dusuncemı paylasıyorum.İnsan önce karsındakıne Saygı duyacak !
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?