- Konu Sahibi Obsesifimsi
-
Her şey güzel olabilecekken kendi ellerimle mahvettim, ve şimdi toparlayamıyorum.
Evet, sevgilim(!) beni sevmiyor(!).. Bense ona deliler gibi(!) aşığım..
Bu ilişkiyi devam ettirdiğim için "Kızım sen napıyosun?" diyorum kendi kendime..
Her gece içimde muhasebeler yapıyorum, duygusala bağlıyorum, ağlıyorum.. ağlıyorum..
Yapılması gereken belli, bu ilişkinin sonu belli.. Ne kadar yıpranacağım belli..
Ama yapamıyorum, gidemiyorum.
Gidince pişman oluyorum, kendimi öldürmek istiyorum.
Böyle de sadece avunuyorum.
Ne zaman geçecek bu acı ya?
Keşke sen de beni, benim seni sevdiğim kadar sevebilseydin....
Dostum dediklerim bile anlamıyor artık benikendimi çook yalnız hissediyorum
BEnce bu halinin o da farkında. herşeyin hayırlısını iste allahtan bence en sağlıklısı bu olur umarım herşey gönlünce olur ama kendine ve aşkına saygını kaybetme
dostların iyiliğinin istedikleri için anlamak istemiyorlardır .. bazen tüm cesaretini toplayıp gitmek en iyisidir ve bir süre sonrada seni seven bir kalpte durursun bu süreçtee de dostlarına ailenle vakit geçir geceleri hariç diğer saatler başka şeylerle ilgilenn
keşke ama pişmanlık fayda etmiyor son bi ihtimal varken elimden geleni yapmak istiyorum..
belki de çok geç değildir diyorum, hala elimi tutabiliyorken o, belki de çok geç değildir..
ne yapabilirim sence? nasıl değiştirebilirim yani bu kadar umutsuz olmadığını varsayarak düşünürsek.. :/
belki de ben yapmam gerekeni bilmediğimden yapmıyorumdur ve o yüzden düzelmiyordur...
evet belki de öyle ama ben dostları dinleyerek 2 kez bitirdim.. erkek arkadaşım belki de şuan o terkedilişlerinin acısını çıkarmaya çalışıyor bilmiyorum.. ama tek bildiğim bu kadar severken ve her gidişimde pişman olmuşken, bir kez daha yapamayacağımen azından şuan..
Sen zaten yapman gerekeni biliyosun....
Seni Sevmiyor , bunu bile bile devam ediyosan demekki
Sen kendine olan saygini kaybetmissin...
Hayir beni Sevmeyeni ben iki kere Sevmem...
istemeyenide istemem !!
Neden zorluyosun ki halla ? Neyi bekliyosun yoksa canini yakmak hosunami gidiyor senin ??
Neden kendini degersizlestiriyosun onun gozunde...
Kacan kovalanir bunu unutma...
kaybetme korkusu olmayan insanla beraber olmanin anlami yok..
Bulunmaz hint kumasi degil kimse, Eger suan bitirmesen birgun oyle biyerden koparki Canin cok fena yanar.
bunu yapma kendine.
Zorla guzelik olmaz.
çok teşekkür ederimm istiyorum zaten hep dua ederim hayırlısı neyse o olsun diye bir türlü bırakamıyorum onu.. kendime saygım sonsuz ama aşkıma da.. tek sorunum fazla aşık olmak sanırım:)
Sizi bu duruma sürükleyen sebebler nelerdi..
Senin davranışlarından dolayı mı bu duruma geldi ilişki ? Eğer senden kaynaklanan bir problem var ise , bunları bir daha tekrarlama..
Ama çok zor..
Son bir ihtimal varken diyorsun hemde bu ilişkinin ileride biteceğini bile bile..
Senin yerinde olsam , kılımı kıpırdatmazdım..
Hal ve hareketleriyle , düşünceleriyle bana ayrılığı sürekli hatırlatan bir insan için , sevmediğini de bildiğim bir insan için uğraşmazdım..
