Kızım eve gelmek istemiyor

Yenge bize geliyor 2 gündür tepkileri aynı ama destek alacağız yarin online görüşmemiz var

Ona değil de eşinle birbirinize kötü davranio olabilir misiniz? Huzursuz bi ortam var mi evde?
Gecen ay bir süre konusmadigimiz dönem oldu ama öyle bağirma kavga şiddet vs olmadi.Tartısacaksak bile cocuk etkilenmesin diye ya o uyurken ya da bakıcıdayken o evde yokken tartısirız

Yegenim küçükken annem bir sure yanına getirdi ablamda izn verdi bizim evde sürekli ona hediye alırdık nede olsa ilk torun bir dedigini iki etmezdik derken eve gitmek istemedi bir sure sonra annesi babası aradı konuşmuyordu şimdi 25 yaşında bir delikanlı ailesinin dibinden ayrılmıyor üzülmeyin şuan uzulmenizi anlyrm sizi eleştirmek için demiyorum benim oğlum babasına daha düşkün çünkü eşim onunla. Nasıl vakit gecirecegini blyr. Ben brz daha otorii kalıyorm o. Aşağı indirir gezdirir evde saatlerce oynar çocuklar bunu seviyor siz daha çok ilgi gösterin ilgiden kastm sevdiği oyunları oynayın gezdirin blyrm işte. Gelince yorgun oluyor insan ama işte cozumu bu ama inanın zamanla gececektir

Oyun oynarken aynalama yöntemini deneyin siz çocuk olun kızınızda anne olsun, anne işe gitti oyunu oynayın duygularını bu sekilde ifade eder. Size tepki olarak bu şekilde yapıyor işteyken özledigi icin birde 5 yaşa kadar yanında olmayanlar icin annesi siz olmazsiniz bilmem ne diyenler olmuş. Tamamen saçma 2 sene zaten yanındaymıssiniz emzikli dönemi bitmiş oyun cağı başlamış tamamen büyüme sancıları bunlar 4 yaş itibariyle geçecektir. Kesinlikle evinizde baktırın kendi konfor alanından çıkmasın. Ekibimde bir sürü anne var ve bu anneler 24 saat işteler cocuklarida gayet özguvenli ve ebeveynine bağlılar

Insallah kızim da öyle olur dün eve geldigimde ilk defa dizlerime sarıldı annecim sen mi geldin diye heh dedim sorun cözülecek sonra bakıci giderken yine aynı senaryo yasandı

Ya evet 2 yasına kadar hep yanindaydim 2 yasina kadar emzirdim hani derler ya emzirme güvenli baglanmayi destekler diye düsünüyordum ben de

Benim cocuklar buyukler ama hala zor topluyorum okuldan veya bir arkadaslarina gittiklerinde.

Gelmek istemiyorlar.

Halbuki evi de cok severler ve cok evciller. Sadece o an neyle ugrasiyorlarsa iste onu birakip eve gitmesi zor geliyor.

Ya evet 2 yasına kadar hep yanindaydim 2 yasina kadar emzirdim hani derler ya emzirme güvenli baglanmayi destekler diye düsünüyordum ben de
Siz kendinizi üzmeyin endisenizi hisseder, bu tepkisini abartmayın neden böyle yapıyosun gibi sorular yönetmeyin. Yengeyi çok seviyosun bizde onu seviyoruz gibi duygularini destekler cümleler kurun zaten ayna oyunu çok işe yarayacak göreceksiniz

Annesi siz olmazsınız demedim uydurmayın. Hanımefendi benim ne demek istediğimi orada iyi anladı. Başkasının evinde bakılmasının uygun olmadığını bebeklikten itibaren başka evde bakılmasının anne ile arasındaki bağı zedeleyeceğini anlatmak istedim ki etkiliyor da ne kadar etkilemez derseniz de etkiliyor. Oyun çağında kendi akranlarıyla birlikte kreşte eğitimli kişilerin gözü önünde kaliteli vakit geçirmesi evde yenge, babaanne, anneannenin bakmasından daha iyidir. Bir insan 24 saat nasıl işte olabilir ya abartmayın..

Kres yerine bi uzmana gidebilirsiniz bence. Ben sizin onu biraktiginiza inandigi icin tepki verdigini dusundum. Bi kac seans oyun terapisiyle cozulmeyecek is degil bence

Ekim ayına kadar hep birlikteydik işe ekimde basladım kızım 3 4 aydir böyle yapiyor en son bu sabah evden kacmaya calismasi bardagi tasiran damla oldu bir kere de oto koltugunu söküp kapiyi acmaya calismisti gitmek uğruna
Kızınızı onlara verin kendinize yenisini yaparsınız bari

Ailemin yanındayım 24 saat de evdeyim benim bebeğimle de babam çok ilgilendi şimdi babamı görünce direkt ağlamaya başlıyor al beni diye
En çok kiminle vakit geçirip eğleniyorlarsa onunla kalmak istiyorlar doğal olarak

Yaa 3 4 yıl daha düsünmüyoruz cocuk olarak onu da anliyorum aslında ama iste

Kres yerine bi uzmana gidebilirsiniz bence. Ben sizin onu biraktiginiza inandigi icin tepki verdigini dusundum. Bi kac seans oyun terapisiyle cozulmeyecek is degil bence
Destek almaya basladık kreşi ilerleyen sürecte tavsiye ediyor öncelik eve alıştırmak imiş

Siz nerde yaşıyosunuz hanimefendi 24 saat işte nasıl olunur ? Hemşireler doktorlar var hani ?

Siz nerde yaşıyosunuz hanimefendi 24 saat işte nasıl olunur ? Hemşireler doktorlar var hani ?
Hemşireler ve doktorlar her gün 24 saat mi çalışıyor? Geceleri öyle durumlarda tabi yakınlarına emanet edersin ama sürekli başkasının evinde uygun değil. Kendisi bir psikoloğa veya pedagoga danışıp ona göre hareket etmeli. Çocuğa kendi evinde bakılmalı ama eşi de vardiyalı çalışıyormuş eşi evdeyken yengenin eve gelip evde bakması da olmaz iki taraf da rahat edemez. En iyisi kreş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…