Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
BEN OLSAM KIZIMIN GÖSTERİSİNE GİDERDİM. KÜÇÜK KIZIMIN ELİMDEN GELDİĞİNCE HEVESİNİ KIRMAZDIM.kızlar mayıs sonu haziran başında senelik iznim var 1 hafta ne kadar değiştirmeye çalıştıysamda olmadı ve izin haftamdaki salı günü kızımın anaokulu sene sonu gösterisi var çok hevesli..
birde şu var iznimi alınca annem ve babam şehir dışındaki ablamın yanına gidecekler ve ablam bizimde onlara gitmemiz için çok ısrar ediyor çünkü kızının kursu dolayısıyla yazında buraya gelemeyecek sadece bayramda gelicek ve biz bayramlarda eşimin ailesinin yanına gittiğimiz için onunla görüşemicez
şimdi sorum şu:
bu 1 haftamda kızımın gösterisine mi katılsak hevesi kırılmasa, yoksa 1 sene göremeyeceğim ablamın yanına mı gitsek?? çok kararsız kaldım fikirlerinizi bekliyorum
ablanız kendi kızının kursunu düşünüp gelme işini ona göre ayarlarken
siz neden tercih yapasınız ki:)
ben olsam kızımın gösterisi derim![]()
o zaman iznini one yada ileri at isyerini zorlakızı lise için sınava girecekte seneye onun için kursu o yüzden gelemiyor keşke gösterimiz hafta sonu olsaydı yada iznim 1 hafta önce o zmn hiç bunları düşünmeyecektik..
1.5 yaşında bebeğim var 8 saatlik yol otobüslerde durmaz o yüzden eşim gece götürecek bizi kızım uyurkenilla eşinin mi bırakması lazım, kızınla ikiniz gidin ablana?
kızlı erkekli eşleşerek pop bir şarkıda dans edecekler 6 yaşında..ablamda bize 8 saatlik uzaklıkta ama 3 çocuğu var kızım hepsiyle çok eğleniyor birde ablam gidersek neler yapacağımızı falan anlatıyor baya eğlenceli olucak gb. ama bilemedim ki..Kızınızın göstersi ne acaba? Kendisi ne yapacak gösteride? Kaç yaşında bir de?
Ona göre fikir söyleyeceğim.
Bir de ablanız nerede? Gittiğinizde kızınız eğlenir mi? Seviyor mu orada olmayı?
kızlar mayıs sonu haziran başında senelik iznim var 1 hafta ne kadar değiştirmeye çalıştıysamda olmadı ve izin haftamdaki salı günü kızımın anaokulu sene sonu gösterisi var çok hevesli..
birde şu var iznimi alınca annem ve babam şehir dışındaki ablamın yanına gidecekler ve ablam bizimde onlara gitmemiz için çok ısrar ediyor çünkü kızının kursu dolayısıyla yazında buraya gelemeyecek sadece bayramda gelicek ve biz bayramlarda eşimin ailesinin yanına gittiğimiz için onunla görüşemicez
şimdi sorum şu:
bu 1 haftamda kızımın gösterisine mi katılsak hevesi kırılmasa, yoksa 1 sene göremeyeceğim ablamın yanına mı gitsek?? çok kararsız kaldım fikirlerinizi bekliyorum
kızınıza sorun fikri güzel, 6 yaşındaymış, birinden birinden feragat etmesi gerektiğini öğrenir hem.
onun dışında tatilin ondan sonraki kısmında gitme önerisi olmaz demişsiniz de.
bayram da 9 gün tatil olacak gibi, o zaman da mı ayarlayamazsınız, tamamını eşinizin ailesinde mi geçirmeniz gerekiyor?
hani o zaman ayarlarsanız belki o da güzel olur.
her şekilde ablanızla az görüşeceksiniz gibi, kötü olacak bu yönüyle.