• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek Beslenmesi kızım kilo almamış

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.

afranaz

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
18 Haziran 2009
43
0
86
40
Ankara
slm arkadaşlar 8 aylık bi kızım var.çok çok hareketli apalıyo ve koltuk kenarlarından tutunarak adım atıyo.2 aydır hiç kilo almamış bi haftadır biraz hasta belki vermiştir ama bilemiyorum.kilosu aynı.önceki aylarda düzenli alıyodu.acaba hareketlendiği içinmi öyle oldu yoksa bi sorun olabilkirmi.idrar kültürü vercez enfeksiyon olabilirmi diye.sizce normalmi kilo almaması.başına gelen varmı.bu arada 10 kilo

bence kilosu ayına göre çok çok iyi maşallah endişelenme benim kızımda 8 aylık ve 7 800 gr ve dr normal diyor

her ay aynı şekilde kilo almazki zaten. bence de endişelenme. önümüzdeki ay da hiç kilo almazsa o zaman problem olduğu düşünülebilir ama en hareketlendiği zamanları.kilo almamış olması çok önemli değil bence.

Back
X