Doğuma Hazırlık Kızım için hangi isim sizce?

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

Kızım için hangi isim sizce?

• Elif

OY: 24 29,6%
  • Elif Duru

OY: 23 28,4%
  • Ela

OY: 34 42,0%

• Ankete Katılan
    81
  • Anket Kapalı .

ES-ER

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
5 Haziran 2015
1.390
1.997
133
İsim konusunu bir türlü halledemedik. Artık bi karara varmak istiyorum çok sıkıldım yardımınıza ihtiyacım var. Farklı isim önerileri de olabilir. Şimdiden teşekkürler

İsim konusunu bir türlü halledemedik. Artık bi karara varmak istiyorum çok sıkıldım yardımınıza ihtiyacım var. Farklı isim önerileri de olabilir. Şimdiden teşekkürler
Canım benim kızımın adı Yasemin Ela olucak inş
Ben Ela ismini çooooooook seviyorum sana da tavsiye ederim

şeyme olsun bende şeyme koyucam ama yanına isim bulamıyorum

sağol canım. Evet söylenişi çok hoş ben de beğeniyorum eşim kısa diyor Yasemin ile birlikte farklı ve hoş olmuş
Teşekkür ederim Yasemin'i eşim çooooooook istedi ben de Ela'yı çooooooook istedim

Ceren ela
İpek ela
Zeynep ela
Eylül ela
Begüm ela
Burçin ela
Pınar ela

Bunlar nasıl canım

Ben de fikrjmi belirteyim hemen. Belki etkilerim.Kızım olsa elif duruydu ismi canım. Biz de isim bulamadık erkek olunca

Sadece Elif bence. Cok guzel isim..
Elif Duru yu uyumsuz buldm. Yoksa Duru ismi de guzel..
Onun disindaa..
Elif Asya
Elif Azra..
Ya da sadece Sare

Elif Duru ikisi de sevdiğim anlamı güzel isimler, hem kızında büyüdüğünde istediği ismi kullanabilme imkanına sahip olur. Sadece elif ismi herkese özelken, Elif Duru senin kızına özel bir isim olacak şahsi fikrim canım. Daha öncede söylemiştim

Elif ismi (beni) baydı artık. Hiçbir zaman beğendiğim bir isim olmadı aslında. Tanıştığım Elif'ler hep ailesinin sözünden çıkan, huysuz kızlardı. Tabii ki bu bir genelleme ama bunları unutmam da zor oluyor.

Ela kulağa hoş gelse de pek anlamlı değil. Bir arkadaşın önerdiği gibi 2. bir isim ekleyebilirsiniz Ela'ya. Yasemin Ela güzel durmuş. Pınar Ela ve Begüm Ela da gayet hoş.

Birkaç önerim:
Esra
Aylin
Elçin
Nilay
Inci
Bilge
Berrin

Ceren ela
İpek ela
Zeynep ela
Eylül ela
Begüm ela
Burçin ela
Pınar ela

Bunlar nasıl canım
teşekkürler canım zeynep ve ceren yakın akrabalarımda var. Diğerlerini bi düşüneyim.
Ben de fikrjmi belirteyim hemen. Belki etkilerim.Kızım olsa elif duruydu ismi canım. Biz de isim bulamadık erkek olunca
Aa öyle mi canım gerçekten zormuş isim olayı. İnş. doğuma kadar karar vermiş oluruz
evet canım hatırlıyorum teşekkürler

teşekkürler. Benim ismim de esra ismimi seviyorum kendi ismimle uyumlu olsun istiyorum aslında. E harfi ile başlayan isimleri eleye eleye bunlar kaldı

Iki isim asla tavsiye etmem.çocuk için çok zor oluyor.bizde iki ismi aynı anda söyleme alışkanlığı olmadığı için diğeri yük oluyor resmen.form doldururken falan.benim t a vsiyem,isim ve soyismin ilk harfinin aynı olması.akılda kalıcı oluyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…