kızım okumayı çözdü

filizxoxzcan

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
14 Mart 2007
269
2
118
kızlar kızım dün kurdelasını almış..yani okumayı çözdü...
onunla gurur duydum ve çok mutlu oldum...okula zor adapte oldu ama hemen toparladı onu çok seviyorum:sm_cool::sm_cool::sm_cool::sm_cool::sm_cool::nazar:

sizin adınıza cok sevindim darısı bızım basımıza ama cok zor gorunuyor cünkü hala tek tek harflerı bırlestırerek okumaya calısıyor. evde nasıl yardımcı oldunuz bana biraz yardım edermısınız bu konuda:çok üzgünüm:

sizin adınıza cok sevindim darısı bızım basımıza ama cok zor gorunuyor cünkü hala tek tek harflerı bırlestırerek okumaya calısıyor. evde nasıl yardımcı oldunuz bana biraz yardım edermısınız bu konuda:çok üzgünüm:

ona çok zaman ayırdım okuldan gelince yemek ve hemen ders tabi sık molalarla oyunlarla onu sıkmadan heveslendirerek ödüllendirerek....
darısı sizin başınıza unutmayalım her çoçuk kendine özeldir bugün okuyamıyabilir ama inanın birden açılıyorlar:nazar::nazar::nazar:

kızlar kızım dün kurdelasını almış..yani okumayı çözdü...
onunla gurur duydum ve çok mutlu oldum...okula zor adapte oldu ama hemen toparladı onu çok seviyorum:sm_cool::sm_cool::sm_cool::sm_cool::sm_cool::nazar:

ne kadar güzel canım. çok sevindim. ilkokuldaykkene ilk ben okumayı sökmüştüm kırmızı kurdele takmışlardı bana :utangac:

Back
X