- 3 Ocak 2017
- 75
- 103
- 93
- 29
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kesinlikle.Ve hatta karsiliksiz sevgiyi, sonsuz sadakati, tamah etmeyi bizden daha iyi biliyorlar.
İçinde bulunduğum durumun zorluğunu anlamanızı beklemiyorum. Neyi ne kadar araştırıp savunduğumu da bilemezsiniz değil mi? Dur kedi sahipleneyim diye değil bakıma muhtaç olduğu için sahiplendim. İyi ki de sahiplenmişim hayatımın en huzurlu zamanları onunla uyuduğum zamanlar. Ama kedisinden ayrılmak zorunda olan bi insan için fazla sert bir hitap şekliniz var kızımı da eşimi de seviyorum benim kalbimde ikisine de yer var. Eşim sokak dedi diye kedimi koşa koşa sokağa bırakmadım. Çözüm yolu arıyorum. Çok hassassınız anlıyorum ama keşke böyle olmasaydı kimse sonrasında ne olacağını bilerek yaşayamıyorHamilelikle kedinin hiçbir tezat yanı yok. Pazardaki sebze meyvenin iyi yıkanmamasıyla parazit bulaşma olasılığı, düzenli veteriner kontrolü yapılmış kediden parazit bulaşma olasılığından 2 kat daha fazla. Biraz araştırsaydınız kocanıza yüzlerce makale sunup gerekli cevabı verebilirdiniz.
Ne yapıp edin, o kediyi lütfen sahiplendirin. Sokağa atmak yerine öldürseniz daha az canı yanar. Psikolojisi çökecek, üşüyecek, yemek bulamayacak, terk edildim diyecek.
Kusura bakmayın, 'gerekirse sokağa at' diyebilen bir insana kocam diyebiliyorsanız, kedinize 'kızım' demeyi hak etmiyorsunuz.
Lütfen herkes ömür boyu tüm ihtimalleri gözden geçirerek hayvan sahiplensin. Nasıl ki çocuk sahibi olduğunuzda aksi bir durumda sokağa atamıyorsanız, hayvanları da atmamalısınız. Emin olamıyorsanız sahiplenmeyin.
O kadar hassasım ki bu konuda. O kadar icim acıyor ki. Onların bebekten hic bir farkları yok. Onlar hic bir zaman büyümeyen bebekler. Dilleri yok.. Kendi hayatlarını bizler olmadan sürdürebilme yetileri yok.. Biz insanoğlu cok cok cok kötüyüz.. Onları oyuncak ediyoruz elimizde.. Onlar bizi sonsuz bir sevgiyle ve sadakatle sararken biz o sevginin zerresini bile hak edemiyoruz.. Biz insanlar onlardan daha eksigiz.. Daha aciz.. Daha beteriz.. Bir kap su bir kap mamanin sorumlulugunu kaldiramayacak kadar aciziz.. Bana hayatimin en güzel günlerini o boncuk gözleriyle o minicik patileriyle yasatti.. Bana gercek sevgiyi yasatti.. Herkesi herseyi bir kenara koyarim da oglumu asla.. Cünkü o bensiz yasayamaz.. Cünkü o benim gözümün icine bakarken ben ondan vazgecemem.. Anlamadigim insan o vicdan azabiyla nasil baş eder? Ha evladini koymussun kapiya ha o bebekleri? Allahim ömrümden alsin ömrüne katsin diye seviyorum ben onu.. Yoklugunu hayal edemiyorum.. Keske bakamayacaklari yavrunun günahina hic girmeseler.. Hic acitmasalar o minicik kalpleri.. Ahh biz insanoglu cok kötüyüz. Cok..
Siz eşinizi sevdiğiniz için bir yol arıyorsunuzda eşiniz sizi sevdiği için pek hayirli yollar aramiyor gibi bunu bi hatirlatin bence ona.İçinde bulunduğum durumun zorluğunu anlamanızı beklemiyorum. Neyi ne kadar araştırıp savunduğumu da bilemezsiniz değil mi? Dur kedi sahipleneyim diye değil bakıma muhtaç olduğu için sahiplendim. İyi ki de sahiplenmişim hayatımın en huzurlu zamanları onunla uyuduğum zamanlar. Ama kedisinden ayrılmak zorunda olan bi insan için fazla sert bir hitap şekliniz var kızımı da eşimi de seviyorum benim kalbimde ikisine de yer var. Eşim sokak dedi diye kedimi koşa koşa sokağa bırakmadım. Çözüm yolu arıyorum. Çok hassassınız anlıyorum ama keşke böyle olmasaydı kimse sonrasında ne olacağını bilerek yaşayamıyor
Her bir cümlenize katılıyorum. Güzel kızımı ben öpmeye kıyamazken içine düştüğüm durum beni yavaş yavaş öldürüyor sankiO kadar hassasım ki bu konuda. O kadar icim acıyor ki. Onların bebekten hic bir farkları yok. Onlar hic bir zaman büyümeyen bebekler. Dilleri yok.. Kendi hayatlarını bizler olmadan sürdürebilme yetileri yok.. Biz insanoğlu cok cok cok kötüyüz.. Onları oyuncak ediyoruz elimizde.. Onlar bizi sonsuz bir sevgiyle ve sadakatle sararken biz o sevginin zerresini bile hak edemiyoruz.. Biz insanlar onlardan daha eksigiz.. Daha aciz.. Daha beteriz.. Bir kap su bir kap mamanin sorumlulugunu kaldiramayacak kadar aciziz.. Bana hayatimin en güzel günlerini o boncuk gözleriyle o minicik patileriyle yasatti.. Bana gercek sevgiyi yasatti.. Herkesi herseyi bir kenara koyarim da oglumu asla.. Cünkü o bensiz yasayamaz.. Cünkü o benim gözümün icine bakarken ben ondan vazgecemem.. Anlamadigim insan o vicdan azabiyla nasil baş eder? Ha evladini koymussun kapiya ha o bebekleri? Allahim ömrümden alsin ömrüne katsin diye seviyorum ben onu.. Yoklugunu hayal edemiyorum.. Keske bakamayacaklari yavrunun günahina hic girmeseler.. Hic acitmasalar o minicik kalpleri.. Ahh biz insanoglu cok kötüyüz. Cok..
