kızım(kedim) ve eşim

Ben senin için hiç banlanamam...adamın yasam alanı istemiyor olabilir..barinaktan sahiplenecek birileri çıkabilir ..keşke onca sokak çocugu için de bu kadar duyarlı olabilseniz..
Bende bunu anlamıyorum .. eee adamın yaşam alanı istemiyorsa kesinlikle onun dediği olacak . Kadında bırakmak istemiyo, onun yaşam alanı değil mi.. bu çok bencilce.. olayı bagladiginiz yerde tiraji komik..

Sakın ne olur sakın barınak sokak asla yapmayın. Asla yapamaz bir ev kedisi . Onun dünyası sizsiniz. Tabiki eşiniz sizin için önemli. Ama eşiniz sizi tanıdığında kediniz varmış. Ve onu sevdiğini bile söylemişsiniz. Sanırım eşiniz köprüyü geçene kadar , politikası uygulamış. Evlenene kadar sesini cikarmayip evlendikten sonra kediyi istememesi hic te etik ve dogru bir davranis degil.17 sene bir kediye bakmış ve onu yaşlılıktan dolayı kaybetmiş bir insan olarak söylüyorum eğer onu sokağa bırakırsanız yada Allah korusun barınağa verirseniz ömür boyu vicdan azabı yaşarsınız. Barınakların hali malum resmen ölüm kampı oralar sokakların hali de malum sokağa alismamis bir kediyi sokağa atarsanız ya açlıktan yada araba çarpmasından maksimum bir hafta içerisinde ölür. Eşinize ne olur bunları anlatın .hemde hamileymissiniz bir canın vebalini alma konusunda hatirlatmalarda bulunun. Bir can için başka bir Candan vazgeçmemesi gerektiğini hatırlatın. Tabiki insanız, bir hayvanla karşılaştırılamaz. Ama onlarinda duyguları ve yaşama hakları var.umarim eşinizi ikna edersiniz.
inanın 8 aydır o kadar çok açıklama yaptım ki bana artık sen kedini her şeyden çok seviyorsun diyor. bebeğim olmasa bugün belki boşanmayı bile düşünebilirdim. hayvan sevmeyen kişiler için abes olabilir kedi işin boşanma fikri ama çok çaresiz kaldım çocuğumu sokağa atmamı istiyor resmen

Siz adami boşa da dersiniz kabul etmiyorsa hatta ben böyle biriyle yapamam diyen de olmuş bu şekil sözde hayvansever olacagim diye insansöver olmuşsunuz...adam çabalamiş korkusunu yenememiş bu kadar basit boşansin mı her gün kavga edip huzursuz mu olsun hamile kadın..Alin siz sahiplenin madem konu kapansin
Siz kocaya meraklı olabilirsiniz biz hayvanların hayatını düşünüyoruz. Aramızdaki fark bu ne yazık ki. Çok şey derdim de neyse.

Eşimi sahiplendirmeyi de düşünüyorum yakında onun için de ilan vericem daha az üzülürüm sanırım

Bir canliyi goz gore gore, sirf korkuyorum gerekçesiyle sokaga yani olume terketmeyi teklif eden bir adam için soyleyecek sifat bulamiyorum.
Korkuyorsa tedavi olsun, o minicik kediden,evdeki siradan bir esyaymis gibi baskasina ver, sokaga at diyemesim, cunku insan olmak bunu gerektirir.

Evet beni tanımadığınız için bu hissim oluşması çok normal.:)
Herhalde yakın arkadaşlarıma beni sorsanız söyleyecekleri 3 şeyden biri kedi sevgim olurdu.
Temmuzun nasi gibi sınavlarım bitecek ve ev değiştireceğim.
Şimdiki evim hayvan bakmak için kucuk,
Ev değiştirince bir kedi edinecektim . Bunun için aklınızda her şeye karşı bulunsun bu fikir :)
mesajınız içimi rahatlattı gerçekten eşimle bu konuyu konuşacağım ama daha yakın olması tabi ki daha iyi olurdu

Siz kocaya meraklı olabilirsiniz biz hayvanların hayatını düşünüyoruz. Aramızdaki fark bu ne yazık ki. Çok şey derdim de neyse.
Evet sizin için aile huzurunun o evde büyüyen çocukların boşanmiş aileler sonucu psikolojisi bozulmuş çocuklarin bi önemi yok...bence ben sizden daha hayvanseverim..hadi byy yazma bana artik..

kesinlikle sokak seçeneğim değil sadece eşimin talebi bu son çare olarak. kedim sokak kedisi ve 2 yaşında ne yazıkki tam da dediğiniz gibi sahiplendirmek çok zor ama benim için de onu vermek bir o kadar zor.
Siz taviz vermeyin bence zamanla illaki alışır zorunda kalınca.bir yandanda içinize sinen biri çıkarsa verirsiniz.çok zor bir ihtimal olsada allahtan ümit kesilmez.sizi o şekilde kabul ederken bunları düşünmesi lazımdı.evcil hayvanlar şansımızı deneyelim olmazsa veririz,sokağa salarız denilecek türde canlılar değiller.eşiniz bunu anlamış olur böylece:sopa:yeni eve taşınınca bir kedi sahiplenirim diyordum hala düşünme aşamasındayım acaba maddi manevi bir kedi besleyebilecek durumum var mı diye.kedi-köpek beslemek demek 10-15 yıllık sözleşme imzalamak gibi öyle olmadı denip bırakılmaz:KK17:

