kizim. hasta

Onun bahanes hazir disarida iciyor ama sigarayi atar atmaz kizi kucana aliyo daha agzinda sigara dumani opuyor bu nasil sevgidir ya gecenler kizim kayinpederimi isirmis bir yasinda dort disi var acitti dıye kayin pederimde kizimin burnunu isirmis cocuk agliyo ne Oldu dedim az isirdim diyo cocugun burnu kaniyodu

sigara içirtme canim, kotu gelin ol gerkeiyorsa ama senin evinde sigara içirme, al çocugu çik evden gerekirse
o sekil iyilesemez zaten

Vicks de yasak

Ayrıca konu sahibi arkadaşım süt öksürüğü tetikler
ben kızım öksürdüğünde asla süt vermem
kusturur zaten

Geçmiş olsun
bos yere verilen oksuruk surubu, soguk alginligi ilaci,antibiyotiklerin yaninda bi tek vicks mi kotu yani ? biliyorum içeriginde 6 yasdan once vermeyin yaziyor ama ben verdim hep,çocugun agzina sokmadikça bi zarari yok vicksin
buyuklerde burnunun ucuna suruluyor biz çocugun gogsune suruyoruz kuçuk miktarda ...

Hastanede crp sine bakıp antibiyotiğe ihtiyacı olup olmadığını öğrenmek 45 dakikalık bir işlem sadece... öksürük şurubu iyi bir şey değil, öksürüğün sebebini öğrenmek lazım öncelikle... tr de zatürre salgını var, erken teşhis önemli... gerekirse başka doktora götürün...

fransada kolay kolay kan tahlili yapmazlarki
agiz kokusu ve dilde ebyazlik yoksa antibyotiklik bi durum yokdur canim

her çocuk oksururu bu zamanda ozelllikle hayatin ilk seneleirnde, benim çocugum ahsta olmuyor diyen yalan soyler, 5-6 yasindan sonra bagisiklik guçleniyor oda tabi gereksiz ilaç kullanmadigin takdirde

sen çocugu hastalikdan deilde kayinbabadan korumaya çalis

Cok sukur esim icmiyor zaten bızım eve gelmez kayinbabamgil biz bir sene ayni evde oturduk sonra ayri eve cikmak istedik bizi borca soktular ciknayalim dıye biz inatla cikinca gelmiyorlar bize bir yil oldu ayrilali hıc gelmediler

Ben yanlış yönlendirmemek adına yazdım
Dr.lar önermiyor
ama öksürükte bende ayak tabanına masajla sürüyorum
göğsüne sürmeye hiç cesaret edemedim

hanımefendi doktorlar tahlil sonuçlarına değil hastanın kliniğine ilaç yazarlar
viral bir enfeksiyon muhtemelen neden boşuna çocuğa antibiyotik verilsin yahu
semptomlarına göre tedavisini vermişler zaten.

Ha
hanımefendi doktorlar tahlil sonuçlarına değil hastanın kliniğine ilaç yazarlar
viral bir enfeksiyon muhtemelen neden boşuna çocuğa antibiyotik verilsin yahu
semptomlarına göre tedavisini vermişler zaten.

Hastaya tahlil yapmadan antibiyotik verilmez diyorum ben ne diyorum hanımefendi... doğru düzgün okuyup ona göre yorum yapalım lütfen... hem yardıma ihtiyacı olan konu sahibi, ona cevap yaz :)

Ha

Hastaya tahlil yapmadan antibiyotik verilmez diyorum ben ne diyorum hanımefendi... doğru düzgün okuyup ona göre yorum yapalım lütfen... hem yardıma ihtiyacı olan konu sahibi, ona cevap yaz :)

ben de diyorum ki tahlil yapmakla antibiyotik yazmanın ne ilgisi var?
her boğaz enfeksiyonuna sedim, crp neden bakalım ya?
muayenesini eder, kliniğine bakar, ona göre ab yazarsın
idrar yolu enf düşünüyorsan bir tit istersen mesela, kan tahliline ne gerek var?
ayrıca konu sahibine ne diyeyim zaten doktora götürmüş, görmeden ne diyeyim çocuk için?

Kizlar hazir bir kav kisi yazmisken bende soylemek isterim yazan arkadasimiz hakli kan tahlili yapilmadan antibiyotik verilmemeli benim fikrimcede
Hatta benik fikrimden ziyade 2015 yilinda aile hekimliklerimde dahil olmak uzere 20 dk lik bir tahlil ile antibiyotik verilip verilmeyecegi tespit edilicek ona gore antibiyotil verilicek bence cok yerinde bir karar olmus

Canim sen vermis olabilirsin ama hiriltili bir durum siz konusu malesef bu tarz durumlarda tetikleyici olabiliyor wiks ozellikle iki yas altina tavsiye edilmiyor

o dediğiniz kan tahlili değil ama bakteriyel mi viral ayrımı mı yapmak için getirilen bir kit
çok da gerekli mi tartışılır
kiti satanın kim olduğu filan belli, neden böyle bir şey getirildiği zaten az çok anlaşılır
sedim crpsi yüksek her hastaya ab mi dayayalım o zaman viral olduğu halde

doktorum bu ant için bakilmasi gereken dger WBC Deilmi
crp nerden çikdi yani nerden çiakrdilar

doktorum bu ant için bakilmasi gereken dger WBC Deilmi
crp nerden çikdi yani nerden çiakrdilar

yukarıda ilk alıntıladığım yazmış crp diye
crp de enfeksiyonlarda yükselir ama antibiyotik için kriter değil
lökositler de (wbc) yükselir azala da bilir, hem de viral enfeksiyonda bakteriyelde filan ayrıdır.
işte o yüzden diyorum tahlile değil hastanın kliniğine bakmak lazım diye.

Fransada keciboynuzu ozu bulabilir misiniz bilmiyorum ama bulabilirseniz kucuk bir kase keciboynuzu ozune (pekmezi olmaz, sekerli olmamali) 2 tatli kasigi toz zencefil ve 2 tatli kasigi toz corekotu koyup karistirin sabah ogle aksam icirin. Oksuruge cok iyi geliyor.

Bence gereksiz antibiyotik kullaniminin onunr gecilmek adina yapilmis birsey olsa gerek
Malesef gerek toplumumuz gerek ise pek cok dr bu konida cok rahatlar
Bronsit olmus bir cocuga bile hop antibiyotik veriyorlar oysaki hic bir ilgisi yok
Ben gerekli olarak goruyorum

Bende ogluma keciboynuzu ozu kullaniyorum
Kullanmaya basladigim gunden sonra kuzum hic atak gecirmedi alerjik astimi var malesef

Bende ogluma keciboynuzu ozu kullaniyorum
Kullanmaya basladigim gunden sonra kuzum hic atak gecirmedi alerjik astimi var malesef

Gecmis olsun... bundan sonra da gecirmez insallah.
keciboynuzu ozu benim kizima da cok iyi geliyor, sagolsun esimin abisi cocuk doktoru, o onermisti.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…