• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kızım için sürmeli mi bu evlilik ?

secimyapmak

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
31 Mayıs 2017
2
6
1
Merhaba hanımlar uzun yıllardır üye olmadan takip ediyorum ama bugün üye olup yazmaya karar verdim... Zor zamandayım tanıdık kimseye bir şey anlatamıyorum.. Bir zamanlar severek evlendiğim belkide sevdiğimi sandığım adamı şimdi tanıyamıyorum.. Her şey aceleyle oldu gibi sözün arkasından nişan düğün 4 ay sonra çocuk belki bunlar ağır geldi bize.. Bir gün iyi bir gün kötü giderken hep bozuldu her şey... İlgisizlik alakasızlık evine saatine kızına bağlı bir baba ama bana gelince beni şeytan gibi görüyor.. Halbuki ben onun için her şeyden vazgeçtim arkadaşlarımdan kendi yaşantımdan açıktım kapandım ona ve ailesine daha iyi ayak uydururum beni severler diye ama olmuyor... Kavgalar bitmiyor artık darpta bunun içinde yediğim gibi vuruyorum da :( ben böyle bir ailede büyüdüm annem babam ayrı diye sırf hep bunun için dua ettim kızımı güzel yetiştirmek için ama olmuyor bocalıyorum istemiyorum bu evliliği sürdürmek oda istemiyor çocuk için katlanıyoruz ama oda bizi ya küs ya kavga ederken bağrışırken görüyor.. Kızım için en iyisi ne olur sizce ? babasını da düşkün o olmasa bir dakika kalmazdım o evde ilk tokadında terk ederdim ama kızım için susuyorum.. Çok bunalımdayım yaşam heyecanımı yitiriyorum kızım için tutunmaya çalışıyorum.. Lütfen acil yazın önerilerinizi... Siz olsanız ne yapardınız?

İkiniz de kızınız iöin fedakarlık yapacaksanız uzman desteği alın, ailenizden şiddeti uzaklaştırabilirseniz belki kurtarabilirsiniz.

Ama olmuyorsa boşanın, şiddete tanık olarak büyüyen çocuklar da yetişkinlikte şiddete meyilli oluyorlar. Çocuğa yazık.

Asıl kızım için boşanırdım. Bu babasız büyüyeceği anlamına gelmiyor, şiddet dolu evde büyümeyeceği anlamına geliyor.
Babası kızından boşanmayacak sonuçta hala babası olarak kalacak, ama sizi kavga edip, dövüşürken görmeyecek bu çok daha yaralayıcı.

Ne kadar babaya düşkün de olsa bu ilerde nefrete dönüşecektir. Siz böyle bir ortamda çocuk olmak ister miydiniz? Ben istemezdim. Bittiyse sürdürmenin hiç bir gereği yok ki. Huzur, sevgi, saygı, bağlılık sürdürülür. Acı, ızdırap, nefret, huzursuzluk sürdürülür mü hiç? Hem kendiniz hem çocuğunuz için ayrılmalı yeniden başlamalısınız hayata. Kendiniz olun, yeniden sever, sevilirsiniz hayat boşanmaktan sonra bitmiyor.

kavga sebebi ne

ilgisizlik alakasızlık evine saatine kızına bağlı bir baba ama bana gelince beni şeytan gibi görüyor..

neyi paylaşamayıp da şiddet boyutuna bile geldiniz

bazı şeylerin dönüşü yoktur bazıları ise olduğu yerde kalır

sebebi bulun sonra çözülür mü diye düşünün

sebebi bilmeden çözmeye çalıştığınız için tadı iyice kaçmış

Ya destek alın tekrar deneyin, yada ayrılın. Kızınıza iyilik yapmıyorsunuz asıl kızınızın hayatını mahvediyorsunuz.

Beni bu kadar sömüren bir adamdan aslında ayrılmak istiyorum ama kızıma şuan ki imkanları veremezsem diye korkuyorum sonuçta bir maaşla geçinmek zorunda kalacağım asgari ücretle ne yapabilirim bunu da düşünüyorum... Çaresizlik ne zormuş şimdi annemi daha iyi anlayabiliyorum... :(

Kiziniz icin bosanin , burada pek cok kadin yaziyor keske bosansaydi ailem de biz o ortamda buyumeseydik diye
Bir cocuk boyle bir ortamda ne kadar mutlu olabilir ki? Cocuk icin en inemli sey huzur ve sevgi dolu ebeveynler , ebeveynlerin birbirini sevmesi lazim , siz ise birbirinizi dovuyorsunuz , acilen bosanin ve cocugunuza huzurlu bir ev ortami verin

Beni bu kadar sömüren bir adamdan aslında ayrılmak istiyorum ama kızıma şuan ki imkanları veremezsem diye korkuyorum sonuçta bir maaşla geçinmek zorunda kalacağım asgari ücretle ne yapabilirim bunu da düşünüyorum... Çaresizlik ne zormuş şimdi annemi daha iyi anlayabiliyorum... :KK43:
Esiniz nafaka odemek zorunda , bu onun istemesiyle olmuyot , mahkrmr karar veriyor nafakaya vr odemezse evine haciz bile gönderirsiniz

Beni bu kadar sömüren bir adamdan aslında ayrılmak istiyorum ama kızıma şuan ki imkanları veremezsem diye korkuyorum sonuçta bir maaşla geçinmek zorunda kalacağım asgari ücretle ne yapabilirim bunu da düşünüyorum... Çaresizlik ne zormuş şimdi annemi daha iyi anlayabiliyorum... :KK43:
Aranızda sevgi saygı bitmiş gibi duruyor.
Birbirinize vuruyormuşsunuz da kızınız için bu hiç sağlıklı değil
Olmuyorsa ayrılın bence, azıcık aşım der geçinir gidersiniz, maddiyattan önce manevi huzuru önemli kızınızın. Zaten eşiniz de nafaka vermek zorunda.

Evlatlar için huzursuz bir ev ortamı boşanmış anne babadan çok daha üzücü Ve yıpratıcıdır.Neden boşandığınızı mantıklı bir şekilde izah edebilirsiniz ama neden sürekli kavgalı Ve küs olduğunuzu anlatamazsınız.Ve emin olun ilerde kızınız büyüdüğünde "keşke zamanında boşansaydınız da böyle kavgalara şahit etmeseydiniz beni"der.İyi düşünün Yani şimdiki kavgalı ortam mı yoksa boşanmış ama huzurlu-mutlu anne baba mı

Back
X