kızım mı ablam mı??

kızının gösterisine katıl bence, hevesi kırılmasın, bir daha o yaşa gelemeyecek.

kızlar mayıs sonu haziran başında senelik iznim var 1 hafta ne kadar değiştirmeye çalıştıysamda olmadı ve izin haftamdaki salı günü kızımın anaokulu sene sonu gösterisi var çok hevesli..
birde şu var iznimi alınca annem ve babam şehir dışındaki ablamın yanına gidecekler ve ablam bizimde onlara gitmemiz için çok ısrar ediyor çünkü kızının kursu dolayısıyla yazında buraya gelemeyecek sadece bayramda gelicek ve biz bayramlarda eşimin ailesinin yanına gittiğimiz için onunla görüşemicez
şimdi sorum şu:
bu 1 haftamda kızımın gösterisine mi katılsak hevesi kırılmasa, yoksa 1 sene göremeyeceğim ablamın yanına mı gitsek?? çok kararsız kaldım fikirlerinizi bekliyorum
BEN OLSAM KIZIMIN GÖSTERİSİNE GİDERDİM. KÜÇÜK KIZIMIN ELİMDEN GELDİĞİNCE HEVESİNİ KIRMAZDIM.

ablanız kendi kızının kursunu düşünüp gelme işini ona göre ayarlarken
siz neden tercih yapasınız ki:)
ben olsam kızımın gösterisi derim :KK66:
:KK66: kızı lise için sınava girecekte seneye onun için kursu o yüzden gelemiyor keşke gösterimiz hafta sonu olsaydı yada iznim 1 hafta önce o zmn hiç bunları düşünmeyecektik..

kizinin gosterisine katil ordan ayni gun yada bi gun sonra kizinla kendin git aslinda izin tarihlerini versen daha iyi yardimci oluruz esin izin aliversin sen izinlerini degistir

Ablani gormesen de olur ama kizinin gosterisine gitmemen gibi bir durum olamaz kesinlikle

Ablaniza sonra gidin nolacak,evet tatiliniz bolunmus olucak belki 3gunlugne gitmis olucaksiniz ama kiziniz daha onemli. Yani ablam da ablam derseniz de ,sonra gidiverin benceeee.. Ayrica kizinin kursu yuzunden gelemiycekse siz de kizinizn gosterisi yuzunden gitmeseniz de olur.:KK12:

Kızınızın göstersi ne acaba? Kendisi ne yapacak gösteride? Kaç yaşında bir de?

Ona göre fikir söyleyeceğim.

Bir de ablanız nerede? Gittiğinizde kızınız eğlenir mi? Seviyor mu orada olmayı?
kızlı erkekli eşleşerek pop bir şarkıda dans edecekler 6 yaşında..ablamda bize 8 saatlik uzaklıkta ama 3 çocuğu var kızım hepsiyle çok eğleniyor birde ablam gidersek neler yapacağımızı falan anlatıyor baya eğlenceli olucak gb. ama bilemedim ki..

kızlar mayıs sonu haziran başında senelik iznim var 1 hafta ne kadar değiştirmeye çalıştıysamda olmadı ve izin haftamdaki salı günü kızımın anaokulu sene sonu gösterisi var çok hevesli..
birde şu var iznimi alınca annem ve babam şehir dışındaki ablamın yanına gidecekler ve ablam bizimde onlara gitmemiz için çok ısrar ediyor çünkü kızının kursu dolayısıyla yazında buraya gelemeyecek sadece bayramda gelicek ve biz bayramlarda eşimin ailesinin yanına gittiğimiz için onunla görüşemicez
şimdi sorum şu:
bu 1 haftamda kızımın gösterisine mi katılsak hevesi kırılmasa, yoksa 1 sene göremeyeceğim ablamın yanına mı gitsek?? çok kararsız kaldım fikirlerinizi bekliyorum

Neden kızınıza sormuyorsunuz? Her iki durumda da neler yaşayacağınızı anlatıp ikilemde kaldığınızı söyleyin. Birlikte karar verin. Nihayetnde onun için bir karar veriyorsunuz ve belki de keşke gitsek anne diyecek

kızınıza sorun fikri güzel, 6 yaşındaymış, birinden birinden feragat etmesi gerektiğini öğrenir hem.

onun dışında tatilin ondan sonraki kısmında gitme önerisi olmaz demişsiniz de.

bayram da 9 gün tatil olacak gibi, o zaman da mı ayarlayamazsınız, tamamını eşinizin ailesinde mi geçirmeniz gerekiyor?

hani o zaman ayarlarsanız belki o da güzel olur.

her şekilde ablanızla az görüşeceksiniz gibi, kötü olacak bu yönüyle.

kızınıza sorun fikri güzel, 6 yaşındaymış, birinden birinden feragat etmesi gerektiğini öğrenir hem.

onun dışında tatilin ondan sonraki kısmında gitme önerisi olmaz demişsiniz de.

bayram da 9 gün tatil olacak gibi, o zaman da mı ayarlayamazsınız, tamamını eşinizin ailesinde mi geçirmeniz gerekiyor?

hani o zaman ayarlarsanız belki o da güzel olur.

her şekilde ablanızla az görüşeceksiniz gibi, kötü olacak bu yönüyle.

konuyu saptırmak istemiyorum ama merak ettim goha bebişin cinsiyeti belli oldu mu??

Salı gunu gosterıden sonra ablanıza gıdın
ılla esınız goturmek zorunda degıl ya sonucta

Back
X