kızım eşcinsel ve ne yapacağımı bilmiyorum :(

allah aşkına bu yüzdeleri nerden uydurdunuz %50 gay %50 lez vay be...

yasalara mı aykırı????

ne çok homofobik varmış yahu,günahsa yapana günah kardeşim size sorulmayacak hesabı

,ayrıca sapıklık falan denmiş hiç merak etmeyin kadınıyla erkeğiyle(hadi ben de bir yüzde vereyim:)) %50 si sapık olan bir toplumda yaşıyoruz

size son zarar verecek olanlar eşcinsellerdir.

Hava karardıktan sonra dışarda tek başınıza bile yürüyemiyorsunuz.Her yerde taciz var,tecavüzcülere,eşini döven kocalara doğru düzgün ceza bile verilmiyor.

Bence milletin tercihini dert edeceğinize bunları dert edinin.

Son düzenleme:
olaya farklı bir açıdan yaklaşayım:

"islamda kadın ve cinsel hayat" isimli ilmihalde, eşcinselliğin doğal olduğu yani inanın gerçekten hemcinsine ilgi duyabileceği, bu ilginin değil hayata geçirilen fiilin günah olduğu yazılıdır. bu dünya imtihan dünyası olduğundan bu da o kişilerin imtihanı olarak bakılmalıdır diyor.

buradan yola çıkarak, kızınıza hislerinin değil, bu hisleri hayata geçirmesinin, yaşam tarzı haline getirmesinin sorun olduğunu anlatmaya çalışabilirsiniz.

kimse kimseyi dert etmiyor rahat olun siz, neden yapıyorsun falanda demiyor sadece herkes bu konuda ki fikrini söylüyor sizin söylediğiniz gibi

yorumları cok fazla okuma fırsatım olmadı ama... kendinizde hiç kusur aradınız mı.. yani kızınıza cok baskıcı mısınız? erkeklerle muhabbet etmesine çok karışır mısınız? eğer buna benzer durumlar varsa kendinizden başlamalısınız birşeyleri düzeltmeye. sonra kadın ve erkek arasındaki bağı ve cinselliği kızınıza bir şekilde aktarmalısınız... mesela sınıftan bikaç arkadasını yemege çağırın, içinde bikaçtanesi erkek olsun.. ve kızınızı gözlemleyin bi süre...

Son düzenleyen: Moderatör:
iyi ki de dert edilmiyormuş ha ,
burada eşcinsel insanların hasta ,sapık olduğu söylenmiş
hatta biri nasıl şizofrenler toplum içine iyileşmeden salınmıyorsa onlar da tedavi olsun minvalinde bişeyler söylemiş.
Bir de dert edilmiyormuş ,demekki dert edilse neler olacak.
Peki neden ?
Çünkü bu arkadaşlara normal gelmiyormuş bu durum.
Önce şunu anlamak gerekir
siz eşcinsel değilseniz tabii ki size doğal veya normal gelmez.
Ben de mesela eşcinselleri anlamaya çalışmadım hiç,anlayamam çünkü.
Onları sadece oldukları gibi kabul edebilirim.
İnsanların cinsel tercihlerini yadırgayamıyacağınızı ,hatta başkası için aklınızdan bile geçirmemeniz gerektiğini öğrenmeniz lazım.
İnsanlar sadece cinsellik için yaşamıyorlar bu dünyada.

Giyim tarzını degıstırmesı cevresını degıstırmesı hım geçiş dönemıde olabılır dırek escınsellık demek pek dogru olmaz dıye dusunuyorum çok fazla baskı kurmadan profesyonel destek almanızı önerırım ..

eşcinsel ilişki yaşamak hangi kanunlara aykırı acaba öğrenebilir miyim?

eşcinsel ilişki yaşamak hangi kanunlara aykırı acaba öğrenebilir miyim?

tabii ki de ülkemizde yok öyle bir kanun.

Türkiyede eşcinseller orduya kabul edilmezler sadece.

Bilgi olsun diye kopyalıyorum (bilmediğimiz şeyler hakkında atıp tutmasak keşke):

Eşcinsel ilişkinin yasak olduğu ülkeler

Angola, Benin, Burundi, Kamerun, Cape Verde, Cibuti, Etiyopya, Gine, Liberya, Libya, Malavi, Mauritus, Fas, Senegal, Sudan, Swaziland, Togo, Tunus, Bangladeş, Brunei, Solomon Adaları, Bahreyn, İran, Lübnan, Katar, Suriye, Barbados, Belize, Nikaragua, Puerto Riko, Trinidad

Eşcinsel ilişkinin sadece erkeklere yasak olduğu, kadınların eşcinsel ilişkisinin yok sayıldığı ülkeler

Botsvana, Gana, Gambiya, Kenya, Nijerya, Mozambik, Nabimya, Seyşel Adaları, Siera Leone, Tanzanya, Uganda, Zambiya, Zimbabve, Butan, Burma, Fiji, Hindistan, Malezya, Maldivler, Nepal, Singapur, Sri Lanka, Tonga, Özbekistan, Kuveyt, Kayman Adaları, Jamaika