Siz adami boşa da dersiniz kabul etmiyorsa hatta ben böyle biriyle yapamam diyen de olmuş bu şekil sözde hayvansever olacagim diye insansöver olmuşsunuz...adam çabalamiş korkusunu yenememiş bu kadar basit boşansin mı her gün kavga edip huzursuz mu olsun hamile kadın..Alin siz sahiplenin madem konu kapansin
Ve evdeki bir CAN için "sokağa at gitsin" diyen bir insan taklidini boşamak kimseye bir şey kaybettirmez eminim.

yani belki korkularına engel olamıyordur ben gibi mesela
Evet çok tatlı hayvanlar kediler ama maalesef korkuyorum elimde olan bişi değil
Orta bir yol bulmaya çalışın inş her iki taraf içinde iyi olacak bi seçenek bulunur

Lütfen eşinize anlayış gösterin sizin içinde çok zor bir durum farkındayım ama inanın kedi korkusu var çünkü bende böyleyim asla dokunamam dokunmayı bırakın bulunduğu ortamda oturamam hayvan severlere napcak sana kedi gibi gelebilir tamam bende bilmiyorum kocaman insanım beni yiyecek hali yok ama bu farklı bişey fobimidir artık çocukluktan kaynaklı mıdır bilemiyorum ama asla yasayamazdim o evde tabi sizde ayrılmaniz zor kedinizden bilemedim yani sadece eşinizi çok iyi anladigimi soylemeliyim

benimde verdiğim ufak bir zarar oluyor çok fazla sarılıp opuyorum :)
Verme fikri ne zaman sevimli gelirse bana özelden yazın konuşalım bunu.
Sevgiler , kediyede öpücükler:)
mesajınız içimi rahatlattı gerçekten eşimle bu konuyu konuşacağım ama daha yakın olması tabi ki daha iyi olurdu

Siz hic vicdan diye bir sey duydunuz mu?

Lütfen eşinize anlayış gösterin sizin içinde çok zor bir durum farkındayım ama inanın kedi korkusu var çünkü bende böyleyim asla dokunamam dokunmayı bırakın bulunduğu ortamda oturamam hayvan severlere napcak sana kedi gibi gelebilir tamam bende bilmiyorum kocaman insanım beni yiyecek hali yok ama bu farklı bişey fobimidir artık çocukluktan kaynaklı mıdır bilemiyorum ama asla yasayamazdim o evde tabi sizde ayrılmaniz zor kedinizden bilemedim yani sadece eşinizi çok iyi anladigimi soylemeliyim
eşimi artık ben de anlıyorum evde asla bir yerde rahat ve tek başına oturamıyor kedi üzerine gelecek diye ama bununla birlikte artık çok sert olmaya başladı kavgalarımız.

Sokağa bırakmayı kesinlikle düşünmüyorsunuzdur umarım bu Eşiniz olacak kışı sizle evlenirken kedınız olduğunu bilmiyor muydu evet bazı insanlar çekinir bende şahsen onlardanım köpekten korkmam kediden korktugum kadar ama sahıplendıgınız ev ortamına aliştırdıgınız kedınızı sokağa bırakmak vicdansızlık bunu sakın yapmayın

Bence bosasin evet.. o bir can hanimefendi can, sizden bizden bir farki yok.. korkuyorsa bir psikologa gidecek.. yarin dogacak bebegine alisamasa kapiya mi koyacak? Farki ne? Ayrica evet ben insan sevmiyorum, iyi tespit..

inanın 8 aydır o kadar çok açıklama yaptım ki bana artık sen kedini her şeyden çok seviyorsun diyor. bebeğim olmasa bugün belki boşanmayı bile düşünebilirdim. hayvan sevmeyen kişiler için abes olabilir kedi işin boşanma fikri ama çok çaresiz kaldım çocuğumu sokağa atmamı istiyor resmen
Çok yazık gerçekten içim o kadar kötü oldu ki . Hele sizin içiniz ne kadar kötüdür. En azından onu sevebilecek birini bulana kadar bizde kalsın diye oyalayabileceginiz kadar oyalayin . Gerçekten de iyi birilerini bulursanız guvenebileceginiz birilerini bulursanız verin kedinizi. Yinede eşinize çok kızgınım sizi kandırdığı için keşke en bastan tavrını net koysaydi. Ama sanırım sizi kaybetmemek için böyle bir yola başvurmuş.konusurken özellikle bunları ona hatirlatin

Back
X