Bebek Beslenmesi kizim iletisime gecti artik bebeklikten cikiyor mu ne?

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.
bugunlerde bişey isterken annneeeeeeeeee diyor mutlaka.
bir de giden herkesin arkasından annee diyor. özellikle babasının :D
kızlar isimlerini söyleyebiliyor mu sizinkiler tabi değişime ugrayak,mesela top "baba" bizimkinin diline,sallanan atı "dede". ismini söyletmeye çalışıyorum, en sonunda kendini gösteriyor,elini göğsüne vurarak.arkdasın oğlunu hatırlıyoum epey kucuktu edee diyordu ,erdem adı.

bence de :D
biz bu ara hep dışardayız.mahallden arkadaşları var.evde olsak zile basıp çağırıyorlar.bayılıyor bizimki onlara.isimlerini söylüyorm,mesela merve var çok seviyor bizimki-kendilierini sevenleri anlayıp daha çok seviyorlar onları değil mi - iki yandan toka takar hep , merve deyince ellerini kafasına götürüp tokasını belirtiyor.
çekingenliği yavaş yavaş attı,dışarda geze geze.markette yere inmezdi kucaktan,bazen iniyor artık.

Arkadaşlarım az önce Joyfull House aradım. İzmirdeki 18 aydan başlıyor. Hem küçük yaş grubu hemde bu tarafa servisi var mı diye sordum. Vaka Çınar başladı ama birde oraya götürmek istiyorum. Malesef ne servis var nede Çınar'ın ayına uygun aktivite. Çok uzattım başka şehirde var mı diye sordum. Edirne, Elazığ, Erzincan, Erzurum, Eskişehir, Gaziantep, Giresun, Gümüşhane, Hakkari de de varmış. Google'de şehrinizin adını ve joyfull house yazarsanız çıkıyor. İlgili linkleri inceleyin derim ben. Sevgiler...

merhab tatlım bısey sormak ıstıyorum.Çınar suan hangı aktıvıde merkezıne gıdıyo benım oglum daha 6 aylık ama dıkkatımı cektı arastırmak istıyorumm sımdıden

Back
X