Eşcinsel ilişkinin ölümle cezalandırıldığı ülkeler

Moritanya, Afganistan, Sudan, Pakistan, Çeçenistan, Suudi Arabistan, Birleşik Arap Emirlikleri, Yemen

Eşcinselliğin toplum içinde gösterilmesinin (örneğin sokakta öpüşme gibi) yasak olduğu ülkeler

Bulgaristan, Liechtenstein, Romanya, Küba

Eşcinsellerin aşağılanmasını suç sayan ülkeler(görüldüğü gibi eğitimde dünyanın en gelişmiş ülkeleri bunlar)

Avustralya (Tasmanya), İzlanda, Danimarka, İrlanda, Lüksemburg, Norveç, İspanya, İsveç

Eşcinselleri ayrımcılığa karşı koruyan ülkeler

Güney Afrika, Yeni Zelanda, Avustralya, Avusturya, Finlandiya, Danimarka, Fransa, İzlanda, Lüksemburg, Hollanda, Norveç, Slovenya, İspanya, İsveç, İsviçre, Arjantin, Brezilya, Ekvador, Kanada, Meksika

Eşcinselleri orduya kabul eden ülkeler

Güney Afrika, Avustralya, Yeni Zelanda, Belçika, Avusturya, Çek Cumhuriyeti, Danimarka, Estonya, Fransa, Finlandiya, İrlanda, İtalya, Litvanya, Hollanda, Norveç, Slovenya, İspanya, İsveç, İsviçre, İngiltere, İsrail, Bahamalar, Kanada

Eşcinselleri orduya kabul etmeyen ülkeler (eşcinselliğin tamamen yasak sayıldığı ülkeler eklenmemiştir)

Japonya, Belarus, Hırvatistan, Almanya, Yunanistan, Macaristan, Lüksemburg, Polonya, Portekiz, Türkiye, Arjantin, Brezilya, Peru, Venezella

Eşcinsel çiftlerin evlat edinmesine izin veren ülkeler

Güney Afrika, Belçika, Hollanda, Kanada, İngiltere

Lezbiyenlerin sperm bankalarını kullanmasına izin veren ülkeler

Avustralya (Tazmanya), Belçika, Finlandiya, Yunanistan, İrlanda, Hollanda, İspanya, İngiltere

ben eşcinselliğin suç olduğuna dair bir ifadeye rastalamadım... hangi maddeden bahsediyorsunuz ?

arkadaş işi gücü bırakmış araştırma yapmış ama daha iyi araştır ,türk ceza kanununa göre eşcinsel erkeklerin anal ilişki yaşaması suçtur.

arkadaş işi gücü bırakmış araştırma yapmış ama daha iyi araştır ,türk ceza kanununa göre eşcinsel erkeklerin anal ilişki yaşaması suçtur.

rica etsem hangi madde cidden yazar mısınız
gerçekten acaba gerçekten öyle mi diye düşündüm bi an siz bu kadar kesin konuşunca..

rica etsem hangi madde cidden yazar mısınız
gerçekten acaba gerçekten öyle mi diye düşündüm bi an siz bu kadar kesin konuşunca..

eşcinsel erkeklerin ters ilişki yaşaması suçtur araştırabilirsiniz, ayrıca neden buna takıldınız anlamadım dinimizede doğayada aykırıdır dedim bunları neden irdelemediniz

Türk Ceza Kanunu’na (TCK) göre reşit kişiler (18 yaşını bitirmiş) arasında olan eşcinsel ilişkiler suç kabul edilmemektedir. Ancak eşcinsel ilişki herkesin görebileceği (aleni) bir biçimde yapılırsa, TCK’nın 419’uncu maddesine göre suç sayılmaktadır. Bu madde heteroseksüel ve eşcinsel ilişkiler için aynı şekilde geçerlidir. 419’uncu maddede alenen cinsi münasebette bulunanlara 6 aydan 1 seneye kadar hapis cezası öngörülmüştür. TCK’nun 576’ıncı maddesine göre edebe aykırı hareketlerde bulunulması da suç olarak kabul edilmektedir. Genel kadınlar ve genel evlerin tâbi olacakları hükümler ve fuhuş yüzünden bulaşan zührevi hastalıklarla mücadele tüzüğünde, fuhuşla ve zührevi hastalıklarla mücadele komisyonu kurulması gerektiği belirtilmektedir. Bu komisyonunun görevlerinden birisi gizli fahişelerin ve gizli fuhuş yapanların meydana çıkarılması, muayenesine lüzum görülenlerin muayeneye götürülmesi, gizli fuhuş yapılan yerlerin tesbiti v.b. için ahlâk zabıtası veya sivil polisin görevlendirilmesinin teminidir13 . Bu tüzüğe göre eşcinsellerin polis tarafından gözaltına alınıp, zorla muayeneye gönderilmeleri için yasal zemin mevcuttur.

Uzm. Dr. Mehmet Akif Ersoy

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…