- 31 Mayıs 2017
- 2
- 6
- 1
- Konu Sahibi secimyapmak
Merhaba hanımlar uzun yıllardır üye olmadan takip ediyorum ama bugün üye olup yazmaya karar verdim... Zor zamandayım tanıdık kimseye bir şey anlatamıyorum.. Bir zamanlar severek evlendiğim belkide sevdiğimi sandığım adamı şimdi tanıyamıyorum.. Her şey aceleyle oldu gibi sözün arkasından nişan düğün 4 ay sonra çocuk belki bunlar ağır geldi bize.. Bir gün iyi bir gün kötü giderken hep bozuldu her şey... İlgisizlik alakasızlık evine saatine kızına bağlı bir baba ama bana gelince beni şeytan gibi görüyor.. Halbuki ben onun için her şeyden vazgeçtim arkadaşlarımdan kendi yaşantımdan açıktım kapandım ona ve ailesine daha iyi ayak uydururum beni severler diye ama olmuyor... Kavgalar bitmiyor artık darpta bunun içinde yediğim gibi vuruyorum da
ben böyle bir ailede büyüdüm annem babam ayrı diye sırf hep bunun için dua ettim kızımı güzel yetiştirmek için ama olmuyor bocalıyorum istemiyorum bu evliliği sürdürmek oda istemiyor çocuk için katlanıyoruz ama oda bizi ya küs ya kavga ederken bağrışırken görüyor.. Kızım için en iyisi ne olur sizce ? babasını da düşkün o olmasa bir dakika kalmazdım o evde ilk tokadında terk ederdim ama kızım için susuyorum.. Çok bunalımdayım yaşam heyecanımı yitiriyorum kızım için tutunmaya çalışıyorum.. Lütfen acil yazın önerilerinizi... Siz olsanız ne yapardınız?