- 31 Ağustos 2019
- 15
- 5
- 1
Oğlunuz kaç yaşında konuştu ki5 yasinda oglum var . Benim ki de hic susmuyor. Gec konustu diye uzuluyordum.. Simdi de hic susmuyor.Konuyu takipteyim
Buna çok güldümArada zıvanadan cıkıp bagrıyorum dıger oda da hakkımda konusuyor
Bende onun 2.5 yaş erkek versiyonu var. Bi de bizimki yarım yamalak konuştuğu için sürekli onu tamamlamam gerekiyor. Aynı şeyi 15-20 defa tekrarladığı oluyor ve insan bazen çok sıkılıyor.Merhaba hanımlar
Kızım 8 yasında allah saglık versın cokama cok sevıyorum o ayrı
Ama...
Hıc susmuyor 1 dk dahı susmaz
Vıdeo seyreder tv seyreder bunları yaparken bıle konusarak yapıyor
Yaz tatılı duzen bozuldu gec yatıyoruz uyuyana kadar konuşuyor asla ben tv seyredemıyorum cunku anlamıyorum
Arada zıvanadan cıkıp bagrıyorum dıger oda da hakkımda konusuyor
Beynım duman duman artık
Banyoya gırıyorum bıraz dınlenıyım dıye dusakanın onune oturup yıne konusuyor
Sızınde çocuklarınız aynı mı
Allah baska dert vermesın tabı ama gercekten beynım yorgun
Bir pedogag a gösterin bence hiperaktivite olabilir bipolar olabilir veya belki ileri derece zekidir işlenmesi lazımdır haberiniz yoktur. Çocukta bir sıkıntı var konuşmaya vuruyor bu sizin zihni de yoruyor tabi bence bir gösterin kafanız rahat etsin.sürekli aralıksız konuşması da hiç konuşmaması da bir sebebi olmalı araştırmalıMerhaba hanımlar
Kızım 8 yasında allah saglık versın cokama cok sevıyorum o ayrı
Ama...
Hıc susmuyor 1 dk dahı susmaz
Vıdeo seyreder tv seyreder bunları yaparken bıle konusarak yapıyor
Yaz tatılı duzen bozuldu gec yatıyoruz uyuyana kadar konuşuyor asla ben tv seyredemıyorum cunku anlamıyorum
Arada zıvanadan cıkıp bagrıyorum dıger oda da hakkımda konusuyor
Beynım duman duman artık
Banyoya gırıyorum bıraz dınlenıyım dıye dusakanın onune oturup yıne konusuyor
Sızınde çocuklarınız aynı mı
Allah baska dert vermesın tabı ama gercekten beynım yorgun
4 olabilir.3-4 yaşında çok soru sorma konuşma normal ama 8-9 yaş için bir sebebi olmalı4 yaşında kızım var gün içinde sürekli soru yağmurusürekli yattığı yerden gittiği wc,mutfak,odası nerde olursa konuşuyor ve uyumadigi zaman sürekli konusuyor olmadı şarkı söylüyor
Akşam olsun da uyusun diye bakıyorum bazen ne yalan soyleyim. Okulların açılmasına az kaldı diyip avutuyorum kendimi bu sene anaokuluna başlayacak kısmetse
Ozel bir cocugun annesiyim. Konussun diye resmen para saciyorum tedavisine. Tedavisini yuruten psikolog insanlarin duyulariyla alacaklarinin miktarinin herkeste farkli oldugunu soylemisti. Yani sese karsi kapasiteniz yuksekse calisirken bile muzik dinlemek istersiniz. Herkesin gunluk konusma kapasitesinin oldugunu bunu calisma hayatinizda harciyorsaniz esinizin bir lafinin evde rahatsiz edecegini ilave etmisti. Verilen ornekler,ozellikle cocuklarda bana dehb olabilecegini de dusundurdu. Cocugumun tedavi gordugu yerde 8-9 yasinda dehb tanili bir kiz cocugu vardi. Aman Allahim 5 dk yanimda oturdu annesini beklerken. Beynim yandi. Surekli konusup soru soruyordu. Diyecegim o ki bu durum normal degil. Uzmanin gormesinde fayda var. Eger dehb ise hemen tedaviye baslanmali.
hayır kadıncağaza da zor bir durum beyni yanar insanın hayat yükü ağır zaten tedavi olur terapi görür belki çok zeki bir konuda hobiye yazdırılır uzmana gidip rahatlar onlar da yoksa böyle çok zor ben hayal ettim şimdi benim beynim yoruldu resmenOzel bir cocugun annesiyim. Konussun diye resmen para saciyorum tedavisine. Tedavisini yuruten psikolog insanlarin duyulariyla alacaklarinin miktarinin herkeste farkli oldugunu soylemisti. Yani sese karsi kapasiteniz yuksekse calisirken bile muzik dinlemek istersiniz. Herkesin gunluk konusma kapasitesinin oldugunu bunu calisma hayatinizda harciyorsaniz esinizin bir lafinin evde rahatsiz edecegini ilave etmisti. Verilen ornekler,ozellikle cocuklarda bana dehb olabilecegini de dusundurdu. Cocugumun tedavi gordugu yerde 8-9 yasinda dehb tanili bir kiz cocugu vardi. Aman Allahim 5 dk yanimda oturdu annesini beklerken. Beynim yandi. Surekli konusup soru soruyordu. Diyecegim o ki bu durum normal degil. Uzmanin gormesinde fayda var. Eger dehb ise hemen tedaviye baslanmali.
Cok zor bir durum. Bu cocuklar bilerek yapmiyorlar. Durtusel,icten geliyor. Biz gik desin diye ugrasiriz onlar da biraz sakinlessin diye. Ne diyeyim,sagliktan kiymetli hic birsey yok.hayır kadıncağaza da zor bir durum beyni yanar insanın hayat yükü ağır zaten tedavi olur terapi görür belki çok zeki bir konuda hobiye yazdırılır uzmana gidip rahatlar onlar da yoksa böyle çok zor ben hayal ettim şimdi benim beynim yoruldu resmen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?