MutluHuzurluBereketli
Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
- 1 Kasım 2016
- 3.839
- 4.899
- 133
- Konu Sahibi MutluHuzurluBereketli
25aylık bir kızım var. 2 senedir bakicisi vardi. Tekrar bakici araştırmaktansa krese verelim dedik. Kizimla beraber gittik, seçtik okulunu. 2 haftadir gidiyor. Bugun müdire benimle konusmak istedi. Kizimin gürültü oldugunda kendisini kotu hissettiginden bahsetti. Simdiye kadar yalnizdi ve sakin bir ortamda buyudugunu soyledim. Arkadaslarinin onu itmesinden hoslanmadigini ifade ediyor. Bunu soyledim. Mutsuz oldugunu fark ettiginde yanina aldığından sohbet edip oyunlar oynadığında yüzü güldüğünden bahsetti. 2 yas kres icin erken bir yas mi diye düşünmeye basladim. Konuşmamızdan kresten alin mesaji sezdim. Cok sesiz sakin ice kapanik oldugu icin ona iyi gelecegini düşünmüştüm. Orda hala sakinmiş de evde canimiza okuyor. 1 haftadir her seyi aglayip istiyor, onundeki yemegi yere dokmek istiyor. Porselen gabagi yere atti. Sakin karşıladım. Kresteki cocuklari gozlemleyip onlarin davranislarini bize yapip ne tepki verecegimizi olcmeye calistigini soylediler. Ben ise sanki onu sabahtan aksama kadar bizden ayri biraktigimiz icin bizi kendince cezalandiriyor diye düşündüm. Kresi biraki bakiciya mi gecmeliyiz? Kafam çok karışık.