kızım eşcinsel ve ne yapacağımı bilmiyorum :(

Bir önceki sayfaya koyduğum animasyonda ki bir karakterde aynı sizin söylediğiniz söyledi:Akıl,nefis,edep vs. Cevap olarak lezbiyen karakter "kime aşık olacağıma sen mi karar vericeksin" dedi bende aynen bu cevabın arkasındayım.
Evet diğer semavi dinlerde de günah. Hatta İncil'de hemcinsiyle yatanın öldürülmesi gerekir şeklinde bir ifade olduğunu okumuştum yani çok katı bu konuda hristiyanlık. Ama günümüzde insan hakları bakımından gelişmiş ve nüfusun büyük bir çoğunluğunun hristiyan olduğu ülkelerde eşcinsel hakları onlaylanıyor çünkü bireylerin temel hakları kişilerin, toplumların inançlarıyla kısıtlanamıyor. Siz ve toplumunuz isterse taşa tapsın yeter ki inancınızı bahane ederek o taşla kafamızı yarmayın yani toplumdan silikleştirmeyin, töre cinayetlerine kurban etmeyin. Örnek:İran-Günah olduğu gerekçesiyle idam edilen eşcinseller Örnek2:Türkiye-Törenin verdiği kararla eşcinsel namus cinayeti kurbanı olan AHMET YILDIZ.

Son düzenleme:

Dunya Saglik Orgutu 1993 yilinda escinselligi hastalik sinifndan cikardi. Bunu ogrenelim isterseniz.

Bir de escinsellik ruhtur arkadaslar, yaradilistir. Onlarca ornek sayabilirim. En yenisi komsunun oglu henuz 3 yasinda. Kiritarak yuruyor, anne olucam ben diyor, kesinlikle araba istemiyor oyuncak olarak barbi bebekleri var. Bildigin kiz cocugu. Annesi bunalimlarda tedaviye ugrasiyor ama en fazla yapacagi sey mimiklerini duzeltmek olabilir. Ruhunu terapiyle degisiremez.

Sizin kime aşık olacağınız beni ilgilendirmez.

Ancak doğaldır deyip kanıt olarak hayvanları gösterirseniz,hayvanlardan farkımız budur derim.
Zira hayvanlara göre doğal olup insanlara göre olmayan çok davranış vardır.Mesela öldürmek gibi...

Müslümanlıktan sözedilince,herkes Müslüman değil dediniz,o yüzden diğer dinlerde de günah olduğundan sözettim.
Öyle olduğunu pekala siz de biliyormuşsunuz zaten.

"Siz ve toplumunuz" söyleminizi anlamsız buldum zira aynı toplumun fertleriyiz.
Ben şahsen kimseyi taşlamam,kınamam da...En fazla tasvip etmem.
Bırakın da neyi tasvip edeceğime kendim karar vereyim.

Ha bu arada,keşke eşcinsellik için gösterdiğiniz hassasiyeti,töre cinayetleri için de gösterseniz,ne güzel olurdu.

Ben hayvanları doğanın parçaları olduğundan örnek gösterdim. Fakat hayvanlardan üstünlüğümüz varsa düşünme konusundadır. İnsanları aç bıraktığınızda her türlü şeyi yapabilirler açın namusu olmaz, bu işin cinsellik boyutuda öyledir toplulumuzda olan tecavüz vakalarının önemli bir kısmı bundan kaynaklanıyor ve bunun sonunda hayvanlardan güdüsel olarak bir eksiğimizin olmadığı açık. Ben nerede yaşadığınızı, hangi toplumun ferdi olduğunuzu bilmediğimden böyle bir söylemde bulundum. Tasvip edebilir veya etmeyebilirsiniz efendim ben olası durumların neye yol açtığını örnekleyerek gösterdim. Merak etmeyin ben her türlü nefret cinayeti için hassasiyet gösteriyorum .Göstermiyorum demediğimi veya sizin sorduğunuzu hatırlamıyorum.

Benim dile getirmek istemediğimi siz söylüyorsunuz maalesef.

Hayvan örneklemesinin sonucu,bizi bazı sapkınlıkları doğal saymaya götürür.

Tecavüzler (kadınlara,çocuklara,hayvanlara),ensest ilişkiler,çokeşlilik gibi...Bunlar hayvanlarda da vardır deyip doğal ve normal sayamayız.

Tepkim size veya yaşayışınıza değil.İlk mesajımda belirttiğim gibi,hayvanlardan örnek verilmesi beni rahatsız etti.

Siz elbette kendi doğrunuzu savunacaksınız.Doğru bildiğiniz şekilde yaşamanıza saygı duyarım ama örnek konusundaki rahatsızlığımı dile getirmesem olmazdı.

doğaya aykırı diyorum' hayvanlada yapıyormuş',dinimize aykırı diyorum 'diğer dinlerde günah değilmiş',yasalara aykırı diyorum' dünyada bilmemne kanunu onaylanıyormuş 'mış mış mış yuh artık yani...

sonradan olusan birsey mi yoksa dogustan olan birsey mi bilemiyorum.

ama su varki...gittikce bu tarz seyler normallesiyor..gore gore, duya duya bizler bile normal karsilayabiliyorsak...evlatlarimizin zamanini dusunmek bile istemiyorum. Rabbim bizleri ve evlatlarimizi dogru yoldan ayirmasin insaAllah.

