birkaç gündür kızım meme emmek istemiyor. uyurken falan vermeyi denedin öyle idare etmeye çalışıyordum ama dünden beri hiç emmedidaha 6 ay 1 haftalık çok üzülüyorum. ek gıdaları istahla yerken neden emmek istemiyor? kucagıma emzirmek için alır almaz kasıyo vücudunu ve aglamaya baslıyor bilgisi olan varsa yada bunu yaşayan nolur yardım etsinmafoldumben 2 yasına kadar emzirmek istiyordum ben
canım konuyla ilgili detaylı bi bilgim yok ama bazı çocuklar bırakıyorlarmış birden, mesela ben 6 aya kadar hüp hüp emmişim annemi sonra aniden bırakıvermişim memeyi.... belki bi süreliğine emmek istemiyordur, inaşallah emzirmek istediğin müddetçe emzirirsin...
ek gıdaların tadını aldığı için olabilir mi acaba?? memeden çekmesi güç sarfetmesi gerekli ama hazır gıdalarda öle deil direk yiyebiliyorlar ondanda olmuş olabilirmiki??
bilmiyorumki bende anlamadım. kucagıma alıyorum emzirmek için kıyameti koparıyor kasıyor kendini ve basıyo çıglıgı. inşallah bırakmaz ya çok üzülüyorum:Saruboceq:
aynen benimki de 2900 doğdu ve her ay 1 kilo rahat alıyodu.herkes sütün yetmiyo vs vs dedi bende sağıp verdim biberonla geceleri yatmadan mamada verdim.emzikte verdim.off of hep annemlerin yüzünden.aslında dinlememek lazım kimseyi kendi bildiğin en iyisi oluyobencede biberon ve ek gıda sebep oldu bu duruma.bazı bebekler maşallah hem ek gıda yiyo hemde deli gibi meme emiyo ama benimki bu cins çıktı olmadı ters tepti.bide insanlarda çok etkiliyo benim oğlum 2900 doğdu aylık 1 kilo alıyodu hiç toplamadı çok küçük dediler bende gaza geldim başladım ek gıdaya şimdiki aklım olsa vermezdim belki
birkaç gündür kızım meme emmek istemiyor. uyurken falan vermeyi denedin öyle idare etmeye çalışıyordum ama dünden beri hiç emmedidaha 6 ay 1 haftalık çok üzülüyorum. ek gıdaları istahla yerken neden emmek istemiyor? kucagıma emzirmek için alır almaz kasıyo vücudunu ve aglamaya baslıyor bilgisi olan varsa yada bunu yaşayan nolur yardım etsinmafoldumben 2 yasına kadar emzirmek istiyordum ben
bilmiyorumki bende anlamadım. kucagıma alıyorum emzirmek için kıyameti koparıyor kasıyor kendini ve basıyo çıglıgı. inşallah bırakmaz ya çok üzülüyorum:Saruboceq:[/
canım hiç üzülme yoksa sütünde azalır ama diren vazgeçme uyutup ver memeyi ya da uyanırken ver ben ertuğ la doğdu doğalı uğraşıyorum emmesi için zaman zaman 1 gün hiç emmedi ama zorladım ve ben kazandımalkisalkisalkis vazgeçme dirennvereliniortak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?