İçinde bulunduğum durumun zorluğunu anlamanızı beklemiyorum. Neyi ne kadar araştırıp savunduğumu da bilemezsiniz değil mi? Dur kedi sahipleneyim diye değil bakıma muhtaç olduğu için sahiplendim. İyi ki de sahiplenmişim hayatımın en huzurlu zamanları onunla uyuduğum zamanlar. Ama kedisinden ayrılmak zorunda olan bi insan için fazla sert bir hitap şekliniz var kızımı da eşimi de seviyorum benim kalbimde ikisine de yer var. Eşim sokak dedi diye kedimi koşa koşa sokağa bırakmadım. Çözüm yolu arıyorum. Çok hassassınız anlıyorum ama keşke böyle olmasaydı kimse sonrasında ne olacağını bilerek yaşayamıyor
Ben kendi suçumu biliyorum ama şu an bunun çözümü için zamanı geri alabiliyor olmam lazım ve alamıyorum.İnanın kendime saygı duyuyorum üslubumu böyle tutabildiğim için.
O kediden şu an ayrılmanıza neden olan şey eşiniz değil. Sizsiniz. Siz bunu anlayamıyorsunuz. Onun geleceğini düşünmeden adımlar atıp şimdi de 'Durumlar böyle gelişti' diyorsunuz. En başınızda eşinizle bu konuyu ciddi bir şekilde konuşup kedinizin geleceğini garanti altına almalıydınız. Eşiniz ille istemiyorum dediyse, en başında kediniz size daha çok bağlanmadan onu sahiplendirmeliydiniz.
Buraya yazmanızdansa 1 sahiplendirme sayfasına değil, onlarcasına yazmanız daha faydalı olabilir.
Çok kızgınım size, kırgınım, özür dilerim.
Durun hemen sokağa atıyorum kızımı.. Saçmalamayın lütfen..Kızım falan yazarak yalandan duygusallık yapmayın lütfeninsan kızını kocası hoşlanmıyor diye kapı önüne koymayı düşünemez.Kazık kadar adam neymiş korkuyormuş!Yazık valla,vicdanınız nasıl el vericek kusura bakmayın ben anlayamıyorum
Ben kendi suçumu biliyorum ama şu an bunun çözümü için zamanı geri alabiliyor olmam lazım ve alamıyorum.
Ben kendi suçumu biliyorum ama şu an bunun çözümü için zamanı geri alabiliyor olmam lazım ve alamıyorum.
Şu an kızım yanımda uyuyor ve ben onu sahiplendirmeyi düşünüyorumBulabildiğiniz kadar fazla sahiplendirme sayfasına yazabilirseniz, olabildiğince fazla ilan verebilirseniz çok güzel olur.
Şu an kızım yanımda uyuyor ve ben onu sahiplendirmeyi düşünüyorumbuna inanamıyorum kızmakta herkes haklı ben de çok kızıyorum. Sahiplendirme sayfasına yazdığımda yazdım kimse istemedi demek için yazmıştım. Bir gün gerçekten yazmak zorunda kalmak çok acı..
6. Katta oyuruyorum malesef aslında taşınmak bir çözüm bunu empoze etmeye çalışmalıyım sanırım eşime. Bu arada en baştan beri dokunmuyor uzaktan seviyor yani seviyorum diyorduBen de kediden çok korkuyorum öyle ki arkadaşıma gidince kediyi odasına kilitler..maalesef. Kedi fotosuna videosuna bile pek bakamam değil 8ay 8yıl geçse de aynı olurum sanırım. Ama eşiniz ilk gördüğünde sevebilmiş ilginç..Acaba apartmanın bahçesine filan mı alıştırsanız istediğin eve girer çıkar sokağı da tanır hayvan.Komşumuzun kedisi bahçeye ine çıka alıştı bazen eve çıkmaz istemezdi,kendi gezer gezer gelirdi. Gelmesi bazen 2 günü bulurdu.
Teşekkür ederim bilgiler içinYapılabilecek tek şey sürekli olarak ilan paylaşmak maalesef. Dediğim gibi facebookta aratırsanız insanlar oraya daha çok bakıyor. Google'a kedi sahiplendirme yazdığınızda çıkan her sayfaya ilan bırakın derim. Tek bir sayfaya bağlı kalmayın yani yazabildiğiniz her yere yazın. Ev kedisi olduğunu, sokakta yaşayamayacağını da belirtirsiniz. Götürdüğünüz veterinere de söyleyin, kedisi vefat eden, kedi sahiplenmek isteyen biri olursa hemen size haber versin.
Bizim apartmanın en üst katında kedisi olan teyze.Tanıyoruz artık kediyi içeri girmek istediği zaman apartman kapısında bekliyor,gelip geçen herkes açıyor kapıyı pıtı pıtı çıkıyor iniyor kedi evine :) doğasında var hayvanların gezmeye alışır bence arada gezip gelir eşiniz de rahat eder arada içinize sinerse tabi hiç hayvan bakmadığım için bilemiyorum hislerinizi :)6. Katta oyuruyorum malesef aslında taşınmak bir çözüm bunu empoze etmeye çalışmalıyım sanırım eşime. Bu arada en baştan beri dokunmuyor uzaktan seviyor yani seviyorum diyordu