- 30 Aralık 2009
- 23.414
- 92.938
- 1.123
- Konu Sahibi Angelmelekk12
-
daha 10 aylık. tvyi kolay unutur merak etmeyin. farklı aktivitiler yaptırın. eğer imkan varsa steril olduğunu düşündüğünüz bir açık alana çıkarın. 2 yaşa kadar uzmanlar tv tablet önermiyor. tabi 2 yaşa kadar nasıl sakınılır bilemem ama biz 15 aylık oluncaya kadar hiç geçirmedik ekran önüne. 15ten sonra da sabah 10 dk falan gibi kontrollü ve ona uygun birşeyler izlettik. ama o da her gün değil. belki haftanın 2 yada 3 günü. tvnin ilk açılışı maça geldiği için ona bakmıştır. baby tv vs açsanız onlara da bakar eminim. hatta biz de evde denemiştik bizimki de baby tv açıkken bakıyor renkleri vs, ama normal kanallara dönünce ilgisi dağılıyor.Arkadaşlar 10 aylık bi kızım var.Kızımı bu aya gelene kadar asla radyasyona maruz bırakmak niyetinde olmadım yanında televizyon dahi açmadık ta ki geçen aya kadar. Eşim sıkıntıdan tv de youtube u açmış eski maçlara bakıyordu kızım da o sıra nasıl ağlıyor anlatamam gereksiz yere neyse fenerbahce trabzonun eski bi maçını açtı eşim benim kızım hipnoz oldu tv ye o ağlayan bebek sustu kaldı çıt çıkmıyor ama nasıl bi maç izlemek. Eşim tsli olduğu için mutlu oldu hani babasının kızı falan diye trabzon maçını açıyor kızım ağlıyor başka takımları açıyo ağlıyo bi tek fb nin kendi stadı kadıköy maçlarını izliyor hatta iş öyle bi boyuta geldi ki günde en az iki saat izlemezse tutamıyoruz kızımı evde. Acaba renkler mi dikkatini çekti diyoruz eşim aynı takımın farklı formalı maçlarını acıyor youtubedan yine izliyor pür dikkat. Lütfen bu dert mi demeyin gerçekten sıkıcı oldu durum hem eşim hem benim için hemde fizyolojik bi rahatsızlık olabilir mi diye korkuyorum eşimin ailesiyle sıkıntılar pandemi falan götüremiyorum da kızımı kontrole futbolla alakası olmayan top görse korkan ben futbolcu adı ezberledim kızlar inanın
Konu ne komik ne de sempatik.
Tersine son derece bilinçsizce çocuk yetiştirdiğinizi düşünüyorum.
10 aylık bebeği günde 2 saat ekrana maruz bırakmak, ona sadece kötülük yapmaktır.
Konu başlığınız ayrı tuhaf.
Sanki 10 aylık bebek bağımsız bir birey,
tv'yi-telefonu açıp istediği şeyleri izliyor da
siz engel olamıyorsunuz?
Şaka gibi...
Ailecek Fenerbahçeden bir kıyak kapma peşinde olabilirlerKonu gercek degil muhtemelen.
10 aylik bebek kadikoy stadini nasil ayirdediyor?
Ama gerçekse de hic sevimli falan degil.
Fb olsam, 10 aylik bebegi ekrana kilitledikleri icin kinardim.Ailecek Fenerbahçeden bir kıyak kapma peşinde olabilirler
merak ettiğim için soruyorum. sizinki kaç aylıktan itibaren ekrana baktı ve belli bir süresi var mıydı? şuan kv bakıyor da çocuğa bizim evde açılmasa da orda açıyor olabilirler. uyardık söyledik açmıyoruz da dediler ama geçen gün gittiğimde açıktı. kp haber izliyordu. benimki odada değildi ama gündüz nasıl davranıyorlar bilemiyorum.Siz ekrana maruz biraktikca konuşamaz sonra servet dokersiniz kreslere. Kendimden biliyorum da
benim kızmda 8 yaşında at yarışı izlerdi .Arkadaşlar 10 aylık bi kızım var.Kızımı bu aya gelene kadar asla radyasyona maruz bırakmak niyetinde olmadım yanında televizyon dahi açmadık ta ki geçen aya kadar. Eşim sıkıntıdan tv de youtube u açmış eski maçlara bakıyordu kızım da o sıra nasıl ağlıyor anlatamam gereksiz yere neyse fenerbahce trabzonun eski bi maçını açtı eşim benim kızım hipnoz oldu tv ye o ağlayan bebek sustu kaldı çıt çıkmıyor ama nasıl bi maç izlemek. Eşim tsli olduğu için mutlu oldu hani babasının kızı falan diye trabzon maçını açıyor kızım ağlıyor başka takımları açıyo ağlıyo bi tek fb nin kendi stadı kadıköy maçlarını izliyor hatta iş öyle bi boyuta geldi ki günde en az iki saat izlemezse tutamıyoruz kızımı evde. Acaba renkler mi dikkatini çekti diyoruz eşim aynı takımın farklı formalı maçlarını acıyor youtubedan yine izliyor pür dikkat. Lütfen bu dert mi demeyin gerçekten sıkıcı oldu durum hem eşim hem benim için hemde fizyolojik bi rahatsızlık olabilir mi diye korkuyorum eşimin ailesiyle sıkıntılar pandemi falan götüremiyorum da kızımı kontrole futbolla alakası olmayan top görse korkan ben futbolcu adı ezberledim kızlar inanın
Onu yapanlarda varKonu bana hiç komik gelmedi. Bence yaptığınız yanlış. Tutamıyoruz demişsiniz ama nasil tutamiyorsunuz telefonu zorla alıp maç mı aratıyor? Bence izletmeyin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?