- 19 Şubat 2015
- 3.494
- 2.755
- 133
- 36
- Konu Sahibi bigunmutlaka
-
ya kadesa sormak ıstedıgım bısey varbir öğretmen olarak buradan evhamlı analara sesleniyorum ilk iki gün evet çocuklarınızı okula getirin sınıflara girmeden onlara görünmeden gözlemleyin içiniz rahat etsin ama 2 günden sonra lütfen onları rahat bırakın.
bağımlı çocuklar yetiştirmek istemiyorsanız buna mecbursunuz.onlar sizlerden daha rahat daha heyecansızlar emin olun :)
canım velisi sensin çünkü de o yüzden.sen bilgileri görebiliyorsun o göremiyor.baba olarak eski eşin de görebilir sanırım.ya kadesa sormak ıstedıgım bısey var
malum gundemımım cok karısık
su bılgılendırme formunu ne yapıyorsunuz sız? bende e devletten oglanın bılgılerı cıkıyor mıllı egıtım bılgılendırme seyınden e okulmudur nedır suan cok acemıyım ama esımde cıkmıyor? muhtemelen eskı esımde cıkıyor bılgıler
bırde bır soru bu sabah bu konuda kavga ettıgımız ıcın sorucam annemle, ogretmen bızım ıstegımız dogrultusunda egeye baska bır soyadı yazabılıyormu? resmı kayıt degıl mı bunlar? yapacagımdan degıl saece soruyorum bırde su velısı oldugun cocuk kısmında neden esım bılgılerı gormuyor acaba?
pekı sız o bılgılendırme formlarını sısteme gırıyormusunuzcanım velisi sensin çünkü de o yüzden.sen bilgileri görebiliyorsun o göremiyor.baba olarak eski eşin de görebilir sanırım.
soyadı konusu olmaz bence o sıkıntı biraz.
canım olabilir o bilgileri sınıf öğretmenleri giriyor sanırım.pekı sız o bılgılendırme formlarını sısteme gırıyormusunuz
yanı bır gun cocuguma babanın adı ne deseler benımkı o dese o bır yerlerde baska bısey gorup hayır babanın adı su derlermı cocuguma?
bız kayıt yaptırmadık devlet kayıt yapmış otomatık kesın kayıdı ben dun yaptım esımle benım bılgılerımle.
ben ogretmene hafta sonu toplantıda olmadı hatırlattırırım canım sagolcanım olabilir o bilgileri sınıf öğretmenleri giriyor sanırım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?