- 9 Ocak 2012
- 15.614
- 30.292
- 798
- Konu Sahibi Ayseelif1994
Cook tesekkür ederim gercekten cok saolun
rica ederim geçmiş olsun..
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Cook tesekkür ederim gercekten cok saolun
Baştan beri üzüntüyle okudum.Tadına baktım ,tadı güzel değildi,fazla yiyemez deyince koptum![]()
Tsk eder doktor bi arkadasin var onu cagirdim korkulcak bisey yok dedi simdi biraz rahatladimBenim Yegenim camar suyu sisesinin ucunu yalamisti elimi dilinn gerisine kadar sokup yikamistik bol suyla birsey olmamisti ama durumunu takip edip bir anormallik.sezerseniz nefesi bulanti aglama huzursuzluk goturun acile
Aynen öYlee..tadina bakmamin nedeni tatlimsi biseyse devam yemistir diye düsündümannelik böyleymiş işteher haltı yapıyoruz kuzular için..
Saat 2ide oldu simdiye kadar da bi kusma falan olmadi hersey gayet iyi..acile götürün öünkü kimyasal birşey yemiş sonuçtakı zehırlenmeler 2 4 saatte ortaya cıkar hemen değil
Tadı güzel olsa konu açmayacaktı sanırımBaştan beri üzüntüyle okudum.Tadına baktım ,tadı güzel değildi,fazla yiyemez deyince koptum![]()
Anlattıklarınızdan sonra bir şey olacağını sanmıyorum. Olsa, şimdiye kadar da olurdu. Daha yiyip yemediğinden bile emin değilsiniz.[/
ya siz ne sacmaliyosunuz bi bilginiz varsa paylasin yoksa bakin ve gecin bu dalga gecilcek bi konu degilll..Tadı güzel olsa konu açmayacaktı sanırım![]()
Şaka yapıyoruz yahu gerilmeyin bu kadar.. Ağzında jel gördüyseniz doktora götürürsünüz bir bakarlar, oldu bitti...ya siz ne sacmaliyosunuz bi bilginiz varsa paylasin yoksa bakin ve gecin bu dalga gecilcek bi konu degilll..
Tsk ederim bi de yanlislik oldu k. Bakmayin yukardaki msj size karsi yazilan bisey degilAnlattıklarınızdan sonra bir şey olacağını sanmıyorum. Olsa, şimdiye kadar da olurdu. Daha yiyip yemediğinden bile emin değilsiniz.
Sadece siz degil bi bayan daha böyle tadina bakmis falan sonra koptum falan yazmis.aciklamasini ben yaptim siz annemisiniz bilmiyorum ama gercekten annelik insana sacma seylerde yaptiriyor tadina baktim cünkü benim kizim tatliysa onu sonuna kadar icer diye bu ilac olsn yiyecek olsun hic farketmez.Şaka yapıyoruz yahu gerilmeyin bu kadar.. Ağzında jel gördüyseniz doktora götürürsünüz bir bakarlar, oldu bitti...