Bence eşi de sokağa at dememiştir, yani bu gerçekten anlaşılamayacak bir durum değil, ben de evde kokusundan ve tüyünden rahatsız olurum, arkadaşımın kedisi var asla onlara oturmaya gidemiyorum üstüm başım tüy oluyor, yani neden o canlıları doğalarından koparıp eve alıyoruz acımasızca kısırlaştırıyoruz daha belki bir kerecik bile anne olmadan bu haklarını elinden alıyoruz, neden ? onlar zaten doğaya uyumlu yaradılmışlar insanlar evlerine almasalar da dışarda yaşayabiliyorlar, ama evt bir kere eve aldıktan sonra dışarı atılmasına ben de karşıyım, adamcağız belki bebeği için de endişeleniyordur, siz biliyor musunuz en fazla bebek kayıplarının kedilerden bulaşan bir mikrop olduğunu?
Ne güzel dediniz doğa ! Hani nerede o doğa ?? Şehirlerde arabalar , apartmanlar arasında mı yoksa şehir dışında içinde hiç bir yaşam olmayan bir kaç ağaç ve çöplük olarak kullanılan alanlarda mı ?
Sizin gibi sevmeyen ya da korkan insanlara kızmıyorum ben tavrınız net mesela kedi ya da köpek bakan biri ile evlenmezsiniz beni kızdıran önce tamam deyip sonra sorun çıkarılması
Ayrıca aşılı hayvandan hiç bir bebeğe hastalık bulaşma ihtimali yok, bu yorumunuzu hayvan bakmayı bilmemenize bağlıyorum. Evde evcil hayvan bebek ve çocuk sağlığı için faydalıdır ilaveten, çocuğun bağışıklık sistemini güçlendirir ve alerjenlere karşı korur hayvanla büyümek. Ayrıca çocuk psikolojisi için de son derece faydalıdır. Evde hayvan çocuklara o kadar iyi geliyor ki özellikle zihinsel problemi olan çocukların tedavisi için kullanılıyor artık hayvanlar.