- 1 Ağustos 2018
- 2.854
- 4.861
- 133
Davulun sesi uzaktan hoş geliyor bence sizeAy ne tatlı allah bağışlasın hayalimde ki kız çocuğuallahm benimde olsun lütfen lütfen
Bnde de 8 buvuk yaşında boğa burcu olanı varBasak burcu 8 yasina girmeye 13 gün kalmis bir oğlum var' hic susmuyor arada ben biraz susayim dimi anne motorum soğusun diyor' arabada evde wc de yemekte her yerde konuşuyor soru soruyor cok soruyor arabalar ve makinelerle kafayi bozdu kitap oku diyorum konuşamıyorum o zaman diyor... allah seslerini eksik etmesin ama beynim yoruldu
:)))Rahmetli Kemal Sunal' ın Nevra Serezli ile oynadığı Kılıbık filminde Nevra Serezli konuşur konuşur sonra cevap versene diye ayrıca konuşur, Rahmetli Kemal Sunal da tam cevap verecek izin vermez tekrar konuşur ya, işte oradaki Nevra Serezli benim eşim, bende Kemal Sunal
Çocuk yaparsam Inga demek yerine konuşarak çıkar diye çok korkuyorumçünkü genlerinde var bu. Ailede herkes çok konuşuyor ve ben migren hastasıyım felaket başımı ağrıtıyor onların çok konuşmaları. Aynen bu emoji gibi oluyor tipim yanlarında. O yüzden bayram harici pek bir araya gelmemeye çalışıyorum. Eşime yine başım ağrıyor dediğimde susuyor ama yazarak konuşalım mı diyor bu seferde
Resmen adam konuşma açlığı çekiyorçözümsüzüm.
Benim kızda 17 aylık, aynı durumda. Bütün gün bıdbıd, bubu, fıdı fudu, Ba dede bişiler ama sürekliBizim oğlanda. 20 aylik ne konustugunun cogunu anlamasakta bidi bidi bidi bidi hic susmuyor :))
Içine kapanmak mi mahalledekiler bu çocuk bir felaket hepimizi şeytanla beraber suya götürüp icirmeden geri getirir diyolarSakın sinirlenip bağırmayın içine kapanır. Bence kurslara yazdırın çoğu spor dalına bu yaşlarda başlanıyor enstrümanlar da öyle.
Benim de kardeşim öyleydi. Sus derdik tamam ama diye devam ederdi asla susmazdı. Büyüdükçe sessizleşti şimdi de konuşmuyor desem yeridir.Merhaba hanımlar
Kızım 8 yasında allah saglık versın cokama cok sevıyorum o ayrı
Ama...
Hıc susmuyor 1 dk dahı susmaz
Vıdeo seyreder tv seyreder bunları yaparken bıle konusarak yapıyor
Yaz tatılı duzen bozuldu gec yatıyoruz uyuyana kadar konuşuyor asla ben tv seyredemıyorum cunku anlamıyorum
Arada zıvanadan cıkıp bagrıyorum dıger oda da hakkımda konusuyor
Beynım duman duman artık
Banyoya gırıyorum bıraz dınlenıyım dıye dusakanın onune oturup yıne konusuyor
Sızınde çocuklarınız aynı mı
Allah baska dert vermesın tabı ama gercekten beynım yorgun
Özellikle duşakabin önündeki konuşmasını hayal ettim de. :) Öncelikle maşallah Rabbim uzun ömürler versin. İsterseniz bu konuyu bir araştırın bir uzmana danışın bunu neden yaptigini anlarsaniz çözüm de kolay olur. Benim de kızım çok geç konuştu. Hep derdim kızım süs diyeceğim günleri görür muyum diye. Gördüm çok şükür. Kızım süs derken ağzıma vuruyorum. Geçmişi ne çabuk unuttun diye.Merhaba hanımlar
Kızım 8 yasında allah saglık versın cokama cok sevıyorum o ayrı
Ama...
Hıc susmuyor 1 dk dahı susmaz
Vıdeo seyreder tv seyreder bunları yaparken bıle konusarak yapıyor
Yaz tatılı duzen bozuldu gec yatıyoruz uyuyana kadar konuşuyor asla ben tv seyredemıyorum cunku anlamıyorum
Arada zıvanadan cıkıp bagrıyorum dıger oda da hakkımda konusuyor
Beynım duman duman artık
Banyoya gırıyorum bıraz dınlenıyım dıye dusakanın onune oturup yıne konusuyor
Sızınde çocuklarınız aynı mı
Allah baska dert vermesın tabı ama gercekten beynım yorgun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?