ben de iki isimde kararsızım açıkçası. Teşekkürler canımIki isim asla tavsiye etmem.çocuk için çok zor oluyor.bizde iki ismi aynı anda söyleme alışkanlığı olmadığı için diğeri yük oluyor resmen.form doldururken falan.benim t a vsiyem,isim ve soyismin ilk harfinin aynı olması.akılda kalıcı oluyor.
çok güzel farklı ve kulağa hoş geliyor ben çok beğendim ama eşime beğendiremiyorumEsil nasıl canım :) bunu da söylemiştim sana . E harfiyle başlıyor hem Anlamı da güzel. Kızım olursa bu ismi koymayı düşünüyorum rüyamda gördüğüm için :)
teşekkürler. Benim ismim de esra ismimi seviyorum kendi ismimle uyumlu olsun istiyorum aslında. E harfi ile başlayan isimleri eleye eleye bunlar kaldı
Reyyan ismi de çok güzel.
Ela'ya oy verdim,Ezgi de olabilir.
Canım ne güzel seçenekleri üçe indirebilmişsiniz ben Ela ismini çok severim yakın akrabamızda var oyüzden eşim istemiyor iki isim olsa diyoruz ama çevreden çok olumsuz tepkiler alıyorz en iyisi bende anket açayım 5 10seçenekle
Anladım canım :)
Dediğim gibi Elçin de güzel ve kibar bir isim.
E ile başlayan birkaç isim önerim:
Ezgi
Eda
Esin
Eylem
Ecem
Elif ile Ela arasında kaldım ama oyumu Elif'e verdim :)
ben de ela ismi çok seviyorum ama aynen anlamını düşününce kararsız kalıyorum. Kızıma anlamı güzel bi isim koymak istiyorum O yüzden Elif ikinci seçeneğim. Bakalım neye karar vericezBizde kızımıza ela ismini koymak istiyoruz çok hoşuma gidiyor ama anlamı açısından çok kararsızım bnde
hepinizine değerli yorumlarınız için teşekkür ederim.Kesinlikle ela
Elif duru güzel bence
Elif duru canım
Ben de fikrjmi belirteyim hemen. Belki etkilerim.Kızım olsa elif duruydu ismi canım. Biz de isim bulamadık erkek olunca
ELİF DURU isminde karar kıldıkElif Duruikisi de sevdiğim anlamı güzel isimler, hem kızında büyüdüğünde istediği ismi kullanabilme imkanına sahip olur. Sadece elif ismi herkese özelken, Elif Duru senin kızına özel bir isim olacak şahsi fikrim canım. Daha öncede söylemiştim
Çok güzel isim canım sağlıkla büyüt kızını eşim Ertuğ ismini istiyor sence nasıl cnmELİF DURU isminde karar kıldıkyardımcı olan herkese çok teşekkürler
amin canım çok sağol. Savaşçı demekmiş. Güçlü bir karakteri çağrıştırıyor. Söylenişi de hoşuma gittiÇok güzel isim canım sağlıkla büyüt kızını eşim Ertuğ ismini istiyor sence nasıl cnm
Tuğrul ismi de güzel miş anlamı ne canım eşime akşam söyleyimamin canım çok sağol. Savaşçı demekmiş. Güçlü bir karakteri çağrıştırıyor. Söylenişi de hoşuma gittituğrul ismini beğeniyordum ben ertuğ da güzel
Büyük Selçuklu Devletinin kurucusu canım Tuğrul Bey. Hayatını tam hatırlamıyorum ama devletin sınırlarını vs genişletmiş güçlü bi devlet adamıTuğrul ismi de güzel miş anlamı ne canım eşime akşam söyleyim
Tugra nasil?Tuğrul ismi de güzel miş anlamı ne canım eşime akşam söyleyim
ELİF DURU isminde karar kıldıkyardımcı olan herkese çok teşekkürler
Tuğra ismi de güzel canım eşime Tuğrul ile Tuğra ismini söyleyeceğimTugra nasil?
Tugba adinda bir arkadasim vardi. Esinin ismi Tugrul, oglununki Tugra'ydiTuğra ismi de güzel canım eşime Tuğrul ile Tuğra ismini söyleyeceğim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?