Kızım hıc susmadan konusuyor🙈🙈

Benim 2,5 yaşindaki kizim da hic susmaz. Beynim yaniyor resmen.
Yegenim de 10 yaşinda. O da hic susmaz.
ALLAH bizlere bol sabr versin )))

ne yaptım ne dediysem olmuyor benim kızım da bebekken bi başladı o gün bugündür susmuyor.çook zor küçük oğlum bedenen kızım beynen yoruyor beni.tam bitti diyorum nefes almadan başka cümle başka cümle ...o kadar yoruluyorum bunalıyorumki üstümü başımı yırtıp koşa koşa evden kaçmak istiyorum.bi de ergenliğe geçişde bi iki yıla bunun tripli çemkirmeleri de başlar

ben pes ettim bir çözümü yok galiba.bizimkinde genetik faktörde etken baya.

Benim oglumda asla,asla susmuyo tiz bir sesi var ve bagirarak konusuyo.Inanin beynim yandi disarda ic birseyi algilayamiyorum.Onunla biryere gitmiyorum cunku insanlarda yoruluyor aglayarak eve geliyorum.Surekli bagiriyor surekli. Ve dogdugundan beri boyle bu cocuk uyumuyodu 3.4 saat parca parca uyuyordu doktara goturdum kac kez.bisey yok uyku sevmiyo demek ki diyodu.Yorgunluktan artik bayiliyodum.uyanik kaldigi herdakikada agliyodu. Akilli bir cocuk ben yokken cok sakin ama bana oyle.Biraz once cinnet gecirdim artik. Bagirdim agladim. Ya hala laf ywtistirodu dusunun.Sen televizyonun sesini kis dedin diyo sonuna kadar accam diyo.Annem kacirdi yanimdan.Psikolog randevusu aldim.2 ay sonra.Psikologlarda cok pahali ha diyince gidilmiuo ki.Hastanelerden randevu almaksa imkansiza yakin.

Akrabamın kızıda öyleydi geçen sene o da 8 yaşındaydı. Bu sene ağzını açmıyo

Alt komşumun oğluda 5 yasinda
Duymuyor ve konuşamıyor
5 senedir ne üzüntü yaşadıklarını görseydiniz
Bu şımarıklığı yapmazdınız ☹
Asla sımarıklık degıl uslubunuz cok kotu
Hepımız saglıkları ıcın canımızı verırız ve sukredıyoruz hersey ıcın
Ama
Yasadıgımız bır durum bu da bızım .

Tanımadıgı kısılerın yanında konusmuyor
Hatta utangaç bıle dıyebılırım

Allahimm benim kızım da boyle konuşsun çok istiyorum bizimle sohbet etsin. Amin....
Inşallah arkadasım
Umarım sorun yoktur konusmayla ılgılı
Amacım kımseyı uzmek degıl cunku yasadıgım durumu anlatmak ıstedım sadece
Cocukların genelı mı boyle dıye merak ettım

Inşallah arkadasım
Umarım sorun yoktur konusmayla ılgılı
Amacım kımseyı uzmek degıl cunku yasadıgım durumu anlatmak ıstedım sadece
Cocukların genelı mı boyle dıye merak ettım
Estağfurullah üzülmedim basliginizi gorunce en cok istedigim seylerden biri oldugu icin dua ettim belki birkac amin diyen de çıkar :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…