Kızım hıc susmadan konusuyor🙈🙈

borcam

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
2 Temmuz 2014
742
848
103
İstanbul
Merhaba hanımlar
Kızım 8 yasında allah saglık versın cokama cok sevıyorum o ayrı
Ama...
Hıc susmuyor 1 dk dahı susmaz
Vıdeo seyreder tv seyreder bunları yaparken bıle konusarak yapıyor
Yaz tatılı duzen bozuldu gec yatıyoruz uyuyana kadar konuşuyor asla ben tv seyredemıyorum cunku anlamıyorum
Arada zıvanadan cıkıp bagrıyorum dıger oda da hakkımda konusuyor
Beynım duman duman artık
Banyoya gırıyorum bıraz dınlenıyım dıye dusakanın onune oturup yıne konusuyor
Sızınde çocuklarınız aynı mı
Allah baska dert vermesın tabı ama gercekten beynım yorgun

Bnde de aynı ysta erkek versiyonu var okulda bile aynı susmeyoo hocaları bile yiter dedi tüm okul onu çenesinden tanıyı o kadar fazla

Konuşmalı bir etkinliğe, kursa gönderin :)
Ben benimkine çok konuşuyor diyordum.
Allah seslerine zeval vermesin ama dinlenme isteğinizi çok iyi anlıyorum.
Hiç faydası yok hiç yorulmuyirlar benim oğlan kışın okul kurs ne varsa gidiyor drama kursuna fln ama hiç susmüyor yineeee

Çocuk değil ama eş versiyonu var bende asla susmuyor, wc ye girsem kapının önüne gelir konuşur, yatakta uykuya dalana kadar konuşur Yetişkin içinde çözüm varsa bekliyorum
Ay eş versiyonu daha kötüymüş en azından çocukta bir şirinlik bir bıcır bıcırlık var

Ay okurken hayal ettim cok tatli bendede 4 yasinda var bitane Allah baska dert tasa vermesin oda oyle cenesini sevdigimbirisi oneride bulunmus komusmali bi etkilige gonderin diye aslinda cok guzel.fikir cocuklarin bu tur yogun davranislarini yonlendirerek guzel yerlere getirilebilir bencede.

Ay ne tatlı Ne güzel kendini ifade ediyor işte annesi. Tiyatro resim gibi aktiviteler ya da spor iyi gelir bence.

Aynısının 6 yaş versiyonu var bende benimdebeynim yanıyor bir süre sonra algılayamıyorum ne dediğini dinleyemiyorum bu seferde sen beni dinlemiyorsun diye küsüyor kızımı cokseviyorum ama artık benimde sabrım taştı eşimle asla 2 kelime konuşamayız o uyanıksa bizim de sohbetimiz hickalmadı yıllardır

Bnmki 26 aylık henüz tam konusamiyo ama ona rağmen hiç susmuyo.korece konusuyo sanki bağıra bağıra. Babası gelince bı yarım saat odaya kitliyorum kendimi .bazen baş ağrım boyut degistiriyo artık dayanılmaz hale geliyo. Konuşamadığı derdini anlatamadigi için böyle konuşunca düzelir azalır diye düşünürken bu konuyu görmek beni yıktı .

Çok üzgündüm güldürdünüz, hayal edince komik geldi ama bende çıldırırdım herhalde. Anlatmayı denediniz mi, konuşsanız annecim bu kadar konuşmak iyi değil. Tv yi gel beraber izleyelim, sessize izlenir bunun adabı budur. Vs öğretici şekilde. Ya da bir hobi falan edindirseniz. Bilmiyorum tabi fikir sadece siz her yolu denemişsinizdir gerçi.

Bende soru soran 2 yaş versiyonu var.
Anne neden bunun adı kapı?
-Anne neden şuan giyindin?
-Dışarı çıkacağız.
-Neden çıkıyoruz? Kimle gideceğiz? Ben hazır mıyim?

Şuan mesajı yazarken 7 tane soru sordu. Ne yazıyorsun? Neden yazıyorsun? Babama mı yazıyorsun? Bu mesaj (sayfa) neden pink? ....

Allah sağlık versin deyip hunimle devam ediyorum hayata..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…