Doğuma Hazırlık Kızım için hangi isim sizce?

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

Kızım için hangi isim sizce?

• Elif

OY: 24 29,6%
  • Elif Duru

OY: 23 28,4%
  • Ela

OY: 34 42,0%

• Ankete Katılan
    81
  • Anket Kapalı .
ben de iki isimde kararsızım açıkçası. Teşekkürler canım

Esil nasıl canım :) bunu da söylemiştim sana . E harfiyle başlıyor hem Anlamı da güzel. Kızım olursa bu ismi koymayı düşünüyorum rüyamda gördüğüm için :)

Esil nasıl canım :) bunu da söylemiştim sana . E harfiyle başlıyor hem Anlamı da güzel. Kızım olursa bu ismi koymayı düşünüyorum rüyamda gördüğüm için :)
çok güzel farklı ve kulağa hoş geliyor ben çok beğendim ama eşime beğendiremiyorum söylediğim isimlerin çoğuna bişey söylüyor

Canım ne güzel seçenekleri üçe indirebilmişsiniz ben Ela ismini çok severim yakın akrabamızda var oyüzden eşim istemiyor iki isim olsa diyoruz ama çevreden çok olumsuz tepkiler alıyorz en iyisi bende anket açayım 5 10seçenekle

teşekkürler. Benim ismim de esra ismimi seviyorum kendi ismimle uyumlu olsun istiyorum aslında. E harfi ile başlayan isimleri eleye eleye bunlar kaldı

Anladım canım :)
Dediğim gibi Elçin de güzel ve kibar bir isim.

E ile başlayan birkaç isim önerim:
Ezgi
Eda
Esin
Eylem
Ecem

Bizde kızımıza ela ismini koymak istiyoruz çok hoşuma gidiyor ama anlamı açısından çok kararsızım bnde

Reyyan ismi de çok güzel.

Ela'ya oy verdim,Ezgi de olabilir.

Anladım canım :)
Dediğim gibi Elçin de güzel ve kibar bir isim.

E ile başlayan birkaç isim önerim:
Ezgi
Eda
Esin
Eylem
Ecem

Elif ile Ela arasında kaldım ama oyumu Elif'e verdim :)

Bizde kızımıza ela ismini koymak istiyoruz çok hoşuma gidiyor ama anlamı açısından çok kararsızım bnde
ben de ela ismi çok seviyorum ama aynen anlamını düşününce kararsız kalıyorum. Kızıma anlamı güzel bi isim koymak istiyorum O yüzden Elif ikinci seçeneğim. Bakalım neye karar vericez
hepinizine değerli yorumlarınız için teşekkür ederim.

Elif duru güzel bence

Elif duru canım

Ben de fikrjmi belirteyim hemen. Belki etkilerim.Kızım olsa elif duruydu ismi canım. Biz de isim bulamadık erkek olunca

ELİF DURU isminde karar kıldık yardımcı olan herkese çok teşekkürler

Çok güzel isim canım sağlıkla büyüt kızını eşim Ertuğ ismini istiyor sence nasıl cnm
amin canım çok sağol. Savaşçı demekmiş. Güçlü bir karakteri çağrıştırıyor. Söylenişi de hoşuma gitti tuğrul ismini beğeniyordum ben ertuğ da güzel

amin canım çok sağol. Savaşçı demekmiş. Güçlü bir karakteri çağrıştırıyor. Söylenişi de hoşuma gitti tuğrul ismini beğeniyordum ben ertuğ da güzel
Tuğrul ismi de güzel miş anlamı ne canım eşime akşam söyleyim

Tuğrul ismi de güzel miş anlamı ne canım eşime akşam söyleyim
Büyük Selçuklu Devletinin kurucusu canım Tuğrul Bey. Hayatını tam hatırlamıyorum ama devletin sınırlarını vs genişletmiş güçlü bi devlet adamı

Tuğra ismi de güzel canım eşime Tuğrul ile Tuğra ismini söyleyeceğim
Tugba adinda bir arkadasim vardi. Esinin ismi Tugrul, oglununki Tugra'ydi
Sevdigim erkek isimlerini yazaim belki fikir olur..
Kaan Kerem Arda Eren Emre Mirac Tugra Emir Yasir Mirza Yaman..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…