- Konu Sahibi Obsesifimsi
-
Ya açıkcası bana öyle çok umutsuz vaka gibi gelmedi ilişkiniz ya sen neden böyle karaları bağladın anlamadım.
Ne beter ayrılıklar yaşayıp dimdik eski haline dönen ilişkiler var. Benim arkadaşımı 5 senelik sevgilisi aldattı (bi'kızla bariz cilveleşti ve sosyal medyada yakalandı diyelim, telefon vermeler vs) çok kötü bi'hale geldiler ve şuan eskisinden bile daha iyiler gör yani ne beterler eskiye döndü. Büyük ihtimal burnunu sürtmeye çalışıyodur. Şuan benim erkek arkadaşım da arada bana yapıyo bakalım ne tepki vericem diye ama yemiyorum. Çünkü hatamı biliyorum sinirlenip, üzüldüğüm an kafamda sadece oradan uzaklaşmak oluyo ve dinleyemiyorum bile iki türlü de ben yıpranıyosam törpülenmeyi de bilirim
Şuan ilk gün ki gibi olmamanız sevmediği anlamına gelmiyo yani. Bi'de sakın ayrılık muhabbetini açma o bir aylık ayrılığı eğer sürekli dilinizde olursa ilerleyemiyosunuz.
o daha fazla çabalamamamız gerektiğini söylerken benim ısrarımla devam etti ilişkimiz.. bide ben biz hiç ayrılamayız kafasındayken bi anda altüst olduk ve bu hale geldik.. o beni bırakamaz sanırken gördüm ki bırakabiliyormuş.. karşıma geçip "artık zorlama, arkadaş olarak devam edelim" dedi bu adam.. nasıl yıkıldım anlatamam.. yani karalar bağlamamın sebebi bunlar aslında.. şuan "git" desem yada "gidiyorum" desem aksi için uğraşmayacağını bilmem..
ama arkadaşının ilişkisine inanılmaz şaşırdım, aralarındaki bağ baya güçlüymüş demek.. valla onlar bile toparlanabilmişse ben umudumu çokta kaybetmemeliyim galiba yaayrılığın a'sını bile ağzıma almıyorum tabiki, o da o konuları açmadı hiç. Ama zaten ilgisiz ve odun biriydi, bunlar yaşanınca bide hepten kütük oldu. e bu da canımı daha fazla sıkmama, beni sevmediğine inanmama neden oluyor tabii..
bakalım zaman neler göstericek, umarım bendeki değişiklik onun da düzelmesini sağlar.. ha bide şu var, başta beni kazanmak için her şeyi yapan adam sevgimden emin olduktan sonra, yani çoook uzun bir süre önce beni kaybetmekten korkmamaya başlamış zaten. açıkçası bizim yeniden güçlü bi ilişkiye sahip olabilmemiz için onun beni tekrar kaybetmekten korkması lazım. sence sadece eski hatalarımı yapmayarak bunu başarabilir miyim ya? yani bi adam bi kızı kaybetmekten neden korkar? daha doğrusu ne olursa, kız ne yaparsa adam onu tekrar kaybetmekten korkacak kadar sever? benim şuan uygulamam gereken taktiklerden biri de bu sorunun bulamadığım cevapları
Her şey güzel olabilecekken kendi ellerimle mahvettim, ve şimdi toparlayamıyorum.
Evet, sevgilim(!) beni sevmiyor(!).. Bense ona deliler gibi(!) aşığım..
Bu ilişkiyi devam ettirdiğim için "Kızım sen napıyosun?" diyorum kendi kendime..
Her gece içimde muhasebeler yapıyorum, duygusala bağlıyorum, ağlıyorum.. ağlıyorum..
Yapılması gereken belli, bu ilişkinin sonu belli.. Ne kadar yıpranacağım belli..
Ama yapamıyorum, gidemiyorum.
Gidince pişman oluyorum, kendimi öldürmek istiyorum.
Böyle de sadece avunuyorum.
Ne zaman geçecek bu acı ya?
Keşke sen de beni, benim seni sevdiğim kadar sevebilseydin....
Dostum dediklerim bile anlamıyor artık benikendimi çook yalnız hissediyorum
Üstüne söylenecek hiçbir laf yok.Kendini daha fazla düşürme.Her şey güzel olabilecekken kendi ellerimle mahvettim, ve şimdi toparlayamıyorum.
Bu ilişkiyi devam ettirdiğim için "Kızım sen napıyosun?" diyorum kendi kendime..
Her gece içimde muhasebeler yapıyorum, duygusala bağlıyorum, ağlıyorum.. ağlıyorum..
Yapılması gereken belli, bu ilişkinin sonu belli.. Ne kadar yıpranacağım belli..
Her şey güzel olabilecekken kendi ellerimle mahvettim, ve şimdi toparlayamıyorum.
2 senelik bi ilişkimiz var, 3 kez ayrılık yaşadık.. sonuncusu kısa bir süre önce oldu.. benim bitirmeme ısrarım üzerine devam ediyoruz, seviyor belki yada en azından bir kez daha deneyecek kadar değer veriyor bana ama "bir gün bitecek" kafasında olduğuna eminim, bense onu kaybetmekten deli gibi korkuyorum.
21 ve 24 yaşlarındasınız ki, tam da gençlik çağı, delikanlılık çağındasınız, birbirinize yazıldıysanız, ne badereler atlatırsanız atlatın kopamazsınız, tecrübeyle sabit,,, hakkınızda hayırlısı olsun.
hayırlısını dilemek lazım her zaman.. cok üzülmüssün ama vardır her şerde bir hayır...
Bence ara vermelisiniz, bazı çiftlere bu çok anlamsız geliyor ama ben böyle kangren olmuş bir ilişkiyi ancak böyle adam edebileceğinizi düşünüyorum..
Olmuyorsa, olmadığına inanıyorsanız, kısa süreli ara vermeler birbirinizi özlemeniz için iyi bir fırsattır bence.
Bi' deneyin, bakalım birbiriniz olmadan ne kadar dayanabiliyorsunuz?
Ya da dayanamıyor musunuz?..
Bunu önce bi' görün, test edin.. Yalnız kalıp, düşünme fırsatınız olsun.
Temelli ayrılıp, pişmanlık içinde yaşayacağınıza kendinize biraz zaman vermelisiniz diye düşünüyorum..
Sevgiler.
Başarabilirsin tabii ki. Ancak şu da var mesela benim ilişkimde de başlamadan önce erkek arkadaşım çok üstüme düşerdi, sürprizler bilmem neler ki ben kabul etmiyodum. İlişki ilerledikçe, birbirinizi tanıdıkça niyeyse kesiliyo bunlar bu kız nasılsa benim diyo sen de aynı şekilde bu adam artık benim deyip kendini gösteriyosun zaten gerek kıskançlık, gerek kaprisOyüzden karşı tarafının sevgisini ölçerken bunları baz alma. Zaman tanı biraz ilişkine sonra zaten anlarsın sevip sevmediğini bakışından, gülüşünden. İnan birinden soğuyunca rol yapamıyosun belli oluyo yani. Senin erkek arkadaşın şuan değişimini görme istiyo, görürse zaten yürür gider ilişkiniz.
Hakkında hayırlısı olsun
biliyor musun bu biraz da ego savaşı insan kendini sevdiremedi mi bunu aşk sansa da tamam kısmen sevse de ego giriyor devreye bundan adım gibi eminimneden? neyimi sevmiyor? çirkin miyim? neden istediğim gibi olmuyor? bir de karşındaki senden baskın, özgüvenli ve gamsız biriyse eyvah eyvah yaşadım ben de ilk önce çok sevdirdi kendini sevdi falan birden çekildi sonra yapamadım gidemedim sürekli ağlayıp krizler geçirdim yol ortası rezillik birbirimizi dövdük ağladım zırladım yanında durdum yine, yine bırakmadım bi ara terk ettim baktım hiç sesi çıkmıyor geri döndüm yine yakasına yapıştım artık onur gurur hak getire ben ben olmaktan çıkmıştım en sonunda terk eden yine bendim inatla tepkisiz kalıyordu oturdum haftalarca düşündüm ölçtüm tarttım bilenlere danıştım ve buna neyin sebep olduğunu buldum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?