Kizim ilkokula basladi bende fazla heycan ve evham yapmaya..

Ben de anneyim ve cocuklarim okula gidiyor ancak senin bu örneğin okullarda her an karşılaşılan bir durum değil.180 gun boyunca okula gidemeyecegine göre güvenmek zorundasın.senin kizinin başına gelmen ile benim anlatmak istediğim çok farklı.

Olaya gelince okul idaresi ve öğretmenleri çok hatalı.çocuğun başına ağır bir şey düşmüş ne aileye haber verilmiş ne doktora götürülmus.bu çok büyük bir yanlış ben olsam onları şikayet ederdim.

Gerekirse hergün Giderim evlatlarıma ayıracak bolca zamanım var.kızım 4. Sınıfa gidene kadar onu okula ben getirdim. O olaydan sonra 1. Sınıfın sonuna kadar hergün tenefüste okulda oldum.şikayette bulunmadım çünkü ögretmenimizde müdürün yüzünden arada yanacaktı.nöbetçi öğretmen çok özür diledi.Allaha havale ettik müdürü diğer başka velilerlede mahkemelik olmuş emekli oldu gitti.Allah korudu bize bağısladı evladımızı ona şükrettik.şimdi ellerinizden öper 15 yaşında :) lise öğrencisi şimdi küçük kızımı düşünüyorum seneye 1. Sınıf olacak.Aralık 2009 lu tekrar anasınıfına verdim.

Son düzenleme:
Öğretmeni bilgilendirdim ilk gün , ilgili davrandı söylediniz iyi oldu ona göre davranırım dedi.
ama seyi söylemeyi unuttum eger olurda bırı almaya gelırse kımlık sorun soyadından anlar sanırım o gelırse vermeyın demedım ama demem gerek sanırım . olacagını sanmıyorum ama bır yanımda oglumu kacırır mı acaba dıye korkutuyor benı , cunku daha o zaman sana bu yaptıklarının bedelını odetıcem(ısını arkadaslarını kaybettı benım aldatıldıgımı herkeze duyurmamla bırlıkte) cocuguda kacırırım omru bıllah aglatırım senı demıstı.

su e okulda cıkan bılgılerı onun gormesını engellesem ıcım rahat olacak ben sandım kı o forma gore yapılacak ama o nufus ıdaresınden gelen bılgılere gore otomatık oluyormus dun bı arkadasımın esıyle konustum durumuda . bu can sıkıcı ama genede konusucam ogretmenle mıllı egıtımle bakalım bısey yapılabılecek mı dıye.
baba ısmı yazıldıgı gıbı gorunur kısmı sanırım bıyolojık baba ıcın gecerlı dımı? doldurdugumuz formla alakası yok bunun yanlıs anlamıyorum dımı

Bizim sınıfta bıldıgımız kadarıyla bızım 2 tane cocugumuz kucuk 67 aylık dıgerlerı ıle arasında 6 aydan 1 yasa kadar fark var.
dun ogretmen sarkı soyletmek ıstemıs cocuklar kalkmayınca bızımkılerı kaldırmıslar( bızımkıler kuzenler ve ogretmenın onunde oturabılıyorlar) ıkısıde cıkmıs ele ele tutusup sarkı soylemısler mını mını bır kus konmustuyu , ogretmen cıkısta anlatmıs masallah cok guzel uyumlular demıs.

tenefus konusuna gelınce bızımkılerıde dun tenefuse gondermısler, ama bahceye cıkmak yasakmıs sanırım yagmurlu oldugundan ve dıger cocuklarla aynı zamanda cıkmamıslar her sınıf ara derslerde 10 dk cıkmıs
oglencı olarak 9 sınıf var ama bunu nasıl yaptılar bılmıyorum. dıger kadınlar anlatmıs , bızımkıler gene el ele tutusarak alt kata kadar ınmısler gezmısler sonra gerı donmusler bız sınıfı bulamazlar sanıyorduk acıkcası ama tenefuse salmazlar demıstık oyleylıkle dun beklemedık. 2 kat sınıf ve korıdorun sol yanında en sonda ama bulmuslar valla . oyle ıcımız daha rahat bugun acıkcası

Şimdi ben ilkokulda yaptıgımız masrafları yazıyorum

kıyafet 85 tl

bu hafta ıcın bır kac kırtasıyelık malzeme , 20 tl

beslenme kapları 40 tl(tupper ıstıyor)

beslenme örtüsü 4 adet 8 tl :)

çanta ve suluk 80 tl( kırtasıyeden aldım, ındırım yaptılar )

termos beslenme kabı(öğretmen istiyor) 30 tl

beslenme çantasını henuz almadım bugun bulursam alıcam 45 tl

3 top a4 kağıt 30 tl bunu dedesı odedı :)

toplamda şuana kadar ; 338 tl
30 tl düşersek 308 tl

daha ihtiyac lıstesı fılanda yok hani , valla allah durumu olmayanlara yardım etsın ınsallah

Son düzenleme:

Eokulda nüfus bilgileri görünür.
Forma siz istediğiniz bilgileri girebilirsiniz.
Ama eokula telefon numarası olarak da kendi numaralarınız yazar iletişim için.
Sadece baba adı biyolojik baba olacak, iletişim sizinle yapılır yani.

Öğretmene kesinlikle görüşmelerini istemiyorum.
Babası bu diye getirin tanıştırın.
Bunun dışında gelen birisine asla vermeyin gibi uyarın.

zaten dusundumde cocukta tanımadıgı ıcın gıtmek ıstemeyecektır ama toplantıya esımle gıdecegız umarım kadının basını cok sısırmıs olmayız . cok tesekkur ederım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…