allah aşkına bu yüzdeleri nerden uydurdunuz %50 gay %50 lez vay be...Hic kimse yaw canim cok SIKILDI ben en iyisimi escinsel olayim hayatima renk katayim demez, dogusundan beri gelen bir duyguyu zamanla fark edip ve gercek kimligini bulmaya kadar gider bu is.
Toplumumuzda bir arastirma yapilsa, kadinlarin 50 % lezbiyen egilimlidir, erkeklerinde 50% guy egilimli....
Dünyada böyleyken sadece Türkiye`demi escinsellik yok? Hayret...
doğaya aykırı diyorum' hayvanlada yapıyormuş',dinimize aykırı diyorum 'diğer dinlerde günah değilmiş',yasalara aykırı diyorum' dünyada bilmemne kanunu onaylanıyormuş 'mış mış mış yuh artık yani...
doğanın kanunu nedir bir kadın bir erkek ilişki kurar ve yeni bireyler oluşur bu işleyiş bu şekilde gider,erkekler erkeklerle kadınlar kadınlarla sevişsin eee... doğaya aykırı derken bunu demek istedim, ayrıca sadece doğaya değil dinimize de kanunlara da aykırı bir durumdur ,benim fikrim budur saygı duyulmasını rica ediyorum çünkü ben herkesin fikirlerine saygı duyuyorum ,cvp hakkı doğacak yorum yapmazsanız iyi olur konuya başka yorum yapmayı düşünmüyorum
eşcinsel ilişki yaşamak hangi kanunlara aykırı acaba öğrenebilir miyim?
eşcinsel ilişki yaşamak hangi kanunlara aykırı acaba öğrenebilir miyim?
ben eşcinselliğin suç olduğuna dair bir ifadeye rastalamadım... hangi maddeden bahsediyorsunuz ?
tabi öğrenebilirsin! tck ya aykırı ayrıca yurtdışında bazı ülkelerde de suç sayılıyor
eşcinsellik suç değil zaten ilişki yaşamak suç
arkadaş işi gücü bırakmış araştırma yapmış ama daha iyi araştır ,türk ceza kanununa göre eşcinsel erkeklerin anal ilişki yaşaması suçtur.
arkadaş işi gücü bırakmış araştırma yapmış ama daha iyi araştır ,türk ceza kanununa göre eşcinsel erkeklerin anal ilişki yaşaması suçtur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?