Susardım kenara çekilirdim kim bilir belki karşımdaki insan biraz olsun özlem duyup gelir diye beklerdim..
bu durum çok sürmez sendede olsada olur olmasada olur moduna dönüşecek ve bence sende bunu bekliyosun ilgisizse sende soğursun zamanla acele etme
Nasipte ne varsa onu yaşarız bu yüzden çok üzme kendini :)
Her şey güzel olacakken ben mahvettim demişsin. Belli ki birşeyler yaptın, istemeden de olsa onu üzdün. Belli ki şimdi o da senden acısını çıkartıyor. Ya da geçici bir dönem soğukluk girmiş olabilir aranıza. Eğer sevmese gözünün yaşına bakmazdı emin ol, çeker giderdi. İnancı vardır, yoktur onu bilemem. Ama belli ki o da sana ve ilişkisine kıyamıyor. Biraz zamana ihtiyacınız var gibi geldi bana. Madem bu kadar çok seviyorsun mücadeleni et. Ama hiçbir konuda gururundan ödün verme. Herşey olacağına varır. Umarım sonunda ikinizinde yüzü güler.
yaşlarınız kaç...
Bence her zaman şans vardır. Öyle dün seviyodum bugün soğudumsa zaten hiç sevmemiştir yani.
Bu ilişkiniz için sınavsa oyunu kuralına göre oyna eğer "ayrılamam" diyosan. Mesela abuk sabuk kıskanıyo muydun kıskanma, kıskansan da belli etme vs vs.
Değiştiğini göster yani.
Mesela biz de iki hafta önce falan ayrıldık iki gün ayrı kalabildik sebep benim fevri oluşum, dinlememem. Barıştığımızda bana hemen gemileri yakıp gidiyosun iki oldu bu önce dinle beni dedi o an dank etti bana konuşmadan, mesaj yazmadan önce derin nefes alıyorum, mesajsa bi'10 dakika bekliyorum
Eğer şuan elini tutuyosa umut vardır, sevgi de vardır. Erkekler bizler gibi değil onlar istemedikleri an çok rahat kestirip atabiliyolar.
Bence eğer başka sorununuz yoksa, tek sorununuz kıskançlıksa, bunu da kontrol altına almışsın zaten. O zaman bu halledilebilecek bir durum yani. Bunun huyu bu şimdi kendini tutuyor ama yine yapacak diye düşünüyor olabilir. Bunu ona inandırdıktan sonra onun da üstündeki baskıyı atacağını düşünüyorum. Sürekli baskı altında olmak, bu şekilde bir ilişkiyi sürdürmek de elbetteki hiç kolay bir şey değildir. Erkek arkadaşında çok haklı yan. Dediğim gibi zaman herşeyin ilacı. 1 hafta sonra herşey çok olumlu çok farklı olabilir. Senin tavrın tutumun ve erkek arkadaşının düşünceleri hepsi çok önemli. Umarım çok uzun sürmeden iyi haberlerini alırız.
Çokk teşekkür ederimmbiz en fazla bir ay ayrı kaldık daha doğrusu ben terkedip gittim ve bir ay dayanabildim, o da o sürenin acısını çektiriyo zaten bal gibi biliyodu döneceğimi.. :44: valla ben de istemese çker gider uğraşmazdı diye avutuyorum kendimi ama bakalım zaman göstericek..
evet o eski kıskanclıklarımı yapmamaya, her dakika sık boğaz etmemeye çalışıyorum artık zaten.. kendi kendimi yiyorum o ayrı
belki daha barışmamız çok yeni olduğu için bana bişeyler düzelmiyo düzelmiycek gibi geliyor olabilir.. ama eskisi gibi benimle ilgilenmek yerine "oh ne güzel bu kız da can sıkmıyo" deyip böyle devam da edebilir.. ve bu korkunc olurbenim bu süreçte bide onu kendime tekrar aşık etmem lazım offf ne zor işmiş odunlarla uğraşmak -_- en başında tek isteğim iki sürpriz iki güzel sözdü şimdi geldiğimiz noktaya bak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?