Son düzenleme:
evet eşcinsellik diye bir kavram var, ama var olması doğal olması anlamına gelmiyor

amin...bu tarz şeyler normalleşiyor çünkü insanlar yanlışları bile bile doğru ve normalmiş gibi göstermeye çalışıyor, ne yaşıyorsanız yaşayın bari insanlara bunu normal doğal diye empoze etmeyin

Hastalık listesinden çıkartılmış olabilir.Ben normal karşılamıyorum.Öle hisedebilirler.Kınamam.Bunu onlara verende Allah'dır elbet.Ancak nefislerine uymamalılar.Şizofrenler,paranoyakalrda hastalıklarını kabul etmiyorlar.Sizce dolaşmalılarmı serbestce.Evet Allah vermişdir ama anormal bir durum olarak vermişdir bence.Yoksa hepimiz direk öyle yaratılırdık.
Ha bu kınadığım ve dışlanması gerektiğini düşündüğüm anlamınada gelmiyor yanlız.

siz eşcinselliğin normal olduğunu savunuyorsunuz peki siz evladınızda yarın birgün böyle birşey farkettiğinizde 'olsun evladım yaradılışın böyle' deyip herşey normalmiş gibi davranacaksınız öylemi?

Son düzenleme:

aynen bende çok seksi kıyafeter giymekten kaçınırım. evliyim ve benimde bir kızım var. kocama bile öyle işveler yapamam mesela. terz meselesi bence de. ama siz konusahibi kızınızla bi şekilde iletişim kurmalısınız. başka şekilde emin olamazsınız bu durumdan kanımca.

Hic kimse yaw canim cok SIKILDI ben en iyisimi escinsel olayim hayatima renk katayim demez, dogusundan beri gelen bir duyguyu zamanla fark edip ve gercek kimligini bulmaya kadar gider bu is.
Toplumumuzda bir arastirma yapilsa, kadinlarin 50 % lezbiyen egilimlidir, erkeklerinde 50% guy egilimli....
Dünyada böyleyken sadece Türkiye`demi escinsellik yok? Hayret...

bu yuzdeleri neye gore yazdin? demekki bizim toplumun yarisi sapik, oyle mi?

ezelden beri var bu bunu inkar eden yok zaten, hatta Lut kavmini Rabbim bu yuzden helak etti. gunumuzdede dunyanin cesitli ulkelerinde gay ve lezlerin evlenmeleri bile yasal hale getirildi.

Farklı farklı yorumlar getirilebilirdi belki, çok sertte çıkabilirdim. Ama bu yazdıklarınız hırpaladı içimi. Belkide keskin tavrımı fikirlerimi törpüledi. Kendimi sizin yerinizde düşündümde... Öncelikle Allah'ım yardımcınız olsun bu uzun süreçte. Belli ki kolay olmayacak, komplike bir tedavi şart görünüyor (ilaç tedavisi, terapi, bireysel görüşme vb.).
Bulunduğunuz şehirdeki bu merkezleri araştırın bence, isterseniz şehriniz söylerseniz bende araştırabilirim. Madde kullanımı yok değilmi Lütfen olmasın

Beklentinizi anlayamadım, arkadaş konu kapansın daha da yorum yazmayacağım diyor, ısrarla üstüne gidiyorsunuz ? Sebebi nedir ?
Arkasında olduğunuz cevap sorulan soruyu tam karşılamıyor. Sırf bu yüzden-yani tercihleri yüzünden- eşcinsellerin itilmesini, kakılmasını, toplumdan dışlanmasını, öldürülmesini onaylamam, başlarına gelenlere sevinmem. Ama bu tür bir sapkınlığa, tuhaflığa da saygı duymam. Duyamam. Bu kadar net...

bir süre girmedim mesajlar birikmiş bayağı ne kadar yazarsam yazayım fikirleri değiştiremiyorum medeni bir şekilde tartışarak.
Neden bir eşcinsele hasta olup olmadığını, sapık hissedip hissetmediğini sormuyorsunuzda direkt olarak onlara sapık diyorsunuz bu benim düşüncem diyip. Bana sapık diyenlere asıl ben sapık,cahil ve faşist insan derim. Bu kadar benim için!
Konuyu açan arkadaşa önerim var.
Türkiyede eşcinsellerin,transların ailelerinden oluşan bir oluşum var adı LİSTAG. Bu oluşumda aileler çocuklarını destekliyor, cinsel eğitim ve tedavi merkezinden çocuklarının durumu hakkında bilgileniyorlar.
Hatta LİSTAG "benim çocuğum eşcinsel" döviziyle İstanbul gay onur yürüyüşünde yer aldı. (yılda on binlerce ben sapık değilim diyen insanın katıldığı yürüyüş)
Son olarak meclise gidip Kılıçdaroğlu ve diğer milletvekilleri ile yeni anayasadaki LGBT hakları adına konuştuklarına dair bir haber okudum.
Google'a listag yazıp ilgili siteye girebilirsiniz.
Gökkuşağının renkleri sizlerle olsun.

bilgi sahibi olmadan fikir sahibi olmussunuz, bi de uzun uzadiya hormonlar mormonlar aciklamissiniz. cift cinsiyet nere, escinsellik nere, hormonal dengesizlikten kaynaklanan tuylenme nere?

Ben erkeksi değilim ama erkeksi tanıdığım bir çok lezbiyen var.
Bende tüylenme problemi var yüzümde ama cinsel yönelimimle alakası olduğunu düşünmüyorum. Ailedeki kadınlarda hep olan bir şey işte...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…