"Kızım sen napıyosun?" diyorum kendi kendime..

Obsesifimsi

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
26 Şubat 2014
205
24
38
35
İstanbul
Her şey güzel olabilecekken kendi ellerimle mahvettim, ve şimdi toparlayamıyorum.
Evet, sevgilim(!) beni sevmiyor(!).. Bense ona deliler gibi(!) aşığım..
Bu ilişkiyi devam ettirdiğim için "Kızım sen napıyosun?" diyorum kendi kendime..
Her gece içimde muhasebeler yapıyorum, duygusala bağlıyorum, ağlıyorum.. ağlıyorum..

Yapılması gereken belli, bu ilişkinin sonu belli.. Ne kadar yıpranacağım belli..
Ama yapamıyorum, gidemiyorum.
Gidince pişman oluyorum, kendimi öldürmek istiyorum.
Böyle de sadece avunuyorum.
Ne zaman geçecek bu acı ya?
Keşke sen de beni, benim seni sevdiğim kadar sevebilseydin....

Dostum dediklerim bile anlamıyor artık beni kendimi çook yalnız hissediyorum

Son düzenleme:

Sizi sevmediğini düşündüren şey ne?

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

Sevgilin seni sevmedigi halde bu iliskiye hangi mecburiyetten devam ediyor?

2 senelik bi ilişkimiz var, 3 kez ayrılık yaşadık.. sonuncusu kısa bir süre önce oldu.. benim bitirmeme ısrarım üzerine devam ediyoruz, seviyor belki yada en azından bir kez daha deneyecek kadar değer veriyor bana ama "bir gün bitecek" kafasında olduğuna eminim, bense onu kaybetmekten deli gibi korkuyorum.

Olmuyorsa zorlamamak gerekir. Kendine saygını yitirmişsin bence. BEni sevmeyen birini aşkından ölsem bile istemezdim. Senin içinde hala bi umut var sanırım o yüzden zorluyorsun. Kendini o varkende yokken de yalnız hissediyorsan bari onu yorma. EĞer o nasibinde yoksa emin ol daha iyisi vardır kendini bile bile niye mutsuz ediyorsun hiçbirşey senden kıymetli değildir

Sizi sevmediğini düşündüren şey ne?

Beni mutlu etmek için hiçbir şey yapmıyor artık, olsan da olur olmasan da modunda. İlişkime son bi şans verdim toparlamak için, hareketlerime dikkat ediyorum eskisi gibi sıkmıyorum onu, üstüne düşmüyorum.. ama yinede bana duyduğu o sevgiyi heyecanı hissetmiyorum artık.. eskisi gibi olamayacakmışız gibime geliyor..

Bir gün bitecek kafasında olduğu sürece mutlu olmanız çok zor..

Olmuyorsa, zorlamanın alemi yok..

Hayırlısı olsun..

Evet son bir kez deneyelim diye başladık, son bir umudum var belki eskisi gibi oluruz diye.. ama elimden çokta birşey birşey gelmiyor ne yazıkki ne yapacağımı şaşırdım. Ayrılığımıza dayanamıyorum, bağımlı gibi oldum sanırım bünyem kabullenmiyor direk hastanelik oluyorum bana hala değer verdiğini üzmek istemediğini biliyorum, beni hiç istemese devam etmezdi diye düşünüyorum, yada avutuyorum kendimi..

Bence bir ilişki bir kere bittiğinde eskisi gibi olmaz çok zordur bu sanki bir şeyler için geç kalmışsın ve bunu farkında olduğun için bütün çaban. Ama eğer karşındaki seni sevmiyorsa kendine olan saygını daha fazla kaybetme. Çok üzülürsün evet ama o hayatında yok diye üzülürsün. Böylesi daha kötü var ama yok. Bu insanın canını ayrılıktan daha çok acıtır. O yanında yok diye ağlarsın yanındayken seni sevmediği için değil. Kendinede karşındaki insanada bunu yaşatma. Kendine yepyeni bir hayat yaratabilirsin.

Aslında herşeyin bu kadar farkında olman da yapman gerekeni bilmen de güzel sadece biraz cesarete ihtiyacın var emin ol geçicek sadece cesaret et ve bırak sonra da sana ne iyi geliyosa (onun dışında) onları fazla fazla yapmaya devam et. Kendimden biliyorum çok zor bir durum bir ilişkimde 'bırak pişman olayım bu karardan' lafını duymuştum senin şu yaptığını yaparken sonra bu cümleyle kendime gelip bırakmıştım gitmesi için. Daha 2 gün önce ulaştı , pişman olmuşmuş geçti mi öyle bi geçiyo ki yeter ki ilk saatler ilk günler geçsin..

çok doğru söylüyorsun ama şuan yanımdayken yapamıyorum, bitiremiyorum. sanki hala bi yolu bi çaresi varmış, beni sevmesi için yapılabilecek bişiler varmış ama ben o you bulamıyormuşum gibime geliyor çaresizliğim bundan dolayı..

Eğer bir yol olsada sen bunu tek başına yapamazsın. Elbet bir yolu vardır ama karşındaki bunu istemediği sürece ağzınla kuşta tutsan bir işe yaramaz. Seni sevmeyen bir insan için kılını bile kıpırdatma sonra çok pişman olursun. Bu söylediğim biraz ağır olabilir ama sana acıdığı içinde senin yanında olabilir. Eğer azıcık bile sevgi olsa bunu büyütmek için elinden geleni yapardı.

şaka gibi ya.. bu erkekler ne dengesiz yaratıklar.. bırakmayı daha önce çok denedim, gerçekten dayanamıyorum. belki bi ihtimal bi yol vardır beni sevmesi için diyorum ama o yolu da bulamıyorum evet içimde hala saçma sapan bi umut var ve bu umut olmadan yaşadıklarıma dayanamıyorum..

bağımlılık sorunun var sanırım bunu aşmazsan mutlu olamazsın. hayat onun etrafında dönmüyor

Bir insanın düşüncelerini değiştirmek imkansız mıdır ya? Yani beni seven, benim için çabalayan adamı geri getiremez miyim sence?

Değildir.Değiştirebilirsin..

Ama sanırım sizin ilişkiniz için artık çok geç..

Keşke bu duruma getirmeseydiniz..

BEnce bu halinin o da farkında. herşeyin hayırlısını iste allahtan bence en sağlıklısı bu olur umarım herşey gönlünce olur ama kendine ve aşkına saygını kaybetme

Ben kendimi avutuyormuş gibi olmamak için olanları en sert haliyle düşünüyorum, en kötü ihtimaliyle.. ama gerçekten yanımda olmak istemese olmzdı, yani yıllardır tanıdığım yanında uyuyup uyandığım aldığı nefesine kadar bildiğim adamı tanıyorum. sadece acıdığı için benimle olmaz.. o da bi şans verdi bize belki olur diye ama inancı çok az.. bunu hissetmekte benim canımı acıtıyor.. ne yapsam bilemiyorum

Değildir.Değiştirebilirsin..

Ama sanırım sizin ilişkiniz için artık çok geç..

Keşke bu duruma getirmeseydiniz..

keşke ama pişmanlık fayda etmiyor son bi ihtimal varken elimden geleni yapmak istiyorum..
belki de çok geç değildir diyorum, hala elimi tutabiliyorken o, belki de çok geç değildir..

ne yapabilirim sence? nasıl değiştirebilirim yani bu kadar umutsuz olmadığını varsayarak düşünürsek.. :/
belki de ben yapmam gerekeni bilmediğimden yapmıyorumdur ve o yüzden düzelmiyordur...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…