Kızım eve gelmek istemiyor

Kreşi ciddi ciddi düşünüyorum ama bir yandan daha kötü olursa diye de korkuyorum

Sagolun aynen insan üzülüyor ister istemez

Alerji durumundan dolayı krese vermedim aslında hani hasta olur bağışıklığı düşük diye.Acıkcası babaannesi baksaydı babaannesine daha fazlasını yapardı ona düskün mesela ama yengeye aşık adeta

Ya öyle umursamayan anneler de var demek ki.Ben isten cıkınca adeta süratle gidiyorum cocuguma cok seviyorum onu her anne gibi

Insallah ya yine sevsin yengeyi düşkün olsun rahatsız olmuyorum ben sadece babasıni ya da beni görünce anında git istemiyorum gelmicem diye ağlamasına üzülüyorum

Ben yengede bir yanlıslik asla görmüyorum asıl rahatsız oldugum konu kızımın bizi görünce gösterdigi tavır git istemiyorum diye ittirmesi

Bir kere izin verince devamı gelecek diye korkuyorum ya

Bir yandan çok güzel kadın demekki güzel ilgileniyor sevgi gösteriyor ama bı yandan bir kisiye bağlanması çok kötü sizjn evinizde baksa olmaz mı veya kreşe verseniz
Bağlansin sevsin kıskanmam asla ama bizi görünce öyle yapmasın ağlamasın sanki evde iskence ediyoruz gibi hani ilgisiz olsak anlarim ama inanin onun etrafinda pervaneyiz

Benimki babaannesine de düşkün her gün onu görse ona da öyle yapar mesela ama yenge onun icin joker adeta

Yazar misiniz lutfen ?

benim 5 yaşındaki yeğenimde öyle 2 yıldır kreşe gidiyo sonuç aynı teyzeme dedeme gitcem

yengenizi Anne figürüna koymus krese gitmesi daha iyi olacak

Kreşe vermek bana daha sakıncalı gibi geldi eğitimci arkadaşlar daha iyi bilir ama siz yanında olmadığınız için yengeyi anne yerine koymuş birde şimdi ondan ayrılırsa bence daha kötü bir travma olur

Sanmıyorum 1 hafta öyle sürsün 10 gün sürsün kimse anne baba yerini alamaz heleki sorunsuz bir aile yapısında. Özgür bırakınca bence oda bu diretmesinden vazgeçer
Vazgeçmez o daha 2 yaşında. En çok vakit geçirmesi gerektiği zamanlarını saatlerini başkasının evinde başkasıyla geçirdiği için orayla bağ kuruyor. Ve kendi evime geldiğinde kendini bağ kurduğu kişiden ayrılmış hissediyor. Malesef doğurmakla anne olmuyorsun bir çocuk için, bağ kurunca vakit geçirince anne oluyorsun. Ben hanımefendi için iyi bir anne değil demiyorum kesinlikle şartları onu bu duruma itmiş sonuçlarını kestirememiş. Bir pedagog, psikolog yoluyla bunu çözebilir.

Yani 2 yasına kadar baktim 6 7 ayda böyle oldu inanın üzülüyorum cocuk benden kacınca

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…