kızım koltuk ıcın aglıyor yardım lutfen

• Konu Sahibi Konu Sahibi utku
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

utku

Guru
Kayıtlı Üye
15 Eylül 2009
944
143
323
44
buda benım derdım arkadaslar subat 3te kızımın dogum gunu var kendıne koltuk ıstıyor hedıye.soz verdık alıcaz dıye.ıstıkbalde var ama depodan 1 aya ancak getırırız dedıler.vakıt yok onun ıcınde.polatlıda oturuyoruz ankarayada gıdebılırız almaya.bılen bırı allah rızası ıcın soylesın.cok uzuluyor en onemlısı bız soz verdık.yazın olsa her yerde satılıyodu goruyoduk sımdı yok.

Nasıl koltuk istiyor :26::26::26:

Belki spot ürün satan yerlerde bulabilirsiniz. Bellona mağazası varsa onada bakın isterseniz istikbal ve bellona ürünleri aynı oluyor...

internetten sipariş verseniz 2 günde geliyor canım

nasil bir koltuk ki bu
yani resim yoksa bile bi tarif edin bence, cunku ne aradiginizi bilmeden elimizden bisey gelmez ki
tarif edin belki duyan goren bilen cikar, cocuklarin bu aralar cok israrla istedigi biseyse bi cok kisi de bilir zaten

Kızınız kaç yaşında?

Anlayabileceği bir dille durumu izah edin. Şimdiden istediği şeylerin bazı durumlarda gecikebileceğini, sabretmesini öğretmiş olursunuz...

Gittigidiyor'da çocuk koltuğu yazınca çıkıyor.
Genelde otokoltuğu çıkmasına rağmen dediklerinizden de var.

nasıl bir koltuk istiyor ki? gerçi konu sahibi gitmiş bile.... :ssz:

sımdı geldım arkadaslar bızım kullandıgımız teklı koltukların kucugu ıste.ankara ıkeaya gıttık sandalyeye razı ettık aldık geldık.ınsallah yıne ıstemez.ıstersede bakıcam artık ıstıkbalde sparısle getırtecez bellonada yok sorduk.ınternete sparıs verıyosun gelıyoda gormeden almak ıstemedım.cunku bır model begenmıstım tesaduf gordum magazada mınıcık bıseydı oturamaz cocuk arkası falan ıyı degıldı yaslansa dusecek gıbı.cevaplar ıcın tşk.ederım.

Şu arabalarda satılan minik desenli koltuklardan istiyorsunuz siz anladım..
Dediğiniz gibi yazın bulabilirsin ama kışın gelmiyor o arabalar.

Bakınz şu sitede var ama şişme koltuk olarak.Fiyatı da çok uygun.
Belki hoşunuza gider.

Şirin Ayıcık Şişme Çocuk Koltuğu

kiziminda var hello kitty :)
su an pek oturmuyor daha ziyade yemeye calisiyor ama olsun
cocuklar icin alisveris yapmak kadar güzel birsey var mi yaa
:)
siz bulmussunuz sanirim okuduguma göre
o yuzden baska yorum yapamadim

bence koltuk yerine daha böyle pufudik şeyler almalısın armut koltuk dedikleri bir koltuk var çocuklara birebir eger istersen editörler kızmazsa M&B TASARIM facebook sayfasından bakabilirsin hepsi var orda umarım sandalye hoşuna gitmiştir ama şimdiki çocuklar bir ister iki ister üç ister isterde isder kolaylıklar dilerim:))

Back
X