Gerçekten tebrik ederim sizi aklımdan geçenleri yazmışsınız en objektif ve naif yorum bu olmali

karşısındaki insanı bu kadar net yargilayan insanlar gerçekten mükemmel annemi bilmiyorum ama empati sahibi olmadiklarina eminim. Tecrübesiz bir anneyi ki (tecrübeli olsa bu kadar telas yapmazdi muhtemelen) bu kadar rahat eleştiren insanlar ilerde çocuklarının en küçük hatalarinda da böyle sert davranirlar. Çünkü onlar mukemmel ve mukemmelliyetci annelik yolunda kosar adimlarla yürüyorlar. Benim yegenim tv tablet telefon herseyden uzakdi ama iki bucuk yasina kadar konusmadi. Arkadasimin cocugu bie yasindan itibaren yemek yemediği icin annesi tarafindan kırmızı baliga alisti ve cocuk iki yasina geldiğinde catir catir konusuyordu. Yanlis anlasilmasin ben telefonu videoyu savunmuyorum tabiki olabildigince uzak durmalılar ama bazilari izliyorlar diye annelerine bu kadar yuklenilmez. Konu sahibesi kusura bakma konunun dışında bir yorum oldu. Konuna gelincede yavaş yavas ilgisini çekebilecek renkli kitaplar ve legolarla uzaklastirmayi dene bi kac gun zor olur senin icin ama sonrasinda daha rahat edersin insallah

kolaylıklar dilerim