- 23 Aralık 2014
- 128
- 18
- 33
- Konu Sahibi dunyam esinim
-
Yalnız, ateş düşürücü verdiğiniz halde mi düşmüyor ateşi?Evet doktora goturdum ateside var ates dusurucu burun damlasi ve sérum verdi burunu temizlek ıcın gece yatmadan rahatlamsi icinde bes dakkakika buhar tutmami soyledi ama ise yaramiyor
Gecmis olsin canim bebeginde hirilti varmi?Kizim esinim bir yasinda ve oksuruyo burun akintisi var sabahlara kadar uyumadik ne yapabilirim nefes almakta zorlaniyo buhar verdim burnuna damla yaptim balli sut icireim ama hıc biri kesilmedi ne oksuruk nede akinti
henüz zatürre değilmiş galiba doktora götürmüş ilk sayfada öyle yazmıştı da :)Pnömoni olabilir, kendi başınıza ilaç vermeyin doktora götürün acil şekilde
dr un gayet yerinde ilaçlar vermis canim merak etmeBen fransada yasiyorum burdaki doktorlar hıc birsey bilmiyor deneme yanilma yontemiyle hastalik buluyorlar
Çok geçmiş olsun. Süt balgam ve akıntıyı arttırıyor icirmeyin.Kizim esinim bir yasinda ve oksuruyo burun akintisi var sabahlara kadar uyumadik ne yapabilirim nefes almakta zorlaniyo buhar verdim burnuna damla yaptim balli sut icireim ama hıc biri kesilmedi ne oksuruk nede akinti
dr un gayet yerinde ilaçlar vermis canim merak etme
kiziyin gosgune findik kadar wicks sur,balli limon yap suurp gibi içr,gece yastigini yukselt, ilik havlu koyabilirsin
agzinda koku varmi ? dili beyazmi?
bende fransada yasiyorum seninki gibi bi dr bulana kadr butun sheirdeki doktorlari elden geçirdim sonunda buldum rahatlaidm : )))))
burda oksuruk surubu 2 yasin altina aysak reçete edilmesi
Kayınpederiniz kızınızın yanında mı içiyor sigarayı eğer öyleyse kesinlikle buna izin vermeyin gerekirse kötü gelin desinler önemli olan çocuğunuzun sağlığı ,ya daha kötü sonuçlar olursa o zaman ne olacak.Evet hiriltili oksuruyor ya kayinBabam cok sigara iciyor ne kadar dediysem ictikten sonra disini fircala elini yika dıye dinlemiyor o zaman da kotu gelin oluyorsun seslenmesen cocugun bı Halde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?