merhaba kızlar benim kızım hiç biberon almadıgı için devam sütü veremedim hiç emmeyi kaşıkla istemedi emzirdim kendi sütümü ama tek gögsümden süt gel,iyo diger gögsümü 1.aydan sonra bıraktı sütte gitti onda kurudu mamasına katıyom devam sütü yaparken bazen ama biberona alıştırmak istiyom nasıl alışcak bu inatçı kızım emziriyom ama günde 500ml çıkması imkansız tek gögsümden
değiştirdim biberonu emmek hiç istemiyo nedense ama alıştırma bardagını hemen aldı su içerken ondamı versem sütüde acaba
benden sana tavsiye kesinlikle kendi sütünü bardaktan yada biberondan filan vermeye ugraşma.senin memeni hepten rededer bu sefer
az sabırlı ol devamlı memeni teklif et kızına.yeterki sütümü içsinde nasıl içerse içsin deme.yoksa sütün cok azalır.
süt işi arz talep işidir.ne kadar cok emerse o kadar cok süt üretimi olur vucudunda.
Ya benimkide imkansız 500 cc içmesi 15 gün önceye kadar biberon alıyodu şimdi onu da almıyo beni emdiğinden anca 200 falandır ee ben devam sütü içmediğinden onla hazırlanan gece maması alıyorum 100 cc de ondan hazırlıyorum anca yiyo
Zaten bence 500 cc abartı ya devam sütlerinde de 5 aylık için 180 cc dio ama benimki içtiği zamanlarda bile 120 anca içiyodu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?