Kızım FUTBOL izliyor çıldıracağım

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
dfhkDHsklfaf
Eşimin tam istediği çocuk tipi..
Kızım babasının takımını tutuyor.
Küçük yaştan beridir formalarını alır hem ona hem kendine.
Ama yine de kızım eh işte.
Konu açılırsa babasıyla bir olup beni sinir ediyorlar.
Ben fener'liyim bu arada.
Ama konuna gelince çocugunuz henüz çok ufak.
Tv izletilmesi sakıncalı.
Oyalayacak başka şeyler bulun ama bu asla tv, telefon, tablet vs türü olmamalı.

Konu ne komik ne de sempatik.
Tersine son derece bilinçsizce çocuk yetiştirdiğinizi düşünüyorum.
10 aylık bebeği günde 2 saat ekrana maruz bırakmak, ona sadece kötülük yapmaktır.

Konu başlığınız ayrı tuhaf.
Sanki 10 aylık bebek bağımsız bir birey,
tv'yi-telefonu açıp istediği şeyleri izliyor da
siz engel olamıyorsunuz?
Şaka gibi...

daha 10 aylık. tvyi kolay unutur merak etmeyin. farklı aktivitiler yaptırın. eğer imkan varsa steril olduğunu düşündüğünüz bir açık alana çıkarın. 2 yaşa kadar uzmanlar tv tablet önermiyor. tabi 2 yaşa kadar nasıl sakınılır bilemem ama biz 15 aylık oluncaya kadar hiç geçirmedik ekran önüne. 15ten sonra da sabah 10 dk falan gibi kontrollü ve ona uygun birşeyler izlettik. ama o da her gün değil. belki haftanın 2 yada 3 günü. tvnin ilk açılışı maça geldiği için ona bakmıştır. baby tv vs açsanız onlara da bakar eminim. hatta biz de evde denemiştik bizimki de baby tv açıkken bakıyor renkleri vs, ama normal kanallara dönünce ilgisi dağılıyor.

Son düzenleme:

Konu gercek degil muhtemelen.
10 aylik bebek kadikoy stadini nasil ayirdediyor?
Ama gerçekse de hic sevimli falan degil.

Küçük çocuklar reklamları anlamaz sever ya bu da onun gibi bşy sanırım.
Anladığını sanmıyorum daha çok küçük.
Ama ilerde futbolda izlemek istese karşıt takımı da sevse tercihlerine karışmayın.
Diyeceklerim bu kadar.

Siz ekrana maruz biraktikca konuşamaz sonra servet dokersiniz kreslere. Kendimden biliyorum da
merak ettiğim için soruyorum. sizinki kaç aylıktan itibaren ekrana baktı ve belli bir süresi var mıydı? şuan kv bakıyor da çocuğa bizim evde açılmasa da orda açıyor olabilirler. uyardık söyledik açmıyoruz da dediler ama geçen gün gittiğimde açıktı. kp haber izliyordu. benimki odada değildi ama gündüz nasıl davranıyorlar bilemiyorum.

Oğlum17 ayını doldurdu, eskaza maç görüntülerine denk gelse o da ilgiyle bakıyor. Hatta gooool sesine benzer şeyler çıkarıyor babasını taklit ediyor. Ama başka kanallara geçince ilgisi dağılıyor. Sürekli değişen ekran, hızlı hareket eden top görüntüsü ve koşan adamlar görsel olarak dikkat çekici bir bebek için. Muhtemelen esinizin de hoşuna gidiyor ama ekrana maruz bıraktığınız süre cooook uzun bir süre. Ilerde bebeğinize zarar verir. Lütfen onu ekran karşısında bırakma kötülüğünü yapmayin

Ben şaşırmıyorum ki sizin gibi ebeveynlere. Arkadaşım hamileyken elinde tabletle mama sandalyesinde oturan bebegi çekip yazı yazip eleştiriyordu bebegin ana babasını.

Simdi kendisinin 11 aylik cocugu var. Gecen ay ağlıyordu tv diye. Bildiğin ağlıyor annesi kapadı diye.
O da kapatmıştı ben cok katıyım benim sözümü dinlemiyor dedi ertesi gün tv yi geri açtı.
Yakındır sizinki nin de ağlaması televizyon icin.
10 aylik bebegin ne işi var televizyonla?
Ama siz is yaparken rahat oluyordur dimi. Pardon. Onu unutmuşum.

benim kızmda 8 yaşında at yarışı izlerdi .

Konu bana hiç komik gelmedi. Bence yaptığınız yanlış. Tutamıyoruz demişsiniz ama nasil tutamiyorsunuz telefonu zorla alıp maç mı aratıyor? Bence izletmeyin.
Onu yapanlarda var
Tv degil de,ceptelefonundan video aratan,videoyu açıp kapatan falan. Anne de övünüyor cok zeki eline alıyor burdan giriyor burdan çıkıyor diye dünyada akıl seviyesi en düşük insanın bile kullanacağı şekilde tasarlanmış akıllı telefondan video açıyor diye zekiymiş bebeği

Çocuk ağlıyor diye açmayın bence televizyonu. Nereye kadar ağlayabilir ki 10 aylık çocuk. Ama ileride evde büyük kavga var hazır olur. Fanatik bir Galatasaray' lı olarak konuşuyorum. Çocuklarımdan birinin başka takımı tutmasını hiç istemezdim. Allah babaya sabır versin

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…