- 29 Nisan 2015
- 227
- 51
- 48
- Konu Sahibi Ayseelif1994
-
Ben yurtdisindayim burda doktoru aradim cikmadi ama kötü bisey yok herseyi normal ama yinede sizlere bi soruyzm dedim belki ayni olayi yasamis olabilirdiniz diyeçok su içirmeyin. köpürebilir. hatta alo zehir hattı var arayıp sorun 114 numarası..
Yikadim zaten gözünde hic yoktu sadece yanaklarinda vardi bi de agzindagöze ve ağıza gelmemesi lazım
iyice yıkadıysanız korkmayın
Yedirdim biraz ama birazda süt icirdimBen takibe alırdım ama fazla paniklemezdim..biraz yoğurt yedir istersen
benim yiğenin de başına gelmiştiYikadim zaten gözünde hic yoktu sadece yanaklarinda vardi bi de agzinda
Ben takibe alırdım ama fazla paniklemezdim..biraz yoğurt yedir istersen
bende yikadim..ama endiselendim biraz ama hali gayet iyi oynuyo yutkunmasi falanda normalbenim yiğenin de başına gelmişti
dilinin ortasına kadar
bol suyla yıkadık
korkma bence yutmadığından eminsen tabibende yikadim..ama endiselendim biraz ama hali gayet iyi oynuyo yutkunmasi falanda normal
Agzinda vardida Yutmamistir diye düsünüyorumdaha yeni acmistikorkma bence yutmadığından eminsen tabi
Bisey olmus mu pekiKomsunun cocugu yemis bizim doktora goturduler onu
Ben yurtdisindayim burda doktoru aradim cikmadi ama kötü bisey yok herseyi normal ama yinede sizlere bi soruyzm dedim belki ayni olayi yasamis olabilirdiniz diye
Cook tesekkür ederim gercekten cok saolunben aradım sizin için. tahriş edici etkiye sahip duş jeli. jeli de yanınıza alıp bir acile götürün kusma falan olabilir boğaza zarar verebilir. tedbir alın dediler..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?