M mambia Popüler Üye Kayıtlı Üye 5 Ocak 2015 5.023 2.154 198 35 2 Aralık 2015 Konu Sahibi Konu Sahibi ES-ER #41 sare_ .!.: Tugba adinda bir arkadasim vardi. Esinin ismi Tugrul, oglununki Tugra'ydi Sevdigim erkek isimlerini yazaim belki fikir olur.. Kaan Kerem Arda Eren Emre Mirac Tugra Emir Yasir Mirza Yaman.. Genişletmek için tıkla... Çok güzel isimlermiş canım. Artık çekiliş yapacağız :))
sare_ .!.: Tugba adinda bir arkadasim vardi. Esinin ismi Tugrul, oglununki Tugra'ydi Sevdigim erkek isimlerini yazaim belki fikir olur.. Kaan Kerem Arda Eren Emre Mirac Tugra Emir Yasir Mirza Yaman.. Genişletmek için tıkla... Çok güzel isimlermiş canım. Artık çekiliş yapacağız :))
ES-ER Popüler Üye Kayıtlı Üye 5 Haziran 2015 1.390 1.997 133 2 Aralık 2015 Konu Sahibi Konu Sahibi ES-ER #42 nnagihan .!.: Oooo hayırlı olsun isminiz canim. Çok güzel olmuş. Ah biz de bi karar kilabilsek Genişletmek için tıkla... çok sağol canım inş. siz de karar verirsiniz insan rahatlıyor
nnagihan .!.: Oooo hayırlı olsun isminiz canim. Çok güzel olmuş. Ah biz de bi karar kilabilsek Genişletmek için tıkla... çok sağol canım inş. siz de karar verirsiniz insan rahatlıyor
sare_asya Guru Kayıtlı Üye 7 Şubat 2012 3.635 1.680 398 40 2 Aralık 2015 Konu Sahibi Konu Sahibi ES-ER #43 mambia .!.: Çok güzel isimlermiş canım. Artık çekiliş yapacağız :)) Genişletmek için tıkla... Insanin kendi cocugu olunca isler degisiyo. Secim yapmak zor oluyor gercekten.. Anlami en guzel olani secin derim ben
mambia .!.: Çok güzel isimlermiş canım. Artık çekiliş yapacağız :)) Genişletmek için tıkla... Insanin kendi cocugu olunca isler degisiyo. Secim yapmak zor oluyor gercekten.. Anlami en guzel olani secin derim ben
M mambia Popüler Üye Kayıtlı Üye 5 Ocak 2015 5.023 2.154 198 35 3 Aralık 2015 Konu Sahibi Konu Sahibi ES-ER #44 sare_ .!.: Insanin kendi cocugu olunca isler degisiyo. Secim yapmak zor oluyor gercekten.. Anlami en guzel olani secin derim ben Genişletmek için tıkla... Ewet canım isim gerçekten çok zor
sare_ .!.: Insanin kendi cocugu olunca isler degisiyo. Secim yapmak zor oluyor gercekten.. Anlami en guzel olani secin derim ben Genişletmek için tıkla... Ewet canım isim gerçekten çok zor
pikolata78 Guru Kayıtlı Üye 21 Eylül 2009 3.907 1.249 333 3 Aralık 2015 Konu Sahibi Konu Sahibi ES-ER #45 ela ismini çok severim. kısa, güzel, kullanışlı :)