• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kizim temizleme jeli yedi yardimm

Benim Yegenim camar suyu sisesinin ucunu yalamisti elimi dilinn gerisine kadar sokup yikamistik bol suyla birsey olmamisti ama durumunu takip edip bir anormallik.sezerseniz nefesi bulanti aglama huzursuzluk goturun acile

Ben ilkokula gideken su icerisine konulmus camasir suyunu icmistim..biraz ses kisikligi oldu biran kobusamadim yogurt yedirdiler su icirdiler ekmek vs. sonra düzeldim.. Bol yogur yerndirn gun icinde kontrol edin .. Allah korusun inş. Bisey olmaz ...

Sakın kusturmayın.
Ambalajı alıp bir doktora gidin.
Deterjan yemişti benim oğlum da.

Benim Yegenim camar suyu sisesinin ucunu yalamisti elimi dilinn gerisine kadar sokup yikamistik bol suyla birsey olmamisti ama durumunu takip edip bir anormallik.sezerseniz nefesi bulanti aglama huzursuzluk goturun acile
Tsk eder doktor bi arkadasin var onu cagirdim korkulcak bisey yok dedi simdi biraz rahatladim

Anlattıklarınızdan sonra bir şey olacağını sanmıyorum. Olsa, şimdiye kadar da olurdu. Daha yiyip yemediğinden bile emin değilsiniz.

biz ilk yardım sertifikası aldık böyle durumlarda kusturulmaz yedirilip içirilmez, doktora gitmelisiniz bence

hayır sakın kusturma aynı şeyi tekrar boğazından soluk borusundan geçirmiş oluyorsun tahriş varsa artar,

çok bir şey yutmamış zaten ama bilgi olarak kalsın burada

Şaka yapıyoruz yahu gerilmeyin bu kadar.. Ağzında jel gördüyseniz doktora götürürsünüz bir bakarlar, oldu bitti...
Sadece siz degil bi bayan daha böyle tadina bakmis falan sonra koptum falan yazmis.aciklamasini ben yaptim siz annemisiniz bilmiyorum ama gercekten annelik insana sacma seylerde yaptiriyor tadina baktim cünkü benim kizim tatliysa onu sonuna kadar icer diye bu ilac olsn yiyecek olsun hic farketmez.

Son düzenleme:
